Wpisy 1 100 605 – 1 100 704
8 września 2012 21:40 → 8 września 2012 22:07, 100 wpisów
ja tez nie , mam tylko dlatego ze jestem w Polsce i dostalem od kolegi ktorego spotkalem, sam tez sie pieniazkami zajmuje tv wogole nie mam ... papieroski tylko zostaly .. ale tez z nimi koniec bo tragiczna jakosc tego scierwa
sobie wyobrazam ... plaza lato pelnia ksiezyca mnostwo gwiazdek kocert cranberries i fifka ... ehh
rustu...
rustu wszystkiego dobrego z okazji imieninek, dużo zdrowia, miłości i oraz wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz
rustu wszystkiego dobrego z okazji imieninek, dużo zdrowia, miłości i oraz wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz
ja CI rustu zycze zebys trafil 6/6 i sie tu wiecej nie pojawil
shock.....ale to chyba nie ty jesteś wyznacznikiem tutaj kto ma się pojawiać a kto nie
lilcia odkąd pamiętam mówili do mnie Radziu w szkole Radzik, dzieci do mnie Radziek a ksywka Rustu to od nazwiska bramkarza reprezentacji Turcji bo futbol kocham od małego a ten bramkarz co wypqawiał no cudo
medea76
skoro księżyc potrafi podnieść wody oceanów o 6 metrów?
na pewno ma wpływ i na moje życie.Twój nick gwarantuje dobrą,lub złą wróżbę.
albo zmień nicka
skoro księżyc potrafi podnieść wody oceanów o 6 metrów?
na pewno ma wpływ i na moje życie.Twój nick gwarantuje dobrą,lub złą wróżbę.
albo zmień nicka
ksings
Proszę cię w takim razie byś pisał z sensem. Poganin to człowiek innej wiary niż chrześcijańska, człowiek nie wierzący w żadnego boga to ateista. Agnostyk to człowiek, któremu istnienie lub nieistnienie czegoś poza rzeczywistością czyt. Boga lub bogów jest obojętne
Proszę cię w takim razie byś pisał z sensem. Poganin to człowiek innej wiary niż chrześcijańska, człowiek nie wierzący w żadnego boga to ateista. Agnostyk to człowiek, któremu istnienie lub nieistnienie czegoś poza rzeczywistością czyt. Boga lub bogów jest obojętne
rustu...no w końcu do tego samego przedszkola chodziliśmy to chyba mogę pisać Radziu
michellex...spoko,wałek jego szybciej sięgnie jak Ciebie,przynajmniej jak ja tu jestem
shockwave jak zgarnę 6/6 to doinwestuję stronkę i będzie mnie tu jeszcze więcej
medea
poganin po prostu
w dupie mam encyklopedię
włosy medeii mnie nie zauroczą
poganin po prostu
w dupie mam encyklopedię
włosy medeii mnie nie zauroczą
no ale flaszke szokusiowi postawisz i pojdziemy na dziewczynki ?
ja mam ciebie przepraszać? Za co? Chyba sobie kpisz to ***a był teraz najlepszy wic jaki dzisiaj usłyszałam
michellex...własnie nie wiem co się z nim dziejeostatnio był jakiś dziwny i zniknął
shock...wczoraj trafiłam wystarczająco a poza tym lila nigdy nie płacze
shok...sam się przyznałeś że ćpasz więc nie mam cię za co przepraszać,nie pochlebiaj sobie zbytnio
ksings
Wiesz mądrzy ludzie zanim mają coś w dupie to starają się o tym czymś coś wiedzieć. Postać mitologiczna, która zamiast włosów miała węże a jej wzrok zmieniał w kamień to Meduza zwana także Gorgoną a nie Medea kolchidzka księżniczka, która dla pewnego dupka zdradziła swój lud by potem zostać przez niego wymieniona na nowy młodszy model
Wiesz mądrzy ludzie zanim mają coś w dupie to starają się o tym czymś coś wiedzieć. Postać mitologiczna, która zamiast włosów miała węże a jej wzrok zmieniał w kamień to Meduza zwana także Gorgoną a nie Medea kolchidzka księżniczka, która dla pewnego dupka zdradziła swój lud by potem zostać przez niego wymieniona na nowy młodszy model
przecie mitologia to takie same bajki jak wspolczesna religia
Lilus... A mnie lubisz.
Nawet nie zaprzeczam.nie ma czego się wstydzić
i nie denerwuj się.
To zle na małego Jokerka może wpłynąć.
Nawet nie zaprzeczam.nie ma czego się wstydzić
i nie denerwuj się.
To zle na małego Jokerka może wpłynąć.
wiesiek
Ja też czekam na 33 i jak znam życie to wpadnie dzisiaj w lotto gdzie dziś akurat nic nie puściłam
Ja też czekam na 33 i jak znam życie to wpadnie dzisiaj w lotto gdzie dziś akurat nic nie puściłam
Medea76
przeczytaj to może jeszcze raz tak jak ja,kiedyś,z zapartym oddechem.nick nobilituje.miłość i zemsta.
przeczytaj to może jeszcze raz tak jak ja,kiedyś,z zapartym oddechem.nick nobilituje.miłość i zemsta.
medea
lotto tez nie gram dziasiaj
ale w mm na końcówki 4,5,6 mam na 10 skreśleń puszczone
lotto tez nie gram dziasiaj
ale w mm na końcówki 4,5,6 mam na 10 skreśleń puszczone
medea76
wilki pedia-czyli encyklopedia o zboczeniach,to nie wszystko.
czytać trzeba
wilki pedia-czyli encyklopedia o zboczeniach,to nie wszystko.
czytać trzeba
kierwa jak bym trafił 4/6 w dużego i byłoby 36zł za czwórke to bym sie z lekka w***ił
ksings
Jeśli chodzi o czytanie to niestety sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś daleko bardzo daleko za mną. Nie zużyłeś tyle papieru toaletowego w całym swoim życiu tyle ile można by uzyskać przerabiając przeczytane przeze mnie książki
Jeśli chodzi o czytanie to niestety sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś daleko bardzo daleko za mną. Nie zużyłeś tyle papieru toaletowego w całym swoim życiu tyle ile można by uzyskać przerabiając przeczytane przeze mnie książki
ja 34..1/1 ..i uciekam..