Wpisy 1 099 180 – 1 099 279
7 września 2012 20:22 → 7 września 2012 21:16, 100 wpisów
torsan
Czyżby coś związanego z wrogiem ludzkości nr 1 czyli szefem ?
Jak się nazywa po japońsku gabinet szefa ?
Jama chama
Czyżby coś związanego z wrogiem ludzkości nr 1 czyli szefem ?
Jak się nazywa po japońsku gabinet szefa ?
Jama chama
No w tym samym temacie :
Kochanie co tam u Ciebie w pracy ?
Nic takiego tylko tydzień temu szef utknął w windzie ?
Naprawdę ? No i co ?
Nic nadal negocjujemy.
Kochanie co tam u Ciebie w pracy ?
Nic takiego tylko tydzień temu szef utknął w windzie ?
Naprawdę ? No i co ?
Nic nadal negocjujemy.
Komisja Europejska postanowiła w Brukseli postawić Łuk Triumfalny. Jak to w UE ogłoszono przetarg zgodny z dyrektywą o zamówieniach publicznych, która jak wiadomo chroni konkurencję i wolny rynek oraz zapobiega niegospodarności podmiotów publicznych. Wpłynęły trzy oferty.Pierwsza Niemca za za 10 mln euro, druga Turka za 500 tys. euro, trzecia Polaka za 1,5 mln. Po długich naradach ofertę Turka odrzucono ze względu na rażąco niską cenę. Pozostałych oferentów poproszono o wyjaśnienia.
Niemiec wyjaśnił, że chce wykonać solidną budowlę na lata a jak wiadomo najlepsze materiały i praca fachowców kosztują.
Polak dorwał członków komisji w kiblu i scenicznym szeptem wyjaśnił, że jego kalkulacja jest prosta 500 tysiaków dla komisji przetargowej, 500 tysięcy dla wykonawcy a 500 dla Turka bo przecież do cholery ktoś musi to barachło postawić by kontrola finansowa Komisji się nie czepiała
Niemiec wyjaśnił, że chce wykonać solidną budowlę na lata a jak wiadomo najlepsze materiały i praca fachowców kosztują.
Polak dorwał członków komisji w kiblu i scenicznym szeptem wyjaśnił, że jego kalkulacja jest prosta 500 tysiaków dla komisji przetargowej, 500 tysięcy dla wykonawcy a 500 dla Turka bo przecież do cholery ktoś musi to barachło postawić by kontrola finansowa Komisji się nie czepiała
bolek31
ostatnio byłem tydzień bez internetu na urlopie
fjnie jak sie wraca i wchodzi na poczte i tylko daje sie usun wiadomości po 10 na raz
ostatnio byłem tydzień bez internetu na urlopie
fjnie jak sie wraca i wchodzi na poczte i tylko daje sie usun wiadomości po 10 na raz
jak u Was z wygranymi?
ja jestem w tym miesiącu ponad 100 w plecy ***a mać
ja jestem w tym miesiącu ponad 100 w plecy ***a mać
No dobra dość o pracy, choć pozwólcie, ze odreaguję dzisiejszy dzień
Facet przychodzi do urzędu i pyta czy jego podanie o mieszkanie socjalne dla jego lokatora z wyrokiem eksmisyjnym wstrzymanym do do wykonania do czasu otrzymania przez tego ostatniego lokalu od gminy zostało załatwione. Urzędnik rozpaczliwie szuka po biurku w końcu stwierdza, że podania nie ma i czy facet jest pewny, że je złożył. Facet wściekły opieprzył urzędnika, że maja niezły burdel skoro przez dziesięć lat nie tylko nie załatwili sprawy ale jeszcze do tego zgubili wniosek. A urzędnik na to spokojnie :
Proszę pana to trzeba było tak od razu, Pani Jadziu proszę przynieść z archiwum ten gruby segregator z napisem "Bardzo pilne"
Facet przychodzi do urzędu i pyta czy jego podanie o mieszkanie socjalne dla jego lokatora z wyrokiem eksmisyjnym wstrzymanym do do wykonania do czasu otrzymania przez tego ostatniego lokalu od gminy zostało załatwione. Urzędnik rozpaczliwie szuka po biurku w końcu stwierdza, że podania nie ma i czy facet jest pewny, że je złożył. Facet wściekły opieprzył urzędnika, że maja niezły burdel skoro przez dziesięć lat nie tylko nie załatwili sprawy ale jeszcze do tego zgubili wniosek. A urzędnik na to spokojnie :
Proszę pana to trzeba było tak od razu, Pani Jadziu proszę przynieść z archiwum ten gruby segregator z napisem "Bardzo pilne"
mam na dzisiaj puszczone pewniaki w 10 zakładach
16,33,69 plus do tej trójki po dwie liczby.w sumie 10 piątek
albo wóz albo przewóz
16,33,69 plus do tej trójki po dwie liczby.w sumie 10 piątek
albo wóz albo przewóz
wiesiek
Ja się przeniosłam do sektora spraw niezbadanych czyt. trenuję metody astrologiczno-numerologiczne niestety z średnimi efektami. Niby prawidłowo wskazałam dla którego znaku zodiaku szcześliwe liczby powinny przynieśc wygraną, ale rozsądek wykopywał intuicję i 5/6;5/7;4/4;4/6 przechodziły mi koło nosa A jak stawiałam to oczywiście jak było 2/4 i 3/6 to był sukces
