Wpisy 1 101 849 – 1 101 948
9 września 2012 22:00 → 9 września 2012 22:20, 100 wpisów
tesa..może jej mąż w wieku jej ojczyma a ojczym młodszy od swojej żony
jak na razie to nie wchodzę w te tematy bo sąsiad trochę zazdrosny a i przypuszczam że trochę działa w grupach nieformalnych więc nie przekraczam pewnych granic
jackwar...no mężowi mogło by się cos nie spodobać więc uważaj na siebie
jak podpadniesz jackwar to kaplicażeby tylko na póle się skończyło to by było dobrze gorzej jak głowa spadnie i trzeba będzie do mięsnego uderzyć po jakąś nową
Lila jej tata jest starszy od jej mamy 5 lat , mąż w wieku jej mamy a ona młodsza niż ja o 7 lat , pytanie brzmi ile lat ma synek jak oni się wprowadzi8li 5 lat temu
Lila...czujesz, sąsiad kąpie się przez pół roku u ciebie, bo karp pływa w jego wannie
Wieczorek dobry
..jestem..wciaz neta mi zabieraja..i to wowczas gdy akurat mam chwilcie na spotkanie..milych i fajnych Osobek..czy tez macie tak ze majac pakiet orange tzn. tel.domowy i internet..wylaczaja Wam i musicie z komory do nich wciaz..i wciaz sie dodzwaniac..robic jakies smieszne wylaczanie z sieci..czekanie..znow dzwonienie..ect. itp..
szok..szok ..
ale Was..lofiuniam..
..jestem..wciaz neta mi zabieraja..i to wowczas gdy akurat mam chwilcie na spotkanie..milych i fajnych Osobek..czy tez macie tak ze majac pakiet orange tzn. tel.domowy i internet..wylaczaja Wam i musicie z komory do nich wciaz..i wciaz sie dodzwaniac..robic jakies smieszne wylaczanie z sieci..czekanie..znow dzwonienie..ect. itp..
szok..szok ..
ale Was..lofiuniam..
michellex.....ja bym pognała sąsiada w cholerę,raz ok ale non stop to niech spada
jackwar...napisałes wcześniej że,jej mąż jest w wieku męża jej mamy więc jak
1101861. jackwar 2012-09-09 (22:04)
Lila jej tata jest starszy od jej mamy 5 lat , mąż w wieku jej mamy a ona młodsza niż ja o 7 lat , pytanie brzmi ile lat ma synek jak oni się wprowadzi8li 5 lat temu
tak to jest jak sie czlowiek nie napije , smuty i sucho na czacie
rav444
ulexxa no i z Internetem. Też tak miałam jak jeszcze miałam wspólne łącze z sąsiadami. Miało być pięknie a było tak, że płaciliśmy po równo a ja nigdy nie mogłam normalnie z netu korzystać bo router był za słaby i przy włączonych non stop komputerach ich dzieci rżnących w jakieś sieciowe gry szybkosc netu była u mnie zabójcza
ulexxa no i z Internetem. Też tak miałam jak jeszcze miałam wspólne łącze z sąsiadami. Miało być pięknie a było tak, że płaciliśmy po równo a ja nigdy nie mogłam normalnie z netu korzystać bo router był za słaby i przy włączonych non stop komputerach ich dzieci rżnących w jakieś sieciowe gry szybkosc netu była u mnie zabójcza
to trochę inaczej oba smce i dltego nic z tego ale jest 5 letnie dziecko
Lila...no ja wiem, że ty teraz nie możeszto mleczko na zdrowie
Lilusius..nic nie jest oki..ehh..pogadamy na tel..oj oj..mam kryze..nie bede klamac..coraz mi zlej..
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
05,09,18,26,29,31,40,43,45,47,52,61,62,64,70,71,72,74,76,79
Plusem jest liczba: 52
05,09,18,26,29,31,40,43,45,47,52,61,62,64,70,71,72,74,76,79
Plusem jest liczba: 52
Użytkownik multyper trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Dobrze nie grałam. Niestety muszę znikać bo jeszcze czeka a jutro chcę być przytomna, więc chcę pójść w cywilizowanej porze.
Żegnam wszystkich i obiecuję wpaśc jutro, choc realnie patrzec raczej popołudniu
Żegnam wszystkich i obiecuję wpaśc jutro, choc realnie patrzec raczej popołudniu