Wpisy 1 104 773 – 1 104 872
11 września 2012 21:30 → 11 września 2012 21:57, 100 wpisów
W studiu lotto powinien pojawić się gość egzorcysta,bo te maszyny losujace to diabelski wynalazek:
toja-jak TS nie skręci,to przewiduję 7/10
toja
Baranki zaczynają swój okres żniw jutro od piątej rano, ale najbezpieczniej zagrać o 22.15, bo ostatnio jak w jakimś dniu jest taki przełom to wygrywają i stara i nowa rodzinka księżycowa
mala1438
Trochę cienko bo nagminnie 2/4; 3/6; 4/6,3/4, ale dalej czekam aż w końcu będzie mój fartowny dzień a wtedy TS strzeż się
Baranki zaczynają swój okres żniw jutro od piątej rano, ale najbezpieczniej zagrać o 22.15, bo ostatnio jak w jakimś dniu jest taki przełom to wygrywają i stara i nowa rodzinka księżycowa
mala1438
Trochę cienko bo nagminnie 2/4; 3/6; 4/6,3/4, ale dalej czekam aż w końcu będzie mój fartowny dzień a wtedy TS strzeż się
wstyd curwa tylko.
Moldawia 141 w rankingu a na boisku wcale nie gorsi od naszych niby profesjonalistów.
Rozgonić w pizdu.
Moldawia 141 w rankingu a na boisku wcale nie gorsi od naszych niby profesjonalistów.
Rozgonić w pizdu.
Lila...czytałamjak mam czas to nim wejde to see cofne strone, dwie do tyłu, żeby być w temacie
Naszi piłkarze nie muszą przynajmniej grać w TS, kasa pewna i tak będzię
lila albo lubi jak się inni kłócą może nie ma innej rozrywki albo lubi bajki i myśli że się czegoś o innych dowie
toja
A mało to świrów po świecie chodzi. My w pracy mamy taki problem, że pewien dzieciorób przeżyć nie może faktu wsparcia finansowego dla jego sąsiadki, która wzięła dzieci zmarłej koleżanki z bidula na wychowanie. Jego 12 dzieci wychowuje się samopas w domu syf, kiła i mogiła plus ekstra telewizor plazmowy a on zamiast do roboty się wziąśc to lata i donosi i robi kolejne dzieci co najgorsze niepełnosprawne zarówno fizycznie jak i intelektualnie. Jak to mówią stworzyłeś Boże a nie ma kto dobić
A mało to świrów po świecie chodzi. My w pracy mamy taki problem, że pewien dzieciorób przeżyć nie może faktu wsparcia finansowego dla jego sąsiadki, która wzięła dzieci zmarłej koleżanki z bidula na wychowanie. Jego 12 dzieci wychowuje się samopas w domu syf, kiła i mogiła plus ekstra telewizor plazmowy a on zamiast do roboty się wziąśc to lata i donosi i robi kolejne dzieci co najgorsze niepełnosprawne zarówno fizycznie jak i intelektualnie. Jak to mówią stworzyłeś Boże a nie ma kto dobić
toja....być może,jak dla mnie dno ja go olała i podpaliła zagasiła polała i znowu podpaliła i przyglądała jak się pali
Dawać te losowanie.. .
-------------------------
-------------------------
Lila...ale trzeba mieć w główce, żeby czerpać sartysfakcje w obrażaniu innych, wywoływaniu kłótni itd. przecież wchodzenie tu nie jest obowiazkowe, jak komus nie pasi to
no kto tu tak szczeka caly czas ? w spokoju nie mozna siedziec
A najgorsze jak musimy po raz enty włazić tej kobiecie do chałupy by sprawdzać kolejny bezsensowny donos, bo jak nie to facet skarży na pracowników do dyrektora a potem na dyrektora do rady powiatu. O ganianiu po brukowcach i innych łowcach sensacji to nawet nie wspomnę
Dziewczynki są wykończone ciągłymi przesłuchaniami przez biegłych psychologów na okoliczność rzekomego znęcania się, wykorzystywania do pracy oraz co już najbardziej obrzydliwe zachęcania ich do ***cji i rzekomego ciągnięcia z tego korzyści przez matkę zastępczą. Kobieta też jest już umęczona a jej mąż ciosa jej kołki na głowie by opiekę w cholerę rzuciła. Tylko, że wtedy dziewczynki wrócą do placówki a tam może i nie jak w czasach Oliwera Twista,ale to nie to samo co rodzina
Dziewczynki są wykończone ciągłymi przesłuchaniami przez biegłych psychologów na okoliczność rzekomego znęcania się, wykorzystywania do pracy oraz co już najbardziej obrzydliwe zachęcania ich do ***cji i rzekomego ciągnięcia z tego korzyści przez matkę zastępczą. Kobieta też jest już umęczona a jej mąż ciosa jej kołki na głowie by opiekę w cholerę rzuciła. Tylko, że wtedy dziewczynki wrócą do placówki a tam może i nie jak w czasach Oliwera Twista,ale to nie to samo co rodzina
wy***alaj zakomplesiona fajo, c*** Ci do mniety sobie jaja bo Cie nikt nawet kijem nie dotknie fuuuuj
shockwave czy ty nie przesadzasz tutaj jest stronka o typowaniach lotto a nie pyskówka czy może pomyliłeś portale
toja nastepny ktory z dupy sie urwal wpadl w zlym momencie i gada ?
Medea a nie możesz z Policją porozmawiać ? otoczyć go odpowiednią opieką ? Zrobić mu z dwa naloty pod rząd , opisać syf w mieszkaniu , wysłać dzieci do psychologa na badanie czy niew ma przemocy w domu ?
a Ty ***a tu zakasy bedziesz robił i dawał glos wybrańcomchyba Ci sie role ***ły naćpany ciołku
toja
A propos Barana to nie mając pomysłu na liczby do lotto uznałam, że skoro fartowny czas dla niego zaczyna się w nocy to tak jak poprzednio liczby dla niego mogą jednak w lotto wejść. No i wyrzuciło mi 5,23,29,49
A propos Barana to nie mając pomysłu na liczby do lotto uznałam, że skoro fartowny czas dla niego zaczyna się w nocy to tak jak poprzednio liczby dla niego mogą jednak w lotto wejść. No i wyrzuciło mi 5,23,29,49
shock odemnie 3 kroki w bok bo intelekt twój nie ten
a za chwile dostaniesz bana i będzie spokój.
cham pozostanie chamem choćby i szkołę jakąś miał
a za chwile dostaniesz bana i będzie spokój.
cham pozostanie chamem choćby i szkołę jakąś miał
michellex..normalnie tylko wziąć usiąść i płakać ze śmiechu oczywiście
jackwar
To jest zawodowy klient pomocy społecznej i to dziedziczny, bo on jego bracia i ich kobiety to normalnie dziadowska dynastia. Nawet ja czasami wysiadam przy ich znajomości sposobów na orżnięcie nas i systemu.
To jest zawodowy klient pomocy społecznej i to dziedziczny, bo on jego bracia i ich kobiety to normalnie dziadowska dynastia. Nawet ja czasami wysiadam przy ich znajomości sposobów na orżnięcie nas i systemu.