Wpisy 1 107 564 – 1 107 663
13 września 2012 17:10 → 13 września 2012 18:59, 100 wpisów
sylwia tez bym tak zaszalała za wygraną....a nuż będzie więcej
a ja nic nie umiem emerytka
mala1438
medea76
medea76 możesz mi podać liczby według imienia i daty urodzenia:
Marysia 26,11,85
Marysia 26,11,85
Wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie pokonania TS z pomocą sił nadprzyrodzonych informuję, że mam już krynicę wiedzy czyli GW od znajomej więc rozkład szczęśliwych dni na grę powinien się wkrótce pojawić na moim profilu.
Według astrologów w poniedziałek 17 września jest super układ planet sprzyjający między innymi wygranym
A że jest to dzień szczęśliwy dla Bliźniaków i Wodników to
Według astrologów w poniedziałek 17 września jest super układ planet sprzyjający między innymi wygranym
A że jest to dzień szczęśliwy dla Bliźniaków i Wodników to
Medea rano pisalam,ze mialam sen o grzybach w senniku pisza
o nieoczekiwanej wiadomosci to dostalam i jakby mnie kto strzelil
w 'leb' i chodze nie przytomna ale nr dla wodnika modaj jak mozesz
o nieoczekiwanej wiadomosci to dostalam i jakby mnie kto strzelil
w 'leb' i chodze nie przytomna ale nr dla wodnika modaj jak mozesz
agatka w tym tygodniu do niedzieli Twoje liczby to 24,35,46
W przyszłym 2,7,13
Zaraz też policzę ci takie ekstra na ten tydzień
W przyszłym 2,7,13
Zaraz też policzę ci takie ekstra na ten tydzień
tesa
tesa dobry nalog
medea76
dzikus
tesa widze dobry sok sie szykuje
agatkaa z czego?
agatkaa
Te liczby to nowa metoda podpowiedziana przez moją znajomą ta co mi swoje GW po przeczytaniu podrzuca Dziewczyna ma papiery profesjonalnej wróżki, bo jakąś taką dziwną szkołę policealną ukończyła :
21,47,28,49,68,52,79,76,41,61,3,75
Te liczby to nowa metoda podpowiedziana przez moją znajomą ta co mi swoje GW po przeczytaniu podrzuca Dziewczyna ma papiery profesjonalnej wróżki, bo jakąś taką dziwną szkołę policealną ukończyła :
21,47,28,49,68,52,79,76,41,61,3,75
dzikus
Data urodzenia poproszę i imię/imiona
Mogę też tą metodą jak dla agatkii, ale ona nowa jest
Data urodzenia poproszę i imię/imiona
Mogę też tą metodą jak dla agatkii, ale ona nowa jest
medeus a te GW to co???
islandorka
Mojej znajomej wróżki prasa o mało co fachowa czyli Gwiazdy Mówią
Mojej znajomej wróżki prasa o mało co fachowa czyli Gwiazdy Mówią
Ona to pożera przed południem w czwartek a potem mi podrzuca do pracy. No i w ten sposób mogę się z wami wiedzą dzielic a nam wszystkim 2,5 zł zostaje na grę, bo nie musimy gazety kupowac
dzikus
Jesteś Skorpionem więc na ten tydzień 22,34,49 a na przyszły 5,23,37 resztę zaraz wyliczę
Jesteś Skorpionem więc na ten tydzień 22,34,49 a na przyszły 5,23,37 resztę zaraz wyliczę
dzikus
No to lecimy najpierw wyliczenie z imienia i nazwiska 13,2,21,79,62,9,52,40,4,53,42,61,49,17,6,25,66,56
No to lecimy najpierw wyliczenie z imienia i nazwiska 13,2,21,79,62,9,52,40,4,53,42,61,49,17,6,25,66,56
slawek
tylko na gg i drapek-- liczę na 3 wysokie wygrane - po to mi 3 profile
tylko na gg i drapek-- liczę na 3 wysokie wygrane - po to mi 3 profile
slawek
Moze i drzewko, ale kto powiedział, że mi ono szczęscie przyniesie
Moze i drzewko, ale kto powiedział, że mi ono szczęscie przyniesie
dzikus
A zestaw na stałe do gier losowych wyszedł ci taki :
4,7,25,16,23,9
A zestaw na stałe do gier losowych wyszedł ci taki :
4,7,25,16,23,9
witam wszystkich
Medea mogłabys podac szczęśliwe liczby dla bliźniąt.
