Wpisy 1 101 449 – 1 101 548
9 września 2012 16:35 → 9 września 2012 17:39, 100 wpisów
majwoj
z wygranej w keno zainwestowałem 22,5zł w mini z cht 6zakł na 3los, wczoraj max 2/5, ale jeszcze 2 szanse
z wygranej w keno zainwestowałem 22,5zł w mini z cht 6zakł na 3los, wczoraj max 2/5, ale jeszcze 2 szanse
gg
ja to ostatnimi czasy nie mam czasu na nic pracuje po 12godz. nawet dzisiaj od 4:00 do 13;00
trza zarobic na t.s
ja to ostatnimi czasy nie mam czasu na nic pracuje po 12godz. nawet dzisiaj od 4:00 do 13;00
trza zarobic na t.s
syst12 w lotto powninen byc zwany kamikaze
gg36
majwoj23
jak juz ktos tak bardzo che grac systemowo to max 9 wiecej sie nie oplaca bo lepeij zagrac wielokrtonsc sys9 niz na wiecej skreslen z reszta osoba ktora trfaila 2x 6/6 na jednym kuponie zagrala waslnie systemem na 9 skreslen
przybedzie milionerow z 1 milonem
albin
myślę że aż tak dużo osób na początku nie będzie grało, szczsgólnie ci co po 24-30zł wysyłaja, najwięcej osób mym zdaniem zagra na +, jak grają na 1,2,3zakłady
myślę że aż tak dużo osób na początku nie będzie grało, szczsgólnie ci co po 24-30zł wysyłaja, najwięcej osób mym zdaniem zagra na +, jak grają na 1,2,3zakłady
lotto plus to ogolnie mneijsze wygrane a wiekszy zysk dla lotto to jest bardzo sprytnie przemyslane
gg36 ja bede gral w lotto max do 4 zakladow ale plus mnie nie interesuje
shock
a dla mnie jest atrakcyjne, ale tylko po 4zł będę grał i nie na każde los.
a dla mnie jest atrakcyjne, ale tylko po 4zł będę grał i nie na każde los.
majwoj
ale zawrotu głowy dostaniesz, jak ci przyjdzie analizować liczby do l i l+
ale zawrotu głowy dostaniesz, jak ci przyjdzie analizować liczby do l i l+
andromeda a ty z plusem lotto bedziesz grala?
Dl powinien byc zmieniony w zasadach , kupon za 1 zl dokladnie i losujemy 6 z 90
Raczej grając w lotto zaznaczę tego + bo jak zobaczę moje liczby w drugim losowaniu to
gg36
Albinlotto.
Dopiero teraz odpowiadam,bo pojechałam do Świerklańca.
Nie mam powodu,żeby kłamać,a skanu nie daję,bo po prostu nie mam skanera.
Jak nic nie wpada,to się nie chwalę.A to były liczby dla skorpiona
( z horoskopu który podała Medea)Ale nie dzisiejsze.A ponieważ nie miałam pustego kuponu wysłałam te stare i dodałam 36.
Albo koziorożca.Już nie pamiętam.A wierzyć nie musisz.
Dopiero teraz odpowiadam,bo pojechałam do Świerklańca.
Nie mam powodu,żeby kłamać,a skanu nie daję,bo po prostu nie mam skanera.
Jak nic nie wpada,to się nie chwalę.A to były liczby dla skorpiona
( z horoskopu który podała Medea)Ale nie dzisiejsze.A ponieważ nie miałam pustego kuponu wysłałam te stare i dodałam 36.
Albo koziorożca.Już nie pamiętam.A wierzyć nie musisz.
emerytka 46 ja tez skanera nie mam robie zdjecia cyfrowka i dosyc fajnie wyglada mozesz zobaczy u mnie na profliu jak nie masz jak to ok ja ci wierze 6/7 to przeciez zdane cudo
zadne cudo ale i tak trudno trafic
andromeda tylko w mm?
albinlotto gram w mm i w mini ale sporadycznie, czasem zdrapkę drapnę i gram jeszcze na nerwach
andromeda i mama
co dwie głowy to nie jedna
tak trzymać dziołchy .
co dwie głowy to nie jedna
tak trzymać dziołchy .
Albin.Cyfrówki też nie mam.Tylko komórkę.
shockwave tak i to moze z plusem nawet
Andromeda
emerytka 46 musisz wiecej wygrywac w tedy kupisz sobie odrazy lustrzanke canona
shockwave max mozna wygrac 100mln na 1 losownie typujac 10/10+ i stawka wieksze nie pomoze wygrac wiecej
Albin.
Postaram się.
Postaram się.
emerytka 46 duzo brakowalo do 7/7 jedna liczba w prawo czy w lewo??