Wpisy 1 107 864 – 1 107 963
13 września 2012 21:45 → 13 września 2012 22:11, 100 wpisów
bo od tych misiów, pysiów, żabek i dziubków, zapomnę, jak własna żona ma na imię
michellex..lepiej żebyś nie łapała bo byś miała tylko same problemy
Lila, tu nie o urodę idzie a o te gadżety typu "wypasiony wibrator" ... itd.
a tak podania musze posać - świat na psy schodzi po małżeństwie no...
kondi....u każdego jest inaczej,dzięki Bogu nie jesteśmy wszyscy tacy sami
W nocy starszy chłop zrywa się z łóżka i chodzi nerowo po pokoju. Żona na to - co ci? A śniło mi się, że taka laska chce no tego , seksu na całego...
Żona - no to już, CHODŹ? No chodzę własnie.
Żona - no to już, CHODŹ? No chodzę własnie.
dzięki medea i jeszcze jedno bo tego dokumentu domaga się rodk od placówki w której jest córka placówka ode mnie czy
placówka nie może z tą prosbą wystąpić do poradni o wydanie tej opini poprzez panie socjalne tej placówki to może szybciej by to załatwiły:/
placówka nie może z tą prosbą wystąpić do poradni o wydanie tej opini poprzez panie socjalne tej placówki to może szybciej by to załatwiły:/
Wpada zajaczek do lisiej nory i pyta:
- Jest ojciec?
- nie ma..
- Jest matka?
- nie ma..
- A chcecie w te rude ryje?!
- Jest ojciec?
- nie ma..
- Jest matka?
- nie ma..
- A chcecie w te rude ryje?!
kondziu...nie wiem co tam między wami i nie wnikam ale wiem że nawet po 10 latach może być zajebiście
jackwar
rustu
Nie znam oczywiście całej sprawy od podszewki czyt. akt, ale moim zdaniem urzędnicy idą po najmniejszej linii oporu. Brak jest przeszkód by placówka, skoro że tak powiem przedmiot opinii jest jej podopiecznym wystąpiła bezpośrednio do poradni.
Niestety zmusić ich nie możesz no i jest jak jest
rustu
Nie znam oczywiście całej sprawy od podszewki czyt. akt, ale moim zdaniem urzędnicy idą po najmniejszej linii oporu. Brak jest przeszkód by placówka, skoro że tak powiem przedmiot opinii jest jej podopiecznym wystąpiła bezpośrednio do poradni.
Niestety zmusić ich nie możesz no i jest jak jest
kondi
Sądząc po stanie mojego konta byłam i jestem bardzo złym człowiekiem
Sądząc po stanie mojego konta byłam i jestem bardzo złym człowiekiem
Lila...jak sie bedzie łazic i breczeć że to jest już tyle lat i musi być źle to bedzietrzeba się cieszyć sobą i cieszyć że jest razem
jutro medea idę działać na trzy fronty może taka technika zadziała
michellex...no lepiej to wygląda jak ja go całuje niż jakby go całował kondziu czy rustu
michellex..nom,pisałam bo senna ma mylący nik i faceci się nabierają
ale z tego co czytałam to ma być pampersisko więc już mogę kuponami napalić karwa w kominku,prawdopodobnie