Wpisy 110 471 – 110 570
8 maja 2010 20:40 → 9 maja 2010 11:28, 100 wpisów
Koleżanka że snu- liczba 18.
Wędrowca netowy he ma ciut więcej niz 18-ście.stary numerekm powiadasz no i coś o 69 he he
Wędrowca netowy>>>18 młoda dziewczyna??wąż z cyfra życia:)?
Ps. stary>>>> Tobie,wspomnienia pozostały.
Ps. stary>>>> Tobie,wspomnienia pozostały.
Mag.. . Ja tłumaczyłem sen "KOCIO", a liczba 18 nie ma żadnego związku z wiekiem tej dziewczyny/koleżanki.
Pasko adminie
skończ waś wstydu oszczędź
Typowania Betgun ruszą około połowy kwietnia... Przepraszam za opóźnienia.
info od 1 stycznia
pasko poważny jesteś?
skończ waś wstydu oszczędź
Typowania Betgun ruszą około połowy kwietnia... Przepraszam za opóźnienia.
info od 1 stycznia
pasko poważny jesteś?
Wędrowca netowy wiem wiem ale cos innego nie zwiążanego z kulkami mzna napisać.dzięki
Grzecznie proszę o niewielką wygraną,żeby ucieszyć bałwana i miał spokojną noc.Pozdrawiam.
Pozdrawiam wszystkich łasuchów i przypominam aby się zdrowo odżywiać.
a co do lotto to dwa zaklady posiadam a kulka z nr 8 niech sie już nie opie... tylko niech wypadnie w lotto rzecz jasna
05- to moja propozycja na .tak. w lotto.
Godzina 0 coraz bliżej więc tradycyjnie wołam przybywajcie pieniążki,bałwan jest głodny a skarbonka pusta.
Troszkę przesadziłem z lodami,bo jadłem przez trzy dni,żeby wzmocnić organizm.
stary ale wspomnień nikt nam niezabierze a wszystko inne mogą zabrać
Zdążyłem na losowanie bo byłem w kościele na mszy o uzdrowienie prosić Jezusa o zdrowie.
pięknie ustawili dziś wyniki. 6 pełnych na 8 możliwych i ciągi tym razem mniejszych... Wugrał kto?
Trójka zaliczona.Szczęśliwa godzina nadania kuponu:19.01.Osoba przyjmująca zakłady:mężczyzna.Warunki pogodowe znośne.Trafione 3z3:13,63,70.Teraz będą więc pieniążki na nową karmę dla bałwana:pepsi,mleko,czekoladę.Hi,hi.
KOCIO mnie nie a to trzy po trzy to ktos o takim samym nicku . jest tu przynajmniej dwóch starców. POZDRO
Widziałem w kościele jak jedna osoba nad którą się modlono leżała plackiem.
Nie wiem tylko ile teraz podłożyć czekolad bałwanowi.Czy starczą mu dwie,czy potrzebuje więcej karmy.
Drodzy Państwo>>
Jak ONI to, kurde, robią ???
----------------------------
No, jak, o ile gramy ?
JEDENAŚCIE ?
Może więcej racji mają Ci, co mówią ...
papa ?
Dobranoc
Jak ONI to, kurde, robią ???
----------------------------
No, jak, o ile gramy ?
JEDENAŚCIE ?
Może więcej racji mają Ci, co mówią ...
papa ?
Dobranoc
kathy dzięks hipo gratulations a z tego wszystkiego nie zauważyłem,że mam plusa więc 48zeta jutro poproszę dla pana:)
hipopotan jak masz takiego nosa do kulek to moze po woli stawkę podnoś co ty na to?
Nie mogę podnosić stawki Kocio,bo bałwan pożera dużo pokarmu,a muszę dbać o doradcę.
hipciu gratulacje dla Ciebie i bałwana:)
no to chyba wrócisz do diety czekoladowej,skoro bałwanek
taką ładną trójeczkę zaserwował:)
a warunki pogodowe musiały być też dobre.
ricardos Tobie również gratki a na jutro pełnej ósemeczki
no to chyba wrócisz do diety czekoladowej,skoro bałwanek
taką ładną trójeczkę zaserwował:)
a warunki pogodowe musiały być też dobre.
ricardos Tobie również gratki a na jutro pełnej ósemeczki
Nie martw się Kathy.Chociaż nie musisz żywić doradcy,a mój to łasuch i długo bez słodyczy nie pojedzie.
hipcio... a czy widziałeś mojego doradcę? jak nie będzie miał co liczyć to nie wiem co wymyśli
Bella teraz bałwan może znów dostawać czekoladę,bo ma podleczonego jednego ząbka.Na szczęście do mleka uzębienie słabe wystarczy.
