Wpisy 1 097 801 – 1 097 900
6 września 2012 23:18 → 6 września 2012 23:59, 100 wpisów
Witam wszystkich Czekam na wyniki platnosci i nie ma. cos dlugo naliczaja i napisze kawał dobry dla zabicia czasu
Kobieta miała problem z szafą. Jak przejeżdżał koło jej domu pociąg to drzwi od szafy otwierały się. Poszła z tym problemem do sąsiada. Sąsiad na to. Wejdę do szafy i jak będzie jechał pociąg to drzwi się otworzą i zobaczę coś może w środku. No i tak zrobił a w tym czasie do domu wrócił mąż kobiety i otwiera szafę i się patrzy. Na to sąsiad. Stary wal mnie od razu w gębę bo na pewno nie uwierzysz że czekam tu na pociąg.
Marysiu dziękuję a miałam skreślić 41 to wzięłam 42 możę i by czwóreczka wpadła a tak to po ptokach już
mala..Ty się nie śmiej bo w szkopach znam gościa co miał wypadek na motorze i obcięło mu smoczka i żona wzięła go w rękę i zapiatała z nim do szpitala.Przyszyli funkcjonuje podobno bez większych zarzutów
lilka my się śmiejemy, ale tak naprawdę wcale to śmieszne nie jest
szkoda że kole mła pociągi nie jeżdżą bo może też bym jakiegoś sąsiada do szafy wsadziła
Lila...ja też słyszałam o takich akcjach, gdzie ucielo w wypadku to i owo
mala..nomstracił to co najważniejsze dla niego było ale wszystko gra
michellex....oj słyszy się czasami takie rzeczy że się musk lansuje
najważniejsze, że gościu żyjea to moze nadrobic w inny sposob
ktoś mi dzisiaj pintolił że zmarł ten co grał w zielonej mili,ten murzyn.To prawda?
Coś się chyba dzieje z serwerami Lotto. Brak wyników Keno od 17:30 i nigdzie nie można ich znaleźć... a teraz jakieś duże opóźnienia w podawaniu wygranych
A ja słyszałem, że jednego faceta ugryzła w "smoczka" pszczoła.
Żona szybko zawiozła go do lekarza i od drzwi krzyczy do lekarza żeby zrobił coś z tym potwornym bólem..............ale opuchlizna może zostać panie doktorze dodała nieśmiało.