Ja się przeniosłam do sektora spraw niezbadanych czyt. trenuję metody astrologiczno-numerologiczne niestety z średnimi efektami. Niby prawidłowo wskazałam dla którego znaku zodiaku szcześliwe liczby powinny przynieśc wygraną, ale rozsądek wykopywał intuicję i 5/6;5/7;4/4;4/6 przechodziły mi koło nosa A jak stawiałam to oczywiście jak było 2/4 i 3/6 to był sukces
medea76 bardzo dobrze myslisz tylko trzeba jeszcze dopracowac zaleznosci
tess
wiesiek77
Dzisiaj zaczął się szczęśliwy czas na grę dla Wodnika a dla tego szczęśliwe liczby na ten tydzień to 1,33,44 więc powinieneś te 33 trafić
wiesiek77
Dzisiaj zaczął się szczęśliwy czas na grę dla Wodnika a dla tego szczęśliwe liczby na ten tydzień to 1,33,44 więc powinieneś te 33 trafić
scolls
Dzisiaj o 14-stej przejechałam się właśnie na takiej zależności. Zawsze szczęście sprzyja przy danym położeniu księżyca dwóm znakom, ale wpadają liczby tylko jednego z nich (np. do wczoraj była to parka Panna, Koziorożec a można było wygrać na liczby Panny vide moje typowanie lotto na wczoraj) Niestety jeśli w jakimś dniu układ się zmienia to najczęściej w ostatnim losowaniu danego cyklu i tym po nim wpadają liczby tego drugiego znaku. Dzisiaj rano kończył się okres dla Panien i Koziorożców i o 14 liczby dla tego drugiego dawały 4/6. A ja się pomyliłam, bo w profilu zapisałam, że dzisiaj cały dzień grac powinny Wodniki no i wpadka
Dzisiaj o 14-stej przejechałam się właśnie na takiej zależności. Zawsze szczęście sprzyja przy danym położeniu księżyca dwóm znakom, ale wpadają liczby tylko jednego z nich (np. do wczoraj była to parka Panna, Koziorożec a można było wygrać na liczby Panny vide moje typowanie lotto na wczoraj) Niestety jeśli w jakimś dniu układ się zmienia to najczęściej w ostatnim losowaniu danego cyklu i tym po nim wpadają liczby tego drugiego znaku. Dzisiaj rano kończył się okres dla Panien i Koziorożców i o 14 liczby dla tego drugiego dawały 4/6. A ja się pomyliłam, bo w profilu zapisałam, że dzisiaj cały dzień grac powinny Wodniki no i wpadka
ee dobra rzadko tu wchodze ale potrzebuje pomocy ...ktoś chętny?
Hipcio.
A prowiantu wystarczyło ??
A prowiantu wystarczyło ??
Wiesiek musiałem uważać na samochody i rowery:po chodniku gnają małpy szalone na dwóch kółkach:
siemanko
Medea
lila
lila
potrzebuje znowu systemu 6 skreśleń na 20 liczb ale takiego że jak wypadnie 6/6 to bedzie wygrana 6/6
Hipcio.
To maluśko zjadłeś.
To maluśko zjadłeś.
medea76 zapisujesz gdzie te wszystkie rzeczy czy po prostu sledzisz i grasz na biezaco
tzw stała niezmienna kwota wyskakuje próbuje to stworzyć ale nie daje rady bo dostaje oczopląsu z tym cholernym uszkodzonym błędnikiem iksuja mi sie x inic nie widze i sie odrazu gubie
c słychać? ja w tym tygodniu wygrałam 92 pln- trafiłam 4/4 oraz 3/4..w środę o 14:00
Mysia
cirispadme
No to niestety nie mogę służyć pomocą, bo musiałby być system z dużą ilością zakładów a ja nie gram aż tak ostro. Gwarantowany system dający przy trafieniu 4 liczb na 20 4/6 ma 487 zakładów.
No to niestety nie mogę służyć pomocą, bo musiałby być system z dużą ilością zakładów a ja nie gram aż tak ostro. Gwarantowany system dający przy trafieniu 4 liczb na 20 4/6 ma 487 zakładów.
połączyłam liczby od najlepszych....jakbym nie zwątpiła w parkę 5,6 to miałabym 5/5
nie no w,łaśnie sa takie ładne niepełne ale w tym co mam badziewiu po dziadku :p to mam np. tylko takie małe 5/7 albo 6/11
a ja potrzebuje 6/20
darek mnie zawsze ratował i coś podsyłał ale go nie ma
a ja potrzebuje 6/20
darek mnie zawsze ratował i coś podsyłał ale go nie ma
torsan i rozumiem powód twojej mojego ojca zwolnili dosłownie w dzień przed skończeniem 61 lat i jego szanse na pracę są powiedzmy sobie żadne. U mnie dla mężczyzn 50+ jest tylko robota fizyczna na budowach na czarno za głodowe stawki a mój ojciec inżynier przez prawie 40 lat pracował za biurkiem
to mnie nie ratuje
nawet i bym to sama skleiła gdybym tylko mogła go widzieć normalnie
a nie x mi lataja
czad jak po joincie
nawet i bym to sama skleiła gdybym tylko mogła go widzieć normalnie
a nie x mi lataja
czad jak po joincie
cirispadme
wejdz sobie tutaj w systemy i ściągnij 500 systemów może coś znajdzież
wejdz sobie tutaj w systemy i ściągnij 500 systemów może coś znajdzież