Wpisy 1 100 505 – 1 100 604
8 września 2012 20:49 → 8 września 2012 21:40, 100 wpisów
rustu
Ja też jestem już teraz w obecnej pracy bardziej asertywna, ale jeszcze co jakiś czas pojawia się jeszcze jakaś sprawa z przeszłości albo skutki mojej zbytniej sympatii i empatii wobec znajomych
Ja też jestem już teraz w obecnej pracy bardziej asertywna, ale jeszcze co jakiś czas pojawia się jeszcze jakaś sprawa z przeszłości albo skutki mojej zbytniej sympatii i empatii wobec znajomych
zapomniałem 5/5 w multasa puścić bo o 14tej mi kupon się zakonczył mykam do żabki dobrze że to rzut beretem zaraz wracam
A niech tam zrobię sobie przerwę do jutra. Idę sobie przygotowac coś na poprawę humoru
medea nie warto miec sympatie do ludzi,mnie juz ludzie nauczyli
agatkaa
Generalnie ludzie są spoko, niestety są wyjątki od tej reguły
Generalnie ludzie są spoko, niestety są wyjątki od tej reguły
ale Ty już nawet zabawny nie jesteś,bardziej przykry w tym naćpanym stanie
generalnie,ludzie są spoko.inni są ***y,bo nie chcą ich pozabijać
shock..yo masz takie stany bez palenia? no to raczej nie jest normalne
nie śledziłem.dopiero jestem.o normalnych fajkach bredzicie?kocham jarać.
Lila
A propos czynności nierządnych z pączkami to są pewne trudności techniczne w przypadku naszej płci, ale skoro ci zależy
A propos czynności nierządnych z pączkami to są pewne trudności techniczne w przypadku naszej płci, ale skoro ci zależy
Lilka przed poludniem Cie nie bylo a my organizowalismy obiad
zupa grzybowa,udka i winko ale nie wyoalilo
zupa grzybowa,udka i winko ale nie wyoalilo
Lila
wolę młode kobietki
maryśka,czasem skosztuję.stanowczo jednak kobiety...
wolę młode kobietki
maryśka,czasem skosztuję.stanowczo jednak kobiety...
Lila
Ja na słodycze dobrze reaguję co do zasady, ale mam podobnie z szpinakiem mrożonym i kaszanką
Ja na słodycze dobrze reaguję co do zasady, ale mam podobnie z szpinakiem mrożonym i kaszanką
ksings....ja tam żadnej maryśki nie kosztuję w ogóle nie palę ale kiedys jarałam ostro
psychodeliki to jeden z sensow zycia czlowieka ... tak swoja droga byle co mnie nie powali a jeden wsciekly to jest dobry na poczatek
pąąąączki z nadzieniem smietankowym mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm w czekoladzie mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i ze skorkami pomaranczy mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i kilo lukru mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
this is a story about two lovers who shouldn't have been ... they did their thing went their separate ways again then by chance they happen to meet at the neighborhood dance got that feeling all over again
he said How much have you missed me since I had you? How muchhhhh? Ooh baby how muchhhhhhhh? Oh I really wondered, ohhhhhh baby wondered if you remember baby how could you ? Such a thrill but it's been so hard since i had you, baby come onnnnnn give me a breaaaaak
shockwave
No a co jest takiego fajnego w odmiennych stanach świadomości. Z zewnątrz wygląda to tak, że robisz z siebie najczęściej idiotę śmiejącego się jak głupi do sera nie wspominając o utracie samokontroli w sytuacjach gdzie zażenowanie i wstyd może być twoim najmniejszym problemem
No a co jest takiego fajnego w odmiennych stanach świadomości. Z zewnątrz wygląda to tak, że robisz z siebie najczęściej idiotę śmiejącego się jak głupi do sera nie wspominając o utracie samokontroli w sytuacjach gdzie zażenowanie i wstyd może być twoim najmniejszym problemem
liluś skarbeńku sorki że dopiero teraz witam się z tobą,byłem się puścićemerytka celnie odgadła moje imię
Ohhhhhh my eyes must look serious cause when I look at you, I get delirious, baby your voice ... sounds so serious but since we're still friends let me make love to you again la la la la ja ja to kocham
jedni sie smieja , jedni sie gubia w mysleniu a inni poszerzaja horyzonty
Lila
onet.pl
na priw.
zawsze jestem pod zwykłym nickiem
muszę się zastanowić.
życie jest ciekawe
onet.pl
na priw.
zawsze jestem pod zwykłym nickiem
muszę się zastanowić.
życie jest ciekawe
ale tez nie rozumiem ludzi co maja zdanie na ten temat bez wlasnych doswiadczen
pamietaj zeby nie kierowac sie powszechna opinia tlumu tylko miec swoje zdanie
shockwave
Akurat poszerzają horyzonty. Horyzonty to poszerzali sobie na ten przykład szamani syberyjscy żując suszone muchomory by kontaktować się z światem duchów i przodków by komuś pomóc lub uzyskać radę w rozwiązaniu jakiegoś problemu
Akurat poszerzają horyzonty. Horyzonty to poszerzali sobie na ten przykład szamani syberyjscy żując suszone muchomory by kontaktować się z światem duchów i przodków by komuś pomóc lub uzyskać radę w rozwiązaniu jakiegoś problemu
tak czy siak wiekszosc jest za bez jakiejkolwiek sensownej dyskusji i dlatego ta mniejszosc przegra
no ale ksings wez to wytlumacz zwyklym ludziom ktorzy o narkotykach czytaja z gazet czy w internecie jakie to zlo jest
rustu
No i co mam powiedzieć przecież wspominałeś o nich na chacie Bardzo spóźnione, ale serdeczne życzenia
No i co mam powiedzieć przecież wspominałeś o nich na chacie Bardzo spóźnione, ale serdeczne życzenia
zeby tak mozna bylo latwo dostac czyste krysztalki lsd ... ehhhh
tylko pragne lilce i medei zaznaczyc ze nie jestem pod wplywem tylko sobie drinki sacze
shock..weź mi tu przestań o dragach piździć bo mi się ciśnienie podnosi
ksings
Poganin w sensie starowierca słowiański czy wiccanin
Jak chcesz się pobawić w typowanie astrologiczne wg Księzyca to materiały znajdziesz na profilu
Poganin w sensie starowierca słowiański czy wiccanin
Jak chcesz się pobawić w typowanie astrologiczne wg Księzyca to materiały znajdziesz na profilu
shockwave
kiedyś,czasem jarałem.bez wpływu na resztę życia.
potem biznes,biznes.
po prostu teraz jaram zwykłe fajki.śmieszy mnie telewizja,i mądre główki.chcę,to zarajam,przy okazji imprezki,nie potrzebuję trawki na co dzień.
kiedyś,czasem jarałem.bez wpływu na resztę życia.
potem biznes,biznes.
po prostu teraz jaram zwykłe fajki.śmieszy mnie telewizja,i mądre główki.chcę,to zarajam,przy okazji imprezki,nie potrzebuję trawki na co dzień.