Wpisy 1 104 873 – 1 104 972
11 września 2012 21:57 → 11 września 2012 22:14, 100 wpisów
medea , dobre liczby , myślę że może być 3/4 , choć ja dziś stawiam że z przedziału 40-80 wpadnie z 14 a 80 to murowane i to chyba razem z ulubioną profesora 1
toja
Nic straconego w czwartek Baran ma fartowny cały dzień a może nikt dzisiaj nie trafi szóstki
Nic straconego w czwartek Baran ma fartowny cały dzień a może nikt dzisiaj nie trafi szóstki
Medea , znam ten ból z opowieści bo moja znajoma ma podobne problemy w PCPR Toruń
michellex..idziemy sięmodlić? Tylko nie zapomnij o spidzie podzielimy się z batmanem
Lila
medea76
jackwar
michellex
medea76
jackwar
michellex
jackwar
Tylko, że ja to puściłam w lotto
Ale czego się spodziewać jak Bliźniak próbuje wykiwac los i podpierniczyc szczęście Baranowi
Tylko, że ja to puściłam w lotto
Ale czego się spodziewać jak Bliźniak próbuje wykiwac los i podpierniczyc szczęście Baranowi
hipopotan
medea , ja w lotto i mini to puściłem stare kupony i nawet nie wiem co tam jest
wy***alaj baranie, ciebie stara powinna juz dawno w sadzawce utopic
toja
jesteś tak prymitywnym ch.u.j.e.m. że brak normalnie słów.Śmierci się nikomu cwelu nie życzy
ja Ci zycze smierci bo to bedzie wybawienie ludzkosci od takiego intelektualnego zera
jackwar
Przekaż jej wyrazy wsparcia od dziewczyny z drugiej strony barykady.
Z drugiej strony my się ***ołami zajmujemy jako organizatorzy pieczy zastępczej a tam może jakieś dziecko czeka bezskutecznie na pomoc. Jakby tu zakończyć ten smutny wątek ??? A to Polska właśnie
Przekaż jej wyrazy wsparcia od dziewczyny z drugiej strony barykady.
Z drugiej strony my się ***ołami zajmujemy jako organizatorzy pieczy zastępczej a tam może jakieś dziecko czeka bezskutecznie na pomoc. Jakby tu zakończyć ten smutny wątek ??? A to Polska właśnie
aaaa i prosi sie swinia ty do mnie z prośbami mi tu nie przyłaś bo jak ci zasadze to na hawajach sie znajdziesz szybciej niz ci sie wydaje
michellex..na Hawaje to on będzie musiał całe swoje zasrane życie na saksach za***lalac a i tak dupa z tego
toja
Albo cytując moją śp. babcię zabużankę nie daj Boże z Iwana zrobić Pana
Albo cytując moją śp. babcię zabużankę nie daj Boże z Iwana zrobić Pana
michellex..nie ma co do niego pisać bo to zero dno nacpany farfocel o czym tu z takim gadać narkomanem tfuuuuuu
Medea , ona jeszcze się boryka z brakiem samochodu i dyrekcją która obstawiła się koleżankami i mają gdzieś jej prace .
michellex
Pojawił się wątek faszystowski a to zaraz okaże się, że wszystkiemu na świecie jak zwykle są winni masoni, żydzi i cykliści
Pojawił się wątek faszystowski a to zaraz okaże się, że wszystkiemu na świecie jak zwykle są winni masoni, żydzi i cykliści
Lila...pasujemy bo bana dostaniemy, a debil debilem sie urodził i tak umrze
oczywiscie ze dostaniecie jak sie Pasko przyjrzy calej dyskusji i to szybciej niz ja
Paska to ty w zadek możesz cmoknąć on już nie takich frajerów jak ty tu widział i banował
jackwar
To jakby planowała przeprowadzkę i bycie dalej rodziną zastępczą polecam nasz powiat. Rodzin nam ciągle brakuje,środki finansowe nie są złe choć niestety też i nie rewelacyjne ( zarząd co trzeba mu przyznać mimo trudności finansowych dba by kasa na dzieci zawsze była) a poza tą biedaczką wspomagana przez nas w tym mnie jak się tylko da, umiemy docenić ludzi dobrze opiekujących się nieswoimi dziećmi
To jakby planowała przeprowadzkę i bycie dalej rodziną zastępczą polecam nasz powiat. Rodzin nam ciągle brakuje,środki finansowe nie są złe choć niestety też i nie rewelacyjne ( zarząd co trzeba mu przyznać mimo trudności finansowych dba by kasa na dzieci zawsze była) a poza tą biedaczką wspomagana przez nas w tym mnie jak się tylko da, umiemy docenić ludzi dobrze opiekujących się nieswoimi dziećmi
kolegów nie ma, cały dzien sam z ziolem i na mp bo nikt go nie lubi, to see z paska przyjaciela robi ***
Shock wave >> po przetłumaczeniu na język polski znaczy >> fala uderzeniowa.. .
----------------------------------------------
lila
Lila...jemu by to na reke było, jeczał by aż miło, raj na ziemi jak dla niego
nie bede ukrywal jestem tu w pewnym celu bo Cie Lila to wiele osob nie toleruje
lila
274
jackwar
Jakby pomoc społeczna wyglądała tak jak to pokazali to Polska byłaby całkiem niezłym krajem do życia. Tymczasem 80 % spraw i osób korzystających z pomocy finansowej to zwykłe bez obrazy zawodowe pasożyty. Pozostałe 20 % to najczęściej właśnie tacy pogubieni w życiu ludzie jak w tych historiach w serialu, lecz nad nimi nikt się bynajmniej nie pochyla tylko się na nich warczy i uwala ich sprawę na starcie, bo jakiegoś cholernego kwitka brak lub o 2 złote przekroczyli minimum. No bo duża częśc pracowników pomocy w gminach gdzie bezrobotny jest praktycznie co drugi lub trzeci mieszkaniec to nadal jeszcze ludzie z łapanki
Jakby pomoc społeczna wyglądała tak jak to pokazali to Polska byłaby całkiem niezłym krajem do życia. Tymczasem 80 % spraw i osób korzystających z pomocy finansowej to zwykłe bez obrazy zawodowe pasożyty. Pozostałe 20 % to najczęściej właśnie tacy pogubieni w życiu ludzie jak w tych historiach w serialu, lecz nad nimi nikt się bynajmniej nie pochyla tylko się na nich warczy i uwala ich sprawę na starcie, bo jakiegoś cholernego kwitka brak lub o 2 złote przekroczyli minimum. No bo duża częśc pracowników pomocy w gminach gdzie bezrobotny jest praktycznie co drugi lub trzeci mieszkaniec to nadal jeszcze ludzie z łapanki
lila MM 1,2,3