Wpisy 1 107 464 – 1 107 563
13 września 2012 14:25 → 13 września 2012 17:09, 100 wpisów
juz chce wybralem jakie liczby sam kreciłem
Lila
Lila
co sie stało
przemek ...to jak już ukręciłeś te liczby,to je teraz wstaw w ta podłużną listwę i ok i gra gitara
medea76 >>>
SinĂŠad O'Connor - Nothing Compares 2 u live
http://www.youtube.com/watch?v=e_fPS0HwjJc
SinĂŠad O'Connor - Nothing Compares 2 u live
http://www.youtube.com/watch?v=e_fPS0HwjJc
przemek tylko nie zapomnij wejść w typowania,zatypuj,kliknij na Lotto i tam te ukręcone wstawpotem kliknij ok i gra
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 20 000 złotych
no to teraz bonus urośnie 250-500 bedą pewnie 2 dziesiatki blisko siebie no i kolejna kumulacja bonusu ehhh
Dobrze, że zajrzałam na profil przed wyłączeniem
MAMCIA jeśli jesteś na chacie to w swoim profilu masz liczby dla siebie. Przepraszam za zwłokę w spełnieniu Twojej prośby
No a teraz to już naprawdę i na 100 % znikam
MAMCIA jeśli jesteś na chacie to w swoim profilu masz liczby dla siebie. Przepraszam za zwłokę w spełnieniu Twojej prośby
No a teraz to już naprawdę i na 100 % znikam
Deki.
Uważaj na pędzel.
Uważaj na pędzel.
Tesa
O 14:00 trafione 2/4 x 5
Nie oglądałem losowania, czy ktos mi powie kto losował o 14 i kto będzie wieczorem?
Nie oglądałem losowania, czy ktos mi powie kto losował o 14 i kto będzie wieczorem?
Losował-Janusz Laskowski.A wieczorem-Konrado Moreno.
Dzięki, emerytko
Na 22 chyba nie wysyłam. Moreno źle wróży, przynajmniej dla mnie
Na 22 chyba nie wysyłam. Moreno źle wróży, przynajmniej dla mnie
Proszę.Alosowanie można obejrzeć klikając na "wyniki"
Agatkaa
Pada.A muszę wyjść z pieskiem
U nas od rana pada.
jak mowilam zakopcone,zimno no jesien ale coz trzeba losowac
by cos wygrac
by cos wygrac
bo. Ciągle mi trafiają się 4 a podobno za to nie wypłacają żadnej kasy
kacper25 w jakiej grze trafiasz te 4?
kacper25 za kazde trafienie 4 w dolowlnej ilosc skreeslen jest placona wygrana
Poważnie gadasz ja byłem i miałem 4 liczby a ta kobieta sprawdziła mi i powiedziała że niema nic
teraz pora na w wiadomosci
I teraz mi też trafione mam liczby 4 i znowu mi powie że nic nie ma ty bo ja gram że 10 liczb ale wysyłam jeden raz kumasz?
Czytałem na forum że dopiero wypłacają jeśli masz 5 liczb to masz 2 zł wygrywasz :-)
Nie w keno też kiedyś grałem. Ale rzuciłem tom branże i multi multi pykam teraz to ludziska to od ilu cyfer wypłacają
.
TV Trwam chce pokazać "na żywo" piłkarski megahit Polska-Anglia
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tv-trwam-chce-pokazac-na-zywo-pilkarski-megahit-po,1,5245760,wiadomosc.html
.
TV Trwam chce pokazać "na żywo" piłkarski megahit Polska-Anglia
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tv-trwam-chce-pokazac-na-zywo-pilkarski-megahit-po,1,5245760,wiadomosc.html
.
Kacper25, na odwrocie każdego kuponu jest tabela wygranych i tam jest napisane, ile się wygrywa w MM w zależności od tego ile liczb się trafi. Jeżeli skreśliłeś 10 liczb w Multi Multi i masz trafione 4 liczby, to wygrałeś 2 zł.
No, racje masz. Bo ja widze że z dziesięciu jak trafisz 4 liczby to masz 2 zł
Ale. Dlaczego ta kobieta mi tych dwych zł nie chciała wypłacić.
Ale. Dlaczego ta kobieta mi tych dwych zł nie chciała wypłacić.
Poza tym tu na stronce pod napisem GŁÓWNA jest napis "Gry liczbowe".
Jak klikniesz tam, to wszystko sobie sam sprawdzisz i będziesz wiedzieć ile jest wypłaty za ile trafionych liczb w Multi Multi i innych grach.
Jak klikniesz tam, to wszystko sobie sam sprawdzisz i będziesz wiedzieć ile jest wypłaty za ile trafionych liczb w Multi Multi i innych grach.
Napisz na które losowanie i w którym dniu grałeś, napisz tu te 10 swoich liczb.
Może źle sprawdziłeś i nie było 4 liczb, tylko 3? Jakby były 4, to kobieta by Ci na pewno wypłaciła.
Może źle sprawdziłeś i nie było 4 liczb, tylko 3? Jakby były 4, to kobieta by Ci na pewno wypłaciła.
Albo jej nie chciało sie jej wypłacić tych 4. Liczb. Nie pamietam może to były tylko. 3 liczby no i dlatego nie wypłaciła. Mi. Kto wie.,,,
Tak. Ja miałem wtedy 3 liczby no i nie płacą za te liczby bo teraz zobaczyłem :-) wasze.
Na przyszłość dobrze sprawdzaj, a potem dopiero idź do kolektury po wygraną...
Gratki wygranym o 14. Ja nie grałem dzisiaj a w typowaniach osiągnąłem rewelacyjny wynik 0/16
agatkaa a ty grasz na 22 a o 14 jak poszlo?
na 14 bylo 4/7 a czy o 22 nie wiem bo nic mi nie przychodzi
sensownego totalna klapa
sensownego totalna klapa
mala557
mala1438
Marysiu jeszcze nie, dopiero z pracy wróciłam ale zaraz przysiąde i coś skombinuje
ja właśnie przysiadłam...o 18 mam zebranie u zuzy w przedszkolu
jedna 9tka wyszła mi taka: 38,49,69,71,72,73,77,79.....ciekawe czy będzie wysyp 70tek
agatkaa ja wyślę w multi: 3 x 10tki, 3 x 9tki, 3 x 8mki, 3 x 7ki
a mini kilka zakładów prostych + 1 zakład lotto
a mini kilka zakładów prostych + 1 zakład lotto
szykuje sie niezly aak widze na wieczor
mala557 i go stawka i plusem
albin do plusa nie mam szczęścia, więc skupiam się na podstawowej wygranej
mala557 elegancko