Wpisy 1 098 201 – 1 098 300
7 września 2012 12:29 → 7 września 2012 13:16, 100 wpisów
lila
ja 16 nie preferuję na dziś, ale w 5/5 jest... profilaktycznie
ja 16 nie preferuję na dziś, ale w 5/5 jest... profilaktycznie
rustu
No to trzymam kciuki szczególnie za 8/78 bo mam w zakładach
No to trzymam kciuki szczególnie za 8/78 bo mam w zakładach
miroslav..oj tam zaraz dalekoNigdzie nie jest daleko.Dla chcącego nic trudnego
medea76 12,18 ta parka nieźle szaleje ostatnio sprawdź w testerze
rustu
Masz rację, ale ja nie mam do niej szczęścia jak zakreślę to wpada a jak niezakreślę to nie wpada. Czyli dzisiaj powinieneś ją trafić
Masz rację, ale ja nie mam do niej szczęścia jak zakreślę to wpada a jak niezakreślę to nie wpada. Czyli dzisiaj powinieneś ją trafić
miroslav
Skoro musisz już kończyć
Doshledano (przepraszam za błędy)
Skoro musisz już kończyć
Doshledano (przepraszam za błędy)
medea jak tam wygrane bo nic nie wiem... zaraz tez znikam...
islandorka
Wieczorem czarna rozpacz czyli null to znaczy trafiłam 9 liczb tylko, że po 3/10 w trzech zakładach. Bozia mnie pokarała za pazerność. No i 4/12 w lotto niestety to się nie liczy bo na sucho. Niemniej radość jest, że intuicja postanowiła wrócic do roboty
Wieczorem czarna rozpacz czyli null to znaczy trafiłam 9 liczb tylko, że po 3/10 w trzech zakładach. Bozia mnie pokarała za pazerność. No i 4/12 w lotto niestety to się nie liczy bo na sucho. Niemniej radość jest, że intuicja postanowiła wrócic do roboty
wczoraj nie siedziałam bo kompa mi naprawiali do 22 i wreszcie jakis sensowny fachowiec, a nie dupki żołędne...śmiga jak przeciąg... mam nadzieje ze jak najdłużej...
islandorka
Ja się do drapka śmiałam, że mi zielony papierek czyli 100 złotych potrzebne w losowaniu o 14 by spłacić fachowców od laptopa i go odzyskać po naprawie
Ja się do drapka śmiałam, że mi zielony papierek czyli 100 złotych potrzebne w losowaniu o 14 by spłacić fachowców od laptopa i go odzyskać po naprawie
medea
ja wczoraj ze snu tylko 2 zł dziś puszczam mix dla wodnika ze snu stokrotki i innego pana i dla wagi...ciekawy galimatias...
ja wczoraj ze snu tylko 2 zł dziś puszczam mix dla wodnika ze snu stokrotki i innego pana i dla wagi...ciekawy galimatias...
u mnie pada i zimno i wietrznie...
hej malutka
medea a co to za chinszczyzna...
islandorka
Próba wklejenia na chat czeskiego tekstu. Pracowałam w projektach polsko-czeskich więc znaki w wordzie mam ustawione, ale tu niestety chińszyczna wychodzi
Próba wklejenia na chat czeskiego tekstu. Pracowałam w projektach polsko-czeskich więc znaki w wordzie mam ustawione, ale tu niestety chińszyczna wychodzi
ja niedługo smigam do lekarza. potem zebranie w szkole a wieczorem... dam starociowi buzi bo ma dzis urodziny...
islandorka
A to wapno do wycałowania to Twoja brzydsza połowa ?
A to wapno do wycałowania to Twoja brzydsza połowa ?
torsan dał buzi tylko małej...
medea ano...
miroslav
Vypada to, Ĺže muze prset veder, protoze obloha je velmi zatazeno
Vypada to, Ĺže muze prset veder, protoze obloha je velmi zatazeno
ale sie sciskają aż sok cieknie...
medea co 3 słowo może kumam...
torsanku...
torsanku...
Witam ponownie.. .
Nie wiem, czy dobrze pamietam, ale Miroslav mial...ciezko chorego brata... :-(
Pewnie dlatego jest mu smutno.
Nie wiem, czy dobrze pamietam, ale Miroslav mial...ciezko chorego brata... :-(
Pewnie dlatego jest mu smutno.
malutka ano tak mam w końcu to mój "stary" ale to normalny zwrot nie złośliwość...
Twoja maszyna cyborg dostaje przyspieszenia w te dni:wtorek,czwartek,sobota,wtedy nie nadąża się spisywać liczby,to musi być jakieś szachrajstwo:
Ts podam ci łapę:ale nie widzę u ciebie żadnej poprawy,wstyd po prostu wstyd:
Hipcio.
Poszukaj dobrze po kątach,może jeszcze gdzieś się znajdzie
pełna skarpeta.
Poszukaj dobrze po kątach,może jeszcze gdzieś się znajdzie
pełna skarpeta.
dziś puszcze sobie keno albo kaskaderka w zależności kto bedzie mieszał wieczorem
Emerytka dzięki:mam w szafce kilka pocerowanych skarpetek,przeszukam ich zawartość:
medea puściłas się???
w totka...
torsanku ja na pewno...
w koncu wygrałam 2 zeta, jest co dołożyc...
Lilcia
:czy ts może ujawnić listę graczy,ile codziennie osób wysyła pukony?
hipcio idz na czata z ts moze ci powiedza...