Wpisy 1 107 764 – 1 107 863
13 września 2012 21:08 → 13 września 2012 21:45, 100 wpisów
kondi
Zaczynam lekko panikowac z kim ja będę gadac jak się okaże, ze albo wróżka ze mnie do albo to nie jest Twój i innych osób dzień
Zaczynam lekko panikowac z kim ja będę gadac jak się okaże, ze albo wróżka ze mnie do albo to nie jest Twój i innych osób dzień
kuźwa podpisałem zgodę na odebranie opinii z poradni p/p dla kuratorki a teraz żeby odebrać od niej tą opinię muszę pisać o zgodę do sędziego,paradoks polega na tym że do kolejnego badania potrzebna opinia z poprzedniego a w 1 i 2 przypadku decyzje wydawał ten sam sędzia a teraz ja mam pisać podanie o wyciągnięcie od kuratorki paranoja
bo kupiłem 2 butelki Sprite i są jakieś kody pod spodem - można kodem doładować konto w PLAY za 2 zł, więc jak ktoś chce to mu podrzucę zaraz 4 zeta na rozmowy
https://www.coca-colazplay.pl/
https://www.coca-colazplay.pl/
karolm
Oto liczby dla Ciebie na jutro na 14 :
40/44/67/38/3/8/11/41/76
Oto liczby dla Ciebie na jutro na 14 :
40/44/67/38/3/8/11/41/76
jakby ktoś chciał to podam kody, a jak nie to i tak zbieram plastykowe nakrętki na wagę. Czasem jest jakaś akcja dla niepełnosprawnych lub jakąś operację, to się dorzucam
rustu
No rzeczywiście paranoja, niestety procedura ma takie niuanse. Ale ta miła pani kurator wskazała Ci konkretny przepis, z którego ów nonsens się wywodzi, bo ja sobie nie przypominam
No rzeczywiście paranoja, niestety procedura ma takie niuanse. Ale ta miła pani kurator wskazała Ci konkretny przepis, z którego ów nonsens się wywodzi, bo ja sobie nie przypominam
kondziu..ładny gestja też zbierałam dla chłopaczka nakrętki na wózek inwalidzki
no własnie LIla, czasem cos takiego jest. Z resztą ja i tak co miesiąc sprzątam las z plastyków i szkła, bo w ostatnią środę miesiąca zabierają. I tym sposobem po gówniarzach czyszczę nasz zielony zakątek
Medeo dzieki,jestem delektuje sie soczkiem z winogrona kwasny
jak diabli /malo uzywam cukru/
jak diabli /malo uzywam cukru/
zastanawiam się czy ja mogę to obejść bo zależy mi na czasie i czy poradnia może mi taką opinię wydać na moją prośbę...
cytat z kalendarza:najbardziej rozpowszechnione na świecie są tlen i głupota..
(FRANK ZAPPA)
(FRANK ZAPPA)
lila nie zagaduj mnie bo znowu nie zdążę oddać typów na lotto i mini, a zdrapki czekają
dobra, już oddałem. Ostatnio nie zdążyłem, bo niby dlaczego można typować tylko do 22?
rustu
Jeśli do drugiego badania wystarczy kopia a jakiś dokument znajduje się aktach sprawy sądowej to najłatwiej zwrócić się z wnioskiem o wydanie kserokopii kart nr od ... do .... z akt sprawy sygn.akt. W naszym sądzie rejonowym załatwiają to dość szybko, ale w we Wrocku może to trochę potrwać.
Nie widzę też przeszkód prawnych by poradnia nie mogła ci wydać kopii sporządzonej przez siebie opinii w twojej sprawie jeśli na piśmie zwrócisz się z takim wnioskiem.
Najrozsądniej byłoby zrobić obie rzeczy, bo w obu przypadkach instytucjom w odróżnieniu od Ciebie się nie spieszy
Jeśli do drugiego badania wystarczy kopia a jakiś dokument znajduje się aktach sprawy sądowej to najłatwiej zwrócić się z wnioskiem o wydanie kserokopii kart nr od ... do .... z akt sprawy sygn.akt. W naszym sądzie rejonowym załatwiają to dość szybko, ale w we Wrocku może to trochę potrwać.
Nie widzę też przeszkód prawnych by poradnia nie mogła ci wydać kopii sporządzonej przez siebie opinii w twojej sprawie jeśli na piśmie zwrócisz się z takim wnioskiem.
Najrozsądniej byłoby zrobić obie rzeczy, bo w obu przypadkach instytucjom w odróżnieniu od Ciebie się nie spieszy
też oglądam michellex.Chyba sobie kupię z 60 talerzy i też zacznę pizgać ,a jak,a co
kondziu...widzę włosa w zupie lub
w drugim daniu i rzygam i więcej nie chodze do takiej restauracji tfuuuuuuuuuuuuuu
w drugim daniu i rzygam i więcej nie chodze do takiej restauracji tfuuuuuuuuuuuuuu
kondi...ja b.malo tv oglądam ale to lubiezazwyczaj to jak już ogladam filmy ale to swoje a nie tv
kondziu...gówna też wolałabym nie widzieć podczas spożywania jakiegokolwiek posiłku
kondi
zarestrowałem
w ciągu 72 godzin się okaże
głupie ankiety musiałem wypełnić
dzięki
zarestrowałem
w ciągu 72 godzin się okaże
głupie ankiety musiałem wypełnić
dzięki
.
Czyżby to o "naszej" gwiazdeczce M77 ?
http://uroda.onet.pl/moda/jak-pracuje-projektantka-gadzetow-***cznych,1,5242991,artykul.html
.
Czyżby to o "naszej" gwiazdeczce M77 ?
http://uroda.onet.pl/moda/jak-pracuje-projektantka-gadzetow-***cznych,1,5242991,artykul.html
.
Lila...ja mam talerze na zbicie te stare i brzydkie, ale i tak jak już zbije to ten ładny, bo jak mam zbić talerz którego nie używam
senna, no nic o tym nie wiedziałem. Po prostu przeczytałem na etykiecie i tyle. A każda okazjajest dobra, aby zebrać dane o klientach, co mnie normalnie wku...a