Wpisy 1 099 280 – 1 099 379
7 września 2012 21:16 → 7 września 2012 21:52, 100 wpisów
ściągnełam do bani wygrane sa za rożne
ale dzieki
scolls
Oto cała ja. Niby odgrażam się w rozmowach na chacie, ze metodę opiszę i zacznę sprzedawać a jednocześnie te obserwacje zapisuję sobie wyłącznie w kajecie zamiast wpisywać sobie na profilu by pamiętać przy typowaniu i skreślaniu
Oto cała ja. Niby odgrażam się w rozmowach na chacie, ze metodę opiszę i zacznę sprzedawać a jednocześnie te obserwacje zapisuję sobie wyłącznie w kajecie zamiast wpisywać sobie na profilu by pamiętać przy typowaniu i skreślaniu
Lila straszne są sabaty czarownic,słyszałem to na yotube od egzorcysty,ktoś może rzucić złe uroki..
musze uciekać
jak sie wyświetli że mam 5/5 to wpiszcie sie w ksiedze gości
dużo wygranych życze wszystkim
jak sie wyświetli że mam 5/5 to wpiszcie sie w ksiedze gości
dużo wygranych życze wszystkim
dziadzio jakoś wygrywał
ano nie ma jest tylko szczęście i systemy nie pomogą bez właściwych liczb
pokombinować nigdy nie zaszkodzi
zawsze tam coś grosza wpadnie
zawsze tam coś grosza wpadnie
Lila
Jak już opracuję 99,99 % metodę astrologicznego typowania wygranych w okolicach 5/6 w mm to rzucę robotę i zacznę się z tego utrzymywać i sprzedawania innym tej metody
Jak już opracuję 99,99 % metodę astrologicznego typowania wygranych w okolicach 5/6 w mm to rzucę robotę i zacznę się z tego utrzymywać i sprzedawania innym tej metody
Egzorcysta ostrzega przed jedzeniem na które rzucono urok.ktoś częstuje ciasteczkiem i wtedy trzeba wlączyć czerwoną lampkę w głowie..
hipcio
No i co nowego ten gostek powiedział o sabatach ? Że tam tańce, hulanki i seksualna swawola z perwersjami takimi jak całowanie szatana w żyć. No i pewnie o tym, że szatan ma dużego i lodowatego
No i co nowego ten gostek powiedział o sabatach ? Że tam tańce, hulanki i seksualna swawola z perwersjami takimi jak całowanie szatana w żyć. No i pewnie o tym, że szatan ma dużego i lodowatego
Podobno muzycy mają płytę matkę którą przeklinaja czarownicy i pozniej jak ktoś słucha takiej muzyki,otwiera się na tego:
Medea na sabatach uczą jak rzucać przeklenstwa i uroki:tajne zaklęcia wzywające na pomoc tego łobuza:
dobra lecem do iksów sayo
hipcio
Daj na luz. Rzucanie klątw jest stare jak świat. Wszystko zależy od wiary tego na kogo się ją rzuca. Działa tu ten sam mechanizm co w placebo.
Daj na luz. Rzucanie klątw jest stare jak świat. Wszystko zależy od wiary tego na kogo się ją rzuca. Działa tu ten sam mechanizm co w placebo.
Hipcio.Smacznego
hipcio
Podać ci instrukcję jak sąsiadce skwasić mleko do płatków ?
A może chcesz by jej pożycie małżeńskie umarło śmiercią nienaturalną ?
Podać ci instrukcję jak sąsiadce skwasić mleko do płatków ?
A może chcesz by jej pożycie małżeńskie umarło śmiercią nienaturalną ?
medea..podaj mi jak jej skwasićskwaszę jej całe mleko jakie tylko ma
lila....hicioo..jak wygra chce kupić 1000 pączekdobra znikam..
scols..
scols..
Hipcio.
A czerwoną lampkę w głowie włączyłeś?
A czerwoną lampkę w głowie włączyłeś?
Link do meczu:
http://88.80.11.29/50589/watch-montenegro-vs-poland
http://88.80.11.29/50589/watch-montenegro-vs-poland
Lila
Musisz zdobyć jej włosy lub najgorszym wypadku fragment jej ubrania. Zawiązujesz 7 węzłów powtarzając za każdym razem, że chcesz by każda kropla mleka w jej domu skwaśniała. W czasie rzucania uroku musi się palic świeca woskowa na której wyryto imię ofiary uroku. Gasisz świecę i obwiązujesz tym na czym zawiązałaś węzły a teraz częśc hardcorowa trzeba to zakopac pod jej progiem lub w takim miejscu gdzie często przechodzi na terenie jej posesji Mam nadzieję, że jej pies to nie bulterier
Musisz zdobyć jej włosy lub najgorszym wypadku fragment jej ubrania. Zawiązujesz 7 węzłów powtarzając za każdym razem, że chcesz by każda kropla mleka w jej domu skwaśniała. W czasie rzucania uroku musi się palic świeca woskowa na której wyryto imię ofiary uroku. Gasisz świecę i obwiązujesz tym na czym zawiązałaś węzły a teraz częśc hardcorowa trzeba to zakopac pod jej progiem lub w takim miejscu gdzie często przechodzi na terenie jej posesji Mam nadzieję, że jej pies to nie bulterier
Marek 33
scolls
Najsmutniejsze jest to, ze ludzie kiedyś takie rzeczy traktowali śmiertelnie poważnie i wrzucenie sąsiadowi do ogródka ogryzka mogło się skończyć na stosie jak mu jakiś czas później jabłonie uschły
Najsmutniejsze jest to, ze ludzie kiedyś takie rzeczy traktowali śmiertelnie poważnie i wrzucenie sąsiadowi do ogródka ogryzka mogło się skończyć na stosie jak mu jakiś czas później jabłonie uschły
medea76 problem z czarami jest taki ze trzeba w nie wierzyc,kiedys ludzie wierzyli i dzialaly teraz nie wierza i jest jak jest
medea76 myślałem,że ja na miotle latam ale tyś mnie 100 razy pobiła ja nie czaruje
to dokladnie tak samo jak z bioenergoterapia,a prawda jest taka ze czlowiek ma dar samoleczenia tylko musi w to wierzyc
marek33
Jak napisałam wyżej po prostu kiedyś czytałam wszystko co mi wpadło w ręce z bardzo różnych dziedzin w tym szeroko rozumianej parapsychologii a historia życia codziennego to moja pasja
Jak napisałam wyżej po prostu kiedyś czytałam wszystko co mi wpadło w ręce z bardzo różnych dziedzin w tym szeroko rozumianej parapsychologii a historia życia codziennego to moja pasja
scolls
Masz rację, w końcu efekt placebo jest naukowcom znany od dawna.
Masz rację, w końcu efekt placebo jest naukowcom znany od dawna.
Emerytka nie musiałem wlączać lampki bo nie jesteś czarownicą:
Hipcio.
A pozory mogą mylić
A pozory mogą mylić