Wpisy 1 108 634 – 1 108 733
14 września 2012 11:59 → 14 września 2012 12:29, 100 wpisów
lila.. to ja pisałem mam dwie nicki krzysiu
Lila
Jutro to niech sie oni w nos ugryzą. Ja w sobotę mam zaplanowane zajęcia praktyczne mojego kursu samokształcącego pn. Lenistwo zagadnienia praktyczne
Jutro to niech sie oni w nos ugryzą. Ja w sobotę mam zaplanowane zajęcia praktyczne mojego kursu samokształcącego pn. Lenistwo zagadnienia praktyczne
lila...jaki spokojnie ..cały czas jeszcze wiele dni ...mają czasunie pisz
krzysiuu...zartowałem ..jesteś obcy..
lila..foto ..gdzie jest ładniejsze foto twoje cyc
robal..2 x nicki ..on oby i ja obcy ..nie mieszkam bliskoo
witaj medea
czy liczby dla ryb na jutro mogę
dzisiaj popołudniu wysyłam
czy liczby dla ryb na jutro mogę
dzisiaj popołudniu wysyłam
senna
Na jutro do lotto, multi,mini no i czy na dwa losowania czy jedno w multi ?
Na jutro do lotto, multi,mini no i czy na dwa losowania czy jedno w multi ?
lila...pintol mówie powazne ..on jest tam i ja tam ..widzisz inaczej charakter odpowiedz
no tak tak
wiem
------------J------------ nie jest w kujawsko-pomorskim
wiem
------------J------------ nie jest w kujawsko-pomorskim
Lila , kiedyś widziałem strażaków w akcji gaszenia śmietnika , kierowca specjalnie dał mu takie obroty pompy że gościu ledwo wąż mógł utrzymać a celować już nie za bardzo
jackwar...już to sobie wyobrażam jak go wąż prowadza po całej ulicy
krzysio774..jak chcesz cyc to zagraj sobie w RIOT zonetam wojskowa ma cyc taki że ho ho i jeszcze ho tylko węża mocno trzymaj
wczoraj zainwestowane 70 a wygrane 6 złoty
czysty zysk{ {zlazona}}
czysty zysk{ {zlazona}}
lila..nie trzeba..
wiesiu..ja też mam ostatnio same oboki,no karwa nie wiem co się dzieje
krzysiu
tak - nie będę ukrywał - jak p Krzysiuniu zaczął żartować - zerknąłem
tak - nie będę ukrywał - jak p Krzysiuniu zaczął żartować - zerknąłem
lila, w grupie stanąłem, jak jęzor w zimie przy klamce od furtki
krzysio744...jak nie trzeba to nie trzeba ale weź się jeszcze zastanów może jednak?
medea
twoje liczby będę posyłać jutro
wczoraj grałem na inne i tez wielki c..j był
twoje liczby będę posyłać jutro
wczoraj grałem na inne i tez wielki c..j był
wiesiu
Jutro szczęśliwy dzień dla Byków i Koziorożców to może trzeba od nich buchnąć cyferki
Nie wiem czy byłeś popołudniu na chat jak pisałam, że według astrologów w poniedziałek jest jakaś super konfiguracja planet przynosząca szczęście w wielu sprawach a szczególnie grach losowych. A że dodatkowo to szczęśliwy dzień dla Bliźniąt to nie omieszkam skorzystać z okazji a nóż widel mają rację
Jutro szczęśliwy dzień dla Byków i Koziorożców to może trzeba od nich buchnąć cyferki
Nie wiem czy byłeś popołudniu na chat jak pisałam, że według astrologów w poniedziałek jest jakaś super konfiguracja planet przynosząca szczęście w wielu sprawach a szczególnie grach losowych. A że dodatkowo to szczęśliwy dzień dla Bliźniąt to nie omieszkam skorzystać z okazji a nóż widel mają rację
możeci mi powiedzieć gdzie jest pafty?
ponażekałbym z nim na tuska za te losowania
ponażekałbym z nim na tuska za te losowania
medea, gdyby dzisiaj 3,18 wpadło, to 3,18 lub 18,33 powinno wejść w poniedziałek lub wtorek