Wpisy 1 098 101 – 1 098 200
7 września 2012 10:59 → 7 września 2012 12:29, 100 wpisów
shockwave
Ja tam wygodna jestem Tutaj wrzucam kilka słów i dostaję cztery liczby, które o dziwo dość często dają 2/4,3/4 oraz 4/4. Zbieg okoliczności lub magia działa dla mnie nieważne dopóki grając tymi cyferkami wychodzę w sumie na zero a czasami nawet na plus
Ja tam wygodna jestem Tutaj wrzucam kilka słów i dostaję cztery liczby, które o dziwo dość często dają 2/4,3/4 oraz 4/4. Zbieg okoliczności lub magia działa dla mnie nieważne dopóki grając tymi cyferkami wychodzę w sumie na zero a czasami nawet na plus
no dobra to patrz jest 11:03 pomsylmy 11 bedzie 3 bedzie 2 bedzie 4 , 14 bedzie i 5 bedzie czyli
2,3,4,5,11
2,3,4,5,11
kiedys ojcu napisalem kupon na 7/7 tak o zeby puscil .. zapomnial bo bym trafil
kurcze nie wiem co zrobić? wysłać 6tkę z ze strony czy swoją 10tkę?
mala1438
Najlepiej byłoby obie, ale znam ten ból jak budżet jest ograniczony. Ja w takich sytuacjach wysyłam jednak płód mojego umysłu. W końcu jeśli to jest Twój dzień to powinnaś trafić niezależnie od tego jakie cyfry zakreślisz
Najlepiej byłoby obie, ale znam ten ból jak budżet jest ograniczony. Ja w takich sytuacjach wysyłam jednak płód mojego umysłu. W końcu jeśli to jest Twój dzień to powinnaś trafić niezależnie od tego jakie cyfry zakreślisz
witam wszystkich medea wysłałem te twoje cyferki w mini a dziś przejebałem 20 zł na keno i zdrapki i ani złotówki
Medea
A ze zasilacz padł to pisał joker czy nie pisał? Co?
Joker sie zna na tym.
A ze zasilacz padł to pisał joker czy nie pisał? Co?
Joker sie zna na tym.
Jokuś oddaję honor tyś to napisał
Trisetum
Najlepsze, ze wczoraj prawie mi się udało zgarnąć czwórkę w lotto. Niestety tylko na sucho i typując 12 liczb czyli system, który by się w tym przypadku raczej nie zwrócił
Trisetum
Najlepsze, ze wczoraj prawie mi się udało zgarnąć czwórkę w lotto. Niestety tylko na sucho i typując 12 liczb czyli system, który by się w tym przypadku raczej nie zwrócił
cześć wszystkim dzisiaj w Knurowie padła wygrana w losie7 77 tysięcy
w związku z pojawiającymi sie w pewnych miejscach wuwuwu informacjami, iż:
>> W miejscowości Ściółka rozegrały się dramatyczne wydarzenia ! Z gigantycznego jabłka ( 130 kg ) jakie wyhodował miejscowy sadownik, wylazł robak, zjadł psa i ukradł samochód . Robaka śmigłowcem poszukuje policja ! <<
chciałbym niniejszym poinformować, że owszem, to niewiarygodne, ale, to nie t e n
dobrego dnia
>> W miejscowości Ściółka rozegrały się dramatyczne wydarzenia ! Z gigantycznego jabłka ( 130 kg ) jakie wyhodował miejscowy sadownik, wylazł robak, zjadł psa i ukradł samochód . Robaka śmigłowcem poszukuje policja ! <<
chciałbym niniejszym poinformować, że owszem, to niewiarygodne, ale, to nie t e n
dobrego dnia
hal83 no i od osoby co to z paczek wyciąga pustaki by wygrywający mogli wziąc te z kasą
medea76, lila
dobra, dobra, teraz, to... a już ja t a m widziałem ... różne komcie...
dobra, dobra, teraz, to... a już ja t a m widziałem ... różne komcie...
