Wpisy 1 102 509 – 1 102 608
10 września 2012 14:29 → 10 września 2012 16:54, 100 wpisów
Robal_36 nie takie bzdury nie jeden gracz ma juz po kilka "6" w lotto na swoim koncie
albinlotto
wiem, widziałem juz różne 'fiku miku', a z tą kaską w mm -
nie - nie sto - dla dychy - dwadzieścia pięć baniek - &18 p 1
dla niższych ilości kilka poniższych punktów
no i naprawdę, tak całkiem szczerze - mi s t y k a
wiem, widziałem juz różne 'fiku miku', a z tą kaską w mm -
nie - nie sto - dla dychy - dwadzieścia pięć baniek - &18 p 1
dla niższych ilości kilka poniższych punktów
no i naprawdę, tak całkiem szczerze - mi s t y k a
Albin
I w tym właśnie jest ambaras......
I w tym właśnie jest ambaras......
shockwave i dobrze bo to tajna informacja
emerytka 46 ja bylem w tedy przkonany ze z plusem zagralem bo ostnio sae z plusem ida zakady
http://pl.wikipedia.org/wiki/Paradoks_Newcomba
...
Istnienie dwóch rozwiązań wybieranych przez różne osoby w roku 1969 tak podsumował Nozick:
Dla prawie wszystkich jest całkowicie jasne i oczywiste jak należy wybrać. Problem tkwi w tym, że pytani o rozwiązanie dzielą się na dwie prawie równe grupy mające przeciwne zdanie na ten temat, a duża liczba pytanych osób sądzi, że ci wybierający drugie rozwiązanie są po prostu głupi.
...
...
Istnienie dwóch rozwiązań wybieranych przez różne osoby w roku 1969 tak podsumował Nozick:
Dla prawie wszystkich jest całkowicie jasne i oczywiste jak należy wybrać. Problem tkwi w tym, że pytani o rozwiązanie dzielą się na dwie prawie równe grupy mające przeciwne zdanie na ten temat, a duża liczba pytanych osób sądzi, że ci wybierający drugie rozwiązanie są po prostu głupi.
...
Albin.
Aha,to tylko przez Twoją nieuwagę.
Aha,to tylko przez Twoją nieuwagę.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 380 000 złotych
Robal_36 przeczytaj uwaznie regulamin dla 10+ max 100mln
emerytka 46 tak bywa nastepnym razem bedzie plus
Albin.Kończąc dyskusję
Robal_36 25mln owszem ale dla samej 10/10 bez plusa watpie zeby kiedy kolwiek ten przpis regulaminwy byl zastosowany
25mln bez plusa to przeciez 10/10 razy 100 takiej liczby to sie raczej nie doczekamy
albinlotto
A niby czemu nie ?
34 x było ...
i z jakiegoś programu /przez jakiś błąd kodu nawet/ wygeneruje i póójjjjjjjjjjjjjjdzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A niby czemu nie ?
34 x było ...
i z jakiegoś programu /przez jakiś błąd kodu nawet/ wygeneruje i póójjjjjjjjjjjjjjdzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Robal_36 34 to jescze sporo do 100 ja jednak watpie w to
Medea
medea76
jeden gracz, jeden kupon - 25 baniek max
czterech trafionych, czy może lepiej wcelowanych - i max 100 ...
tak powinienem zdaje się napisać, ale tak naprawdę, dla zdecydowanej większosći z grających to kompletnie i absolutnie bez żadnej różnicy
czterech trafionych, czy może lepiej wcelowanych - i max 100 ...
tak powinienem zdaje się napisać, ale tak naprawdę, dla zdecydowanej większosći z grających to kompletnie i absolutnie bez żadnej różnicy
po co?Się wywietrzą.
scolls
w GB ktoś zgarnął 37 banieczek - wiesz m o ż e coś o tym ?
Hmm - tozsamość nie uzgodniono jeszcze, czy upublicznić ...
dobrego /z lekkim wiaterkiem/ popołudnia
w GB ktoś zgarnął 37 banieczek - wiesz m o ż e coś o tym ?
Hmm - tozsamość nie uzgodniono jeszcze, czy upublicznić ...
dobrego /z lekkim wiaterkiem/ popołudnia
No tak,żeby nie urwało.
do 16 mam luz kreśle multi może coś wyjdzie choc już nie wierzę w garbate aniołki
na tym forum niektorzy sa naprawde nawiedzeni ... dyskusje o slusznosci sieci neuronowych do przewidywania wynikow lotto.... omg nawet tutaj mozna znalezc idiotow
Shockwave..nawiedzony a nawet"idiotowo"..myslacy jestes moze Ty.nie powinienes oceniac innych..nie znajac nikogo..wogole jestes jakis taki inny..jakby Wybraniec-czy co?
troche zejdz z oblokow do realii chlopie
troche zejdz z oblokow do realii chlopie
shockwavemasz
http://www.youtube.com/watch?v=XcQdJyo1B-8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XcQdJyo1B-8&feature=related
eee tam..wiedze moze masz..wcale nie przecze..ale badz mily i nie ublizaj innym..
ulexxa czasem marzycieli trzeba szybko obudzic i zeby wrocili do rzeczywistosci
bo to juz komicznie wyglada jak wprowadzaja plan w dzialanie ...
Shock..nie nie juz o nic..wszystko juz wiadomo..powodzenia w odlotowych wygranych zycze..
ja nie gram nawet w rzeczywistosci zeby wygrac i nawet nie chce wygrywac ;]
Shock....to nie rozumiem jaka masz tu na Mp. misje..czy tylko nasmiewania z innych..heee?
nasmiewam sie z jednego konkretnego przypadku : fanatykow sieci neuronowych do losowan lotto
Shock..rob sobie co uwazasz..ale wiesz co mi moje przeczucie podpowiada..ze jestes tu od..zawsze..po prostu "kochasz ten czat"..czyz nie?