Wpisy 1 106 693 – 1 106 792
12 września 2012 22:48 → 12 września 2012 23:56, 100 wpisów
Witajcie. Hej!
Janosikto po Harnasiu
Janosik 2009
Witajcie Wszyscy.Hej!
sambiana o tej porze ziemniaki
medea76
ja też uciekam,trzymajcie się dziewczynya dla panów
wojtas19872100
michellex..żeby tylko zorro,gdzieś nawet ostatnio Hakelbery mi się pod nogami pałętał
michellex..nie odezwał sięcoś mi się wydaje że,będę musiała do niego dryndnąć tylko nie wiem czy mam jego numer a jak mam to gdzie?
Dopisano wygrane multi multi
sambiana...my też czasami jadamy obiado-kolacje o tej godz.smacznego
9/10+ padlo
michellex..mam gg ale co mi po gg jak go nie ma na MP to przy gg tez na bank go nie ma
Lila albo sie cieszy albo rozpacza ze 1 braklo to pelni szczescia zwlaszcza jak to jakis obok nietrafiony
michellex....w nocy mi najbardziej smakuje chociaż to nie jest zdrowo.Powinno się ostatni posiłek jeść 3 godziny przed snem
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
michellex na bonusika chwilowo bym nie zwracal uwagi
Lila...wiem, ale ja jem to na co mam ochote i kiedy mam ochote
Lila
michellex..ja tez przetrącam kiedy chcę jakoś od tego nie zrobiłam się tłusta jak.......dzik powiedzmy
Lila...teraz to człowiek juz sam nie wie, a bajki na CN to w ogóle masakra
michellex gram i to z +
Lila
michellex...a co do bajek to ostatnio pilnowałam księgowej córki i musiałam jakieś odlotowe coś tam oglądać myślałam że zeświruję na maxa a mała zapatrzona jakby to nie wiem co było
Lila...jak się je, nawet o róznych porach dnia i nocy, ale nie opycha to sie tlustym nie zrobi
Lila
michellex bez bonusa taka 10/10+ to juz jest bardzo duzo
albin...no takja gram stawke x2 zamiast +, mi pół miliona nawet z małym bonusikiem by juz odpowiadało
michellex tylko ze jak trafisz 10 a plus bedzie trafiony to bedziesz zlowac ze nie wyslalas z plusem bo to jednak sporoa roznica z plusem czy bez
michellex
albin...a jak płace te 5zl to pół miliona mam pewne w razie wygranej, a plus moze być ale nie musi
michellex
Agatkaa
jesli jeszcze jestes to oto liczby dla ciebie
multi na 14-sta to 19,31,35,73
Lotto 17,6,26,15,43,32
Mini nie dalam rady policzyc bo mi sie oczy same zamykaja
No to juz teraz naprawde dobranoc wszystkim
jesli jeszcze jestes to oto liczby dla ciebie
multi na 14-sta to 19,31,35,73
Lotto 17,6,26,15,43,32
Mini nie dalam rady policzyc bo mi sie oczy same zamykaja
No to juz teraz naprawde dobranoc wszystkim
medea76
Witam Wszystkich I stwierdzam (ze smutkiem)że mojego przyjaciela(Shockwave'a)stąd wywalono