witajcie
dziś u mnie akcja wciskania kaskaderów- od ładnych panien skusiłem się na 1szt i 3 cukiereczki jeszcze dostałem
dziś u mnie akcja wciskania kaskaderów- od ładnych panien skusiłem się na 1szt i 3 cukiereczki jeszcze dostałem
medea76 wysle i 6tke i 10tkę...mam wygrane 10 zł więc wykorzystam to,a i wczorajsze 16 zł
mala1438
Ja też tak zrobiłam jako numerologiczna trójka powinnam mieć szczęście. Pożyjemy zobaczymy
Ja też tak zrobiłam jako numerologiczna trójka powinnam mieć szczęście. Pożyjemy zobaczymy
trisetum
20zł w keno- rozrzutny jesteś, ja 3/6 z cht, a potem 4/9 na kreślone i znów krzyż. xl
20zł w keno- rozrzutny jesteś, ja 3/6 z cht, a potem 4/9 na kreślone i znów krzyż. xl
drapek
słyszałem cośtam o tym, że będą promować kaskadera - ale nie , że w ramach ostrej akcji hostessy będą dawać cukieraski
słyszałem cośtam o tym, że będą promować kaskadera - ale nie , że w ramach ostrej akcji hostessy będą dawać cukieraski
Zawsze miły.
Czy to prawda ze jak będzie syn to chcesz mu dać imię Little J
Joker dać?
Z sympatii do mnie?
Czy to prawda ze jak będzie syn to chcesz mu dać imię Little J
Joker dać?
Z sympatii do mnie?
R 36 no było ostatnio dwa razy wylosowane wiec znajac życie i to jeszcze jak ja ten numerek skresliłem to wylosuja 29
Teoretycznie z liczb w przedziale 40-80, w którym najlepiej się czuję powinno dzisiaj wpaść coś z tych 48,51,54,57,60,63,66,69,72,78
Trochę za dużo no i te powtórki z wczoraj.
Liczby dla Wodnika, co to powinien mieć szczęście to 1,33,44
Trochę dziwny zestaw i dośc rzadki w całości. Odwrócić się nie da więc może podawać i poodejmowac od siebie ? Da nam to taki zestaw : 1,33,44,10,6,8,34,45,77,32,43,11 czyli znowu za dużo.
No to dodajmy i podejmujmy liczbę dnia i zakładu otrzymamy :
1,33,44,4,36,47,30,41 oraz 1,33,44,7,40,50,27,38
No i zakładając, że to wszystko działa bądź tu mądry i coś wybierz
Trochę za dużo no i te powtórki z wczoraj.
Liczby dla Wodnika, co to powinien mieć szczęście to 1,33,44
Trochę dziwny zestaw i dośc rzadki w całości. Odwrócić się nie da więc może podawać i poodejmowac od siebie ? Da nam to taki zestaw : 1,33,44,10,6,8,34,45,77,32,43,11 czyli znowu za dużo.
No to dodajmy i podejmujmy liczbę dnia i zakładu otrzymamy :
1,33,44,4,36,47,30,41 oraz 1,33,44,7,40,50,27,38
No i zakładając, że to wszystko działa bądź tu mądry i coś wybierz
r36
dają jeszcze karty do gry, kubki i inne chińskie ***oły- cukierki polskie- bo z mieszka i dobre- kokosowe
dają jeszcze karty do gry, kubki i inne chińskie ***oły- cukierki polskie- bo z mieszka i dobre- kokosowe
drapek
A jaki papierek szaro-zielonkawy, różowy, niebieski czy zielony ?