Kathy widzę twojego doradcę na fotce,ale on jest w takim wieku,że już chyba mniej je,a mój ciągle się rozwija.
hipcio... je napewno mniej, ale jak mu nie położę kasy do liczenia to strasznie marudzi, a dziś cieniutko... i znaleźnego tylko 2 grosiczki
OPA... ty musisz innego doradcę znaleźć bo ten ze znakiem zapytania na głowie to ci jakoś nie pomoże tej 5teczki w mini trafić
Przypominam tradycyjnie o trzymaniu w domu maskotki hipcia.Dotyczy to szczególnie Hosi i Lily i prawidłowym jej odżywianiu.O maskotkę trzeba dbać troskliwie,w razie zimna założyć czapkę i trzymać pod wełnianym kocem.
Witam.Wędrowca Netowy.Powtarzam prośbę,podaj proszę 43 liczby z 49 na nie.:P
W bazie danych wyników jest jakiś błąd. Losowanie z 6go dwa razy się pojawia w tym raz puste. Mowa o csv.
4844;6;5;2010;;;;;;
4844;6;5;2010;;;;;;
Co teraz sobie myśli Ulryk von Lotto,że poruszony wygraną jutro skusi mnie aby wszystko przegrać.Ale ja zgodnie z metodą chińską puszczę jutro tylko zakład za 2,5zeta.Muszę grać spokojnie aby nie stracić tego co wygrałem.
Kucharz nie zmienia pewniaka i poleca jutro na pierwsze danie:7.
Szybki obiadek:fasolka po bretońsku z biedronki i kefirek.Koszt około 6zeta.
Ciekawe co porabia Lila w Grecji,czy widzi tłumy strajkujących albo urządza tańce i zabawy.
Szybki obiadek2:polówka kurczaka z rożna(7 zeta)surówka(3zeta)ziemniaczki,pepsi.
A Grecy podobno lubią się bawić i co się stanie,czy pozwolą aby zrobić ich w trąbę i wprowadzić koszmarne oszczędności,dociskanie pasa.
Może i kumbulacja w lotto,ale bałwan mówi,że trzy zeta za zakład to troszkę za dużo.Tym bardziej,że podrożała karma.
ciekawi mnie jak to jest czasem dla żartu posylam takie oto zaklady w lotto 1.2.3.4.5.6:1.2.3.47.48.49:44.45.46.47.48.49.jak bym posłał na dzis to czworka i trojka wpadła by a tak nic.te oto zaklady traktuję jako żart ale coraz mniej mnie bawi
Sam9- Witaj.
To jest możliwe o co pytasz, pod warunkiem że przeznaczę rok czasu na ćwiczenia w rozwijaniu zdolności jasnowidzenia. Szybciej się nie da tego zrobić. Pozdrawiam.
To jest możliwe o co pytasz, pod warunkiem że przeznaczę rok czasu na ćwiczenia w rozwijaniu zdolności jasnowidzenia. Szybciej się nie da tego zrobić. Pozdrawiam.
Księżniczko gdybym wygrał 10z10 to mógłbym pojawić się u ciebie w złoconej karocy,a tymczasem dziury w butach.Na razie pieniążki,54 zeta wystarczą na pokarm dla bałwana.
Zawrotna pula, potrójna kumulacja i nawet nie doszło do 8 milionów. Śmiech na sali. W ogóle niech sobie dadzą spokój z tym Lotto bo sp... go jak mogli. Duży Lotek to był Duży Lotek, nazwa fajna, rozpoznawalna, cena rozsądna. A to całe Lotto, szkoda gadać............ Kto chce powrotu Dużego Lotka? Oczywiście zdaje sobie sprawę, że to mało realne.
Wędrowca Netowy.Jak możesz,to podaj maksymalną ilość liczb
na miarę, Twoich możliwości.Pozdrawiam.
na miarę, Twoich możliwości.Pozdrawiam.
MCSI.Nawiązując,do Twojego tematu ,o Lotto:podtrzymuję Twoje twierdzenie,że s.......li,cały układ gry:mniejsze wpływy
brak zainteresowania graczy,to samo tyczy się TSN,zamienionego
na Jokera,który zginie,jeszcze w tym miesiącu.
Co za niemota,projektuje takie zamiany.Głąb menadżerski
pomysły ma jak:niedouk podstawowy.
Jak zarząd,Totalizatora-monopolisty gier liczbowych,morze
patrzeć na takich,niedouków menadżerskich,wprowadzanych
przez kolesi za dużą kasę.Pozdrawiam.
brak zainteresowania graczy,to samo tyczy się TSN,zamienionego
na Jokera,który zginie,jeszcze w tym miesiącu.
