Wpisy 1 101 749 – 1 101 848
9 września 2012 20:41 → 9 września 2012 21:59, 100 wpisów
Marek.
Polatałeś?
Polatałeś?
emerytka polatałem dzisiaj jak anioł 3 godziny w chmurach wystarczy na jeden tydzień
Lila
gdyby w kasakdzie mozna bylo wybierac liczby to by lotto zbankrutowalo
michellex..prawdziwa .Mam 3 w sumie.jedną tego skorpiona jedną byka i jedną kotka ale gdzie to nie napiszę
michellex...i bardzo dobrze że,cichutko zaraz mafia się zacznie wynurzać
Lila...takposzłam na łatwizne i wziełam na 2 losowania jak nigdya Ty?
i dla tego nie lubię pijaków a już najbardziej w lustro patrzeć
jackwar..nie,w stawie siedziałam na hokerze lekko i też potem nie lubiłam pijaków
Lila u mnie nie da rady , ja w wannie to trzymam karpie już na wigilie
jackwar...we wrześniu karpie na grudzień?nie chciałabym zjeść tego karpia
jackwar...ja w ogóle karpi nie jadam bo walą mułem i rzygać mi się chce
dziewczyny , wam to się wszystko z jednym kojarzy a tu życie brutalne i biznes trzeba robić . Jedni mają rybki w akwarium a drudzy w wannie
Witam wszystkich
Ja tylko na chwilę, bo opinia prawna nadal jeszcze niedopieszczona do końca (życie perfekcjonisty bywa ciężkie).
Losowania jednak, choć nic nie puściłam nie mogłam sobie odpuścić. To już jest jakiś nałóg
Ja tylko na chwilę, bo opinia prawna nadal jeszcze niedopieszczona do końca (życie perfekcjonisty bywa ciężkie).
Losowania jednak, choć nic nie puściłam nie mogłam sobie odpuścić. To już jest jakiś nałóg
sąsiadka jest fajna 7 lat młodsza niż ja a męża ma w wieku swojej mamy ale laska z niej niezła
jackwar...to jak jej mąż w wieku męża jej mamy to co teraz? Mąż mamy młodszy od niej samej czy jej mąż taki stary jak jej tato?