Wpisy 1 107 193 – 1 107 292
13 września 2012 12:54 → 13 września 2012 13:35, 100 wpisów
kondziu...a no co próbowałeś na swoją żonę? ano podgonił,podgonił.Jeszcze mamy dużo losowań kondziu przed sobą
Dzień dobry
pogoda {{pies w domu}}
ale 13-ty
real x4 i plus : 67,70,73,76,79
pogoda {{pies w domu}}
ale 13-ty
real x4 i plus : 67,70,73,76,79
medea...Gała z andruśka przeszli do korna,Boguś2 się nie pokazuje,dzikus,aniqa,yapa,bratiszka,grudniowa,o reszczie nie wspomnę
medea..Ty mi tu nie kombinuj,na pewno wyglądasz zajebiście z tymi rumieńcami
co do zdrapek, to wczoraj się zastanawiałem , co by było, gdyby zamiast grac, codziennie kupować zdrapkę?
Witajcie. Hej!
janosik zrabował byś dzisiaj po 22-iej coś dla mnie z totalizatora?
Lila. Hej!
Lila tel. mi się zepsuł nagle i wszystkie tel. wcięło
do d... z tą najnowszą technologią
do d... z tą najnowszą technologią
kondi1.
Jak chcesz coś urabować, to rabuj sam.
Jak chcesz coś urabować, to rabuj sam.
Lila.. no w zasadzie tylko to gra...
jeszcze mi się włamał ktoś do chaty
masakra , na szczęście nie zdążyłem trachnąć TSa
jeszcze mi się włamał ktoś do chaty
masakra , na szczęście nie zdążyłem trachnąć TSa
zenek44.
Nie przeczytałeś instrukcji obsługi telefonu. Tam jest taka obcja:
Kopiuj kontakty do karty sim.
Zebyś to zrobił, numery telefonów by śię nie skasowały.
Nie przeczytałeś instrukcji obsługi telefonu. Tam jest taka obcja:
Kopiuj kontakty do karty sim.
Zebyś to zrobił, numery telefonów by śię nie skasowały.
zenek44 no i w sprawie włamania
Lila
Ja na 100 % bo jak szewc co to boso chodzi. Cyfry próbuję przewidywać, ale zapominam typować A jak już zatypuję to ... chwalić się nie ma czym
Lila
Ja na 100 % bo jak szewc co to boso chodzi. Cyfry próbuję przewidywać, ale zapominam typować A jak już zatypuję to ... chwalić się nie ma czym
Janosik.. trudno coś skopiować jak wysiada telefon, rozumiesz - a bateria niewyciągalna w niektórych urządzeniach (bo gwarancja) , i co Ty na to ????????????
Medea.
zenek i janosik
A propos telefonów. Galaxia mini moja a obecnie mojego ojca to ma takie cuś, ze czasami po prostu się wyłącza na amen. Była w serwisie i tam jak to zwykle bywa działała. No i byłam a teraz tato jest na patent jak z dowcipu czyli zdjęcie obudowy wyjęcie baterii i jej ponowne włożenie. No działa jak ta lala
A propos telefonów. Galaxia mini moja a obecnie mojego ojca to ma takie cuś, ze czasami po prostu się wyłącza na amen. Była w serwisie i tam jak to zwykle bywa działała. No i byłam a teraz tato jest na patent jak z dowcipu czyli zdjęcie obudowy wyjęcie baterii i jej ponowne włożenie. No działa jak ta lala
Lila .. no miałem OBCEGO w domu , wlazł przez okno , zabrał co chciał i uciekł
mój kumpel to zagotował takiego smarcika jak robil zupe i oddał, bo "się zepsuł"
senna..skąd wiesz za zycienia lila ..a ty tu jesteś nowy człowiek gdzie ukrywałeś łobuzaki
medea w moim pseudoparatelefonie nie mogę wyciągnąć baterii bo stracę gwarancję
zenek44
W telefonie komórkowym Zdradź firmę byśmy wiedzieli od kogo nie kupować
W telefonie komórkowym Zdradź firmę byśmy wiedzieli od kogo nie kupować
lila...nie rozmawiam juz ..
zenek.
Do skopiowania kontaktów do karty SIM nie trzeba wyjmować baterii ani karty SIM.
Do skopiowania kontaktów do karty SIM nie trzeba wyjmować baterii ani karty SIM.
kondziu...aha rozumiem,żeby oddać na gwarancję zagotował go w zupie
medea - nibynajlepsza NOKIA
Janosik - jak skopiować ? jak telefon jest padnięty całkiem
Janosik - jak skopiować ? jak telefon jest padnięty całkiem
zenek
Ja miałam kiedyś klienta po poradę prawną, który sobie zażyczył pomocy w skardze do Strasburga, bo podobno policjanci chamy jedne jego odciski ukradli i podrzucili w kiosku po włamaniu. Najlepsze było to, że on już się dwa miesiące wcześniej włamał do tego samego kiosku i wpadł na gorącym uczynku. A w czasie tego drugiego czynu był na wolnym, bo prokuratura nie widziała powodu by go tymczasowo aresztować z uwagi na wartość łupu
Ja miałam kiedyś klienta po poradę prawną, który sobie zażyczył pomocy w skardze do Strasburga, bo podobno policjanci chamy jedne jego odciski ukradli i podrzucili w kiosku po włamaniu. Najlepsze było to, że on już się dwa miesiące wcześniej włamał do tego samego kiosku i wpadł na gorącym uczynku. A w czasie tego drugiego czynu był na wolnym, bo prokuratura nie widziała powodu by go tymczasowo aresztować z uwagi na wartość łupu
ponoć ze smarcików można odczytać, kiedy telefon padł, więc trzeba było coś wykombinować, aby nie było wiadomo, że wpadł do kibla podczas oddawania mo..u
Pasko
przydałyby sie jakies nowe emotki związane z deszczem,sniegiem,temperatura minusową bo zima idzie
przydałyby sie jakies nowe emotki związane z deszczem,sniegiem,temperatura minusową bo zima idzie
robalu..kto jeszcze przegrali ..widzisz rośnie komulacja.. jak mozna mówisz najlepsza
zenek...
Witam
chce dzisiaj grać
lotka jak moge tutaj grac
albo multi multi
lotka jak moge tutaj grac
albo multi multi
przemek...jak coś ukręcisz to zawsze można lotka,przeważnie na Typowania się wchodzi i tam typuje
co mam tutaj napisać ??
Wpisz nick typującego i kliknij "OK", aby uzyskać szczegóły odnośnie jego typowań
TYPUJĄCY:
Wpisz nick typującego i kliknij "OK", aby uzyskać szczegóły odnośnie jego typowań
TYPUJĄCY:
wiesiu...to źle sądziszmusisz go dopaść na czacie i wtedy poprosic o wymiane emotek