Co za niemota,projektuje takie zamiany.Głąb menadżerski
pomysły ma jak:niedouk podstawowy.
Jak zarząd,Totalizatora-monopolisty gier liczbowych,morze
patrzeć na takich,niedouków menadżerskich,wprowadzanych
przez kolesi za dużą kasę.Pozdrawiam.
Sam9- w tej chwili doszedłem do 20 liczb na .nie. Jak będę miał coś konkretnego to prześle smsem na nr. telefonu który jest podany na Twojej stronie. Pozdrawiam.
Wędrowca Netowy.Jak dostanę,wiadomość,odeśle Ci SMS-em
9 liczb na tak,Pozdrawiam.
Dobranoc wszystkim.
9 liczb na tak,Pozdrawiam.
Dobranoc wszystkim.
Powinna istnieć jedna gra o dużych wygranych za cenę nie wyższą niż 2pln, a inne oszustwa typu joker cena za zakład powinna wynosić 0.50 pln. W tych czasach gdy istnieje internet totalizator nadal tkwi w epoce jaskiniowej. I niech tam zostanie na WIEKI WIEKÓW. Amen.
No właśnie, z tych wszystkich zamian to jeszcze zmiana Multi Lotka na Multi Multi jakoś uszła. Może nawet nie była taka zła. Ale reszta. Bezmózgowie osoby, która to wymyśliła. Lotto 3 złote i jeszcze głupia zmiana nazwy, niczemu nie służąca zmiana nazwy Express Lotka na Mini Lotto skoro nic się nie zmieniło, likwidacja całkiem niezłego Numerka, tłumacząc małymi wpływami, i wprowadzenie Jokera, który jest tak beznadziejny, że szkoda słów. Nie można samemu typować liczn, całą kontrolę ma system i jeszcze zwiększenie zakresu liczb z 45 na 50. Żenada i kpina!!!!!!!!!!!
MCSI--------ty jak sb wieczne inwigilowanie i narzekanie!!!
A kto każe Tobie grać? Za głowę ktoś cię trzyma i mówi graj graj?
Przestań komentować i tyle!!!
Albo nie graj!!!!
A kto każe Tobie grać? Za głowę ktoś cię trzyma i mówi graj graj?
Przestań komentować i tyle!!!
Albo nie graj!!!!
Zamiast wydawać na lotto, pieniądze przeznaczyłem na wykrywacz metalu . Będę szukał meteorytów. Prawdopodobieństwo wygrania 6 w lotto i znalezienia meteorytu są takie same. Na grę w którą nie można wygrać nie będę wydawał pieniędzy. Koniec. Kropka.
Mariuncio 75: pisanie przez Ciebie takich rzeczy to ograniczanie wolności słowa, mogę sobie pisać co mi się podoba, obraźliwych kwestii tu nie wypisuje, a narzekać mogę bo w Dużego Lotka lubiłem grać i grałem a w Lotto właśnie nie gram i szkoda bo jakby był tańszy to bym grał.
Dobranoc. Miłych snów.... .
opa po takich cyferkach sądziłem że kumulacja na pewno a tu dwie osoby trafiły
jeszcze nikt nigdy nie trafil w co wy wierzycie.ts pisze glupoty i podadza byle jakie kolektury ze tam padlo.tym sposobem robia reklame
Witam
przy takich wylosowanych liczbach można sobie zadawać pytanie,
jak można to trafić ? Też zakładałem, że będzie kumulacja...
Ale, nie tak dawno były wylosowane też jakieś takie "z kosmosu" i szóstka też padła...Znajomy wtedy miał nawet kupon, który dał do wypełnienia synowi, a że liczby wybrane przez dzieciaka były jakieś takie nieprawdopodobne - to go nie wysłał. Miałby piątkę
przy takich wylosowanych liczbach można sobie zadawać pytanie,
jak można to trafić ? Też zakładałem, że będzie kumulacja...
Ale, nie tak dawno były wylosowane też jakieś takie "z kosmosu" i szóstka też padła...Znajomy wtedy miał nawet kupon, który dał do wypełnienia synowi, a że liczby wybrane przez dzieciaka były jakieś takie nieprawdopodobne - to go nie wysłał. Miałby piątkę
Witam w ten deszczowy smutny i smętny poranek.Na dziś takie liczby do MM na obydwa losowania.39,3,60,41,57,15,33,43,66,32.Pozdrawiam i życze wygranych według potrzeb.Zapraszam na juwenalia bo warto popatrzeć na to zdarzenie.Wrażenia nie zapomniane i zabawa bezcenna.