Medea mogłabys podac szczęśliwe liczby dla bliźniąt.
gaja
Nie ma sprawy, ale dla nas fartowny dzień to poniedziałek 17 września, który jeszcze dodatkowo jak dziś wyczytałam w ogóle ma bardzo korzystny układ planet dla gier losowych. Księżyc powinien nam być także przychylny w niedzielę i wtorek
Ale jeśli chcesz spróbowac wcześniej to do niedzieli nasze szczęsliwe liczby to 9,17,40 a w przyszłym tygodniu 10,18,31
Nie ma sprawy, ale dla nas fartowny dzień to poniedziałek 17 września, który jeszcze dodatkowo jak dziś wyczytałam w ogóle ma bardzo korzystny układ planet dla gier losowych. Księżyc powinien nam być także przychylny w niedzielę i wtorek
Ale jeśli chcesz spróbowac wcześniej to do niedzieli nasze szczęsliwe liczby to 9,17,40 a w przyszłym tygodniu 10,18,31
majwoj
trisetum
Chłopaki jak napisałam do Gai poniedziałek ma podobno sprzyjac grom losowym
trisetum
Chłopaki jak napisałam do Gai poniedziałek ma podobno sprzyjac grom losowym
gaja u mnie słonce i +25 stopni
medea a dla lwa jaki dzien szczęsliwy jest ?
medea a dla lwa jaki dzien szczęsliwy jest ?
majwoj23
trisetum
trisetum
Powinien być w Baranie, ale możesz też spróbować gdy jest w trzecim z waszej rodzinki czyli Strzelcu czyli przyszły piątek 21 września. Mniej fartowne bo dzielone z innymi znakami to czwartek i sobota.
Ważne jest to, że Lwy, Barany, Strzelce to przyjaciele Bliźniąt, Wag i Wodników a w ten fartowny poniedziałek Księżyc jest w Wadze czyli dzień szczęśliwy dla Bliźniąt i Wodników
Powinien być w Baranie, ale możesz też spróbować gdy jest w trzecim z waszej rodzinki czyli Strzelcu czyli przyszły piątek 21 września. Mniej fartowne bo dzielone z innymi znakami to czwartek i sobota.
Ważne jest to, że Lwy, Barany, Strzelce to przyjaciele Bliźniąt, Wag i Wodników a w ten fartowny poniedziałek Księżyc jest w Wadze czyli dzień szczęśliwy dla Bliźniąt i Wodników
majwoj
Ty skurczybyku jeden jak był dobry dzień dla byka i dodatkowo jeszcze piątka to akurat nie skorzystałeś No, ale może teraz się uda. Twój czas zaczyna się jutro, ale Byki ten dzień dzielą z Baranami i Strzelcami a niedzielę z Bliźniakami i Wodnikami. To znaczy, że ta sobota jest dla was. Niestety w przyszłym tygodniu fartownych dni brak
Liczby na ten tydzień to 27,44,36 a jakbyś jednak chciał spróbowac w przyszłym tygodniu to 8,19,24
Ty skurczybyku jeden jak był dobry dzień dla byka i dodatkowo jeszcze piątka to akurat nie skorzystałeś No, ale może teraz się uda. Twój czas zaczyna się jutro, ale Byki ten dzień dzielą z Baranami i Strzelcami a niedzielę z Bliźniakami i Wodnikami. To znaczy, że ta sobota jest dla was. Niestety w przyszłym tygodniu fartownych dni brak
Liczby na ten tydzień to 27,44,36 a jakbyś jednak chciał spróbowac w przyszłym tygodniu to 8,19,24
------
-----------------------------
-----------------------------
bedzie powodz