Wpisy 1 108 264 – 1 108 363
14 września 2012 00:00 → 14 września 2012 00:44, 100 wpisów
ulexxa jakos tam sobie radze nie ma co narzekac z wygranami roznie ostatnio 6/7 3/3 7/10 i jakies tam groszaki
Micheli..skarbciudzieki ze jestes tak fajna i naprawde suocio "babencja"
eeee..jak bym sie miala martwic takimi sprawami..to chyba bym byla najszczesliwsza..na globie
eeee..jak bym sie miala martwic takimi sprawami..to chyba bym byla najszczesliwsza..na globie
michalinko dwa pintole na dobre zapatrzyli sie w xxx albo ich ssaki lesne porwaly
gaja moje kotki swietnie jedza za czworo bo czuja jesień
gaja moje kotki swietnie jedza za czworo bo czuja jesień
ulexxa...a więc nie bój żabynie ma co sie ***ołami martwić i rozmyślać niepotrzebnie
ulexxa ja jestem troche zakrecona na punkcie zwierząt ale jak mam doła to one mi poprawiają humor
scolls...
scolls...krzysio uprawia partyzantke i raz po raz się pokazujeale max przepadł
scolls...krzysio uprawia partyzantke i raz po raz się pokazujeale max przepadł
szczegolnie na czacie nie ma sie co przejmowac bo to bezstresowy portal
ulexxa a jestes w pl czy d?
ulexxa a jestes w pl czy d?
Micheli..genau..kulturencja wskazana..powiem Tobie ze wiecej nie witam..co niektorych"oszolomow"
gaja...to prawda zwierzaki poprawiają humorta ich bezinteresowna milość
no i Żeli tez nie ma pewnie max ma szlaban a Żela jak to kobitka jest w ciazy to ma pewnie fochy
Zakoni..teraz w pl. wczoraj wrocilam z Berlina..ehhh
szkoda mowic..
szkoda mowic..
ulxxa ja mam 2 koty,miałam jeszcze cudownego psa ale nie wybudził sie po operacji
dzis niedaleko bydgoszczy jeden typ utopił psa w jeziorze,przywiązał mu na szyi sznur który obciążył cegłą a przedtem go skatował
scolls...dzieki ja zwierzaki kocham nie am to jak sie wróci do pustego domu i się cieszynoo albo jak sie jest zdenerwowanym bo coś tam zrobi (chociaż jest b.grzeczny) to jak sie spojrzy to ja wymiękam i zaraz w śmiech
Zakoni..szukam mieszkania w Berlinie..musze..
ktos bliski jest chory na raka..i potrzebuje czestej hospitalizacji..jezdzenie odemnie tam i z powrotem 500 km tak czesto nie da sie..
ktos bliski jest chory na raka..i potrzebuje czestej hospitalizacji..jezdzenie odemnie tam i z powrotem 500 km tak czesto nie da sie..
gaja ja bym go zaraz pier...ł to cegłą to by wyladowal zamiast tego psa w jeziorze
gaja...ja bym takich ludzi lałanie ma na kim się wyzywać to na bezbronnym zwierzęciu
michellex dokładnie ludzie sa coraz bardziej sfrustrowani a najłatwiej wyładowac gniew na zwierzęciu
Micheli..co Ci mowia takie miejscowosci: Rydzyna,Kaczkowo,Kakolewo,Pawlowice..ojej nie jestem w stanie wymienic..stamtad sa moje korzenie..tam prawie zawsze bylam u babci cioc i rodzinki na wakacjach
zakon...niom jakos takja w warm.-mazurskim jeszcze nie byłamjak już to krąże po wlkp. plus morze
ten piesek wabi sie Bella i nalezy do moich angielskich znajomych bardzo fajna suczka i bardzo grzeczna
jeszcze jedna fotka tym razem z zagibana skarpetka ktora zostala doszczetnie obsliniona no bo czym piesek musi sie bawic
ulexxa w szczecinie pare dobrych razy bylem ale do szczecina mam ok 460 km
zakon...to zazdroszeja ma gdzies 400-500 zależy
w ogóle to uwielbian morze i szum fal mmmm
w ogóle to uwielbian morze i szum fal mmmm
Micheli w Lesznie bylam wiele razy..ale wczesniej teraz pewnie duzo sie zmienilo
ulexxa moze Cie kiedys odwiedze jak nie w miedzyzdrojach to w berlinie nie robi mi to za duzej roznicy i tu i tu moge byc
ulexxa bo bardziej myslalem o stegnie nad morzem a nie o szczecinie
Zakoni..nie widze problemu..jak poukladam juz troche te "klocki"w ukladance zycia..prosze uprzejmie
scolls...mój jak pali w oknie to skarpety zaraz ma ściągniete
michellex inni moi znajomi maja tez labradorka ale masci czarnej to jest dopiero lobuz bo ma kilka miesiecy
scolls...sciaganie skarpetek, kapci i noszenie maskotek wszedzie
Gaju..no coz powiedziec....wielka metropolia..
mnie zalezy na tym aby miec jak najblizej do West(zachodnich) Deutschland..a nie Ost(wschodnich)-chociaz mam do nich ok 20km. a do zachodnich 250km.
mnie zalezy na tym aby miec jak najblizej do West(zachodnich) Deutschland..a nie Ost(wschodnich)-chociaz mam do nich ok 20km. a do zachodnich 250km.
gaja z perspektywy czsu wszystko inaczej wyglada to normalne za 5 lat tez sie zmieni poglad na sprawy obecne
ale jest tam wszystko..meycyna swiatowej klasy..hmm no wszystko co bys chciala..nie wiem co powiedziec..
ja szukam w zach. Berlinie(Reinickendorf,Charlottenburg,Wedding,Spandau..to sa dzielnice Berlina..
ja szukam w zach. Berlinie(Reinickendorf,Charlottenburg,Wedding,Spandau..to sa dzielnice Berlina..
scolls...mi te czarne albo brazowe labradory też się podobaja
scolls...noo czasami miejsca nie maale on zazwyczaj spie na kocu pod łózkiem, na tej foci zajął moje miejsceja się szykowałam do pracy
scolls...to są zwierzaki rzśmiesza Cie w najmniej oczekiwanym momencie