Wpisy 1 101 549 – 1 101 648
9 września 2012 17:39 → 9 września 2012 19:11, 100 wpisów
Albin.Miałam takie liczby -08,14,17,26,31,32,36
emerytka 46 to nie wiele brakowalo ale ty z plusem trafilas 6/7 to juz wieksze cos
Albin.Ale nie grałam z plusem.
dla wielbicieli gitary ehhh ...
http://www.youtube.com/watch?v=cbGzEVdayUY
moc loopa ;]
http://www.youtube.com/watch?v=cbGzEVdayUY
moc loopa ;]
andromeda
shock na zdrapkach nie jestem na - na pewno; popatrz na profil gg36
gg36 elegancko
gg 36
majwoj
w wyp. filmów, tu miałem 7/7 w keno, 100 w xingo, 2x90zł w szcz. liczba, 100 w krzyż. i pomniejsze też
w wyp. filmów, tu miałem 7/7 w keno, 100 w xingo, 2x90zł w szcz. liczba, 100 w krzyż. i pomniejsze też
e46, jutro wyślę to co zatypujesz w profilu-mogę i też zyczę wysokich wygranychw pl i de
gg 36.
Ale te wygrane liczby nie były w profilu.
Te były z horoskopu dla Skorpiona albo koziorożca.
Ale te wygrane liczby nie były w profilu.
Te były z horoskopu dla Skorpiona albo koziorożca.
A w profilu mam zawsze tą samą 10
A horoskopy są we wpisie 1086890,podane przez Medeę.
e46
jak hossa to hossa, joci też pisałem że się jej zaczęła hossa, bo miała bodaj 50 w ex.pensji i 7/10 w mm, a wkrótce wpadło jej 7/8
jak hossa to hossa, joci też pisałem że się jej zaczęła hossa, bo miała bodaj 50 w ex.pensji i 7/10 w mm, a wkrótce wpadło jej 7/8
w MM sobie zawsze mozna wielokrotnie zwiekszyc szanse na nastepne losowanie
Grzesiu.
Oby,oby.Ale jakby się skończyła ,to też nie będę.
Oby,oby.Ale jakby się skończyła ,to też nie będę.
e46
zaraz ją sobie spisze na pukon- heca będzie jak dziś coś konkretnego na nią wpadnie
zaraz ją sobie spisze na pukon- heca będzie jak dziś coś konkretnego na nią wpadnie
Czas na kolację.
majwoj
w rzeszowie była gł. wygrana w kop. diamentów, w mielcu ona/on, w dębicy lotek, w krośnie w zdrapmanie i słonecznej- teraz czas na jasło i drapka
w rzeszowie była gł. wygrana w kop. diamentów, w mielcu ona/on, w dębicy lotek, w krośnie w zdrapmanie i słonecznej- teraz czas na jasło i drapka
majwoj
właśnie szkoda że nie
ale ty miałeś szansę- a może to twój lotek był, tylko się nie chcesz przyznać
właśnie szkoda że nie
ale ty miałeś szansę- a może to twój lotek był, tylko się nie chcesz przyznać
majwoj
a w pt. założyłem skarbonkę na totolotki i włożyłem do niej 50zł; jak wypłacę jutro krzyżówkę to stan skarbonki 55zł wyniesieno i mam jeszcze 3 szanse w mm
a w pt. założyłem skarbonkę na totolotki i włożyłem do niej 50zł; jak wypłacę jutro krzyżówkę to stan skarbonki 55zł wyniesieno i mam jeszcze 3 szanse w mm
hartge
ja tylko na pierwsze los. zagram 2 zakłady jeden swój, drugi z cht; a potem tylko gdy kumulacja na podstawowe lotto bedzie 2-3mln
ja tylko na pierwsze los. zagram 2 zakłady jeden swój, drugi z cht; a potem tylko gdy kumulacja na podstawowe lotto bedzie 2-3mln
niektorym to mozna nawet dac kase na 100 zakladow na 12 skreslen w lotto i tak nie trafia nawet 4 ;p
majwoj ja praktyki miałem w fabryce to tam na 3 zmiany mieli a my jako praktyki 2 zmiany