A jaki papierek szaro-zielonkawy, różowy, niebieski czy zielony ?
w mm w moim przypadku najniższy papierek do wygrania - b.chrobry
drapek
I prawiłowo, bo w piątek 69 lubi sobie wypaść, no i zazwyczaj jak wpadają liczby z mojej żelaznej ósemki czyli 48,50,51,52,54,55,63,78 to zaraz po nich lubi sobie wpaść coś z ciągu 67,68,69,70,71,72
Czyli celujesz w różowy papierek, ambitnie
I prawiłowo, bo w piątek 69 lubi sobie wypaść, no i zazwyczaj jak wpadają liczby z mojej żelaznej ósemki czyli 48,50,51,52,54,55,63,78 to zaraz po nich lubi sobie wpaść coś z ciągu 67,68,69,70,71,72
Czyli celujesz w różowy papierek, ambitnie
r36
szkoda, bo wybornie jak na j. płacili, ale i takza trafienie
szkoda, bo wybornie jak na j. płacili, ale i takza trafienie
Mnie osobiście przydałby się zielony by naprawionego laptopa wykupić z serwisu
A na dziś jako J - bardziej czternaście, czy osiem ?
trisetum
toż to firmówka, pewnie lepiej nie pytać
trisetum
toż to firmówka, pewnie lepiej nie pytać
agatkaa
I na to właśnie liczę
trisetum
Za nowy zasilacz, plus wymianę gniazda czy jak się nazywa to miejsce gdzie się kabel wtyka, wyczyszczenie Edzia vel Pavulonika wzięli z robocizną 100 zł czyli nie jest źle
I na to właśnie liczę
trisetum
Za nowy zasilacz, plus wymianę gniazda czy jak się nazywa to miejsce gdzie się kabel wtyka, wyczyszczenie Edzia vel Pavulonika wzięli z robocizną 100 zł czyli nie jest źle
14 też jest dobra, bo mało osób na nią gra, może jeszcze polecam 30 i 31
drapek
na 14-kę mało ? ale dziś, to taki ruletkowy sposób będzie /by tomcio1972/, a 30-ci - odstęp...
na 14-kę mało ? ale dziś, to taki ruletkowy sposób będzie /by tomcio1972/, a 30-ci - odstęp...
Szyfry,szyfry.
Medea
Robal
Drapek
Robal
Drapek
drapek
Wiesz co moja intuicja podpowiada mi, że 14 to może być jednak to o co wam chodzi
Wiesz co moja intuicja podpowiada mi, że 14 to może być jednak to o co wam chodzi
e46
nie szyfry - ruletkowy sposób - z ostatnio wylosowanego bierzemy końcówkę /a skoro było "34"/ więc, w tym wypadku - "4" -
i obstawiamy, albo 04, albo 14, albo 24, albo powtarzamy 34...
nie szyfry - ruletkowy sposób - z ostatnio wylosowanego bierzemy końcówkę /a skoro było "34"/ więc, w tym wypadku - "4" -
i obstawiamy, albo 04, albo 14, albo 24, albo powtarzamy 34...
Robal.
Dzięki za wyjaśnienie.Widzisz to trzeba kawę na ławę.{{lol}
A ja wysłałam 08.}
Dzięki za wyjaśnienie.Widzisz to trzeba kawę na ławę.{{lol}
A ja wysłałam 08.}
emerytka46 i drapek
A koniec końców okarze się, że wylosowali 9
A koniec końców okarze się, że wylosowali 9
Medea.
Lila
r36
34-4 daje 30
1+4 daje 5
24-14 daje 10
to który w końcu postawić
34-4 daje 30
1+4 daje 5
24-14 daje 10
to który w końcu postawić
Lilcia,emerytka drapek,medea wszystkich bardzo serdecznie witam
Agatkaa
lila
ja mam taki zestaw, 16,24,29,38,60; 12,13,21,23,38,44,69,76; 30,33,44,45,59,74; jest dużo liczb na tak i nie wiadomo czy coś siądzie
ja mam taki zestaw, 16,24,29,38,60; 12,13,21,23,38,44,69,76; 30,33,44,45,59,74; jest dużo liczb na tak i nie wiadomo czy coś siądzie
drapek..ta 16 może a nie musi wpaść.Będzie pewnie siedzieć do 30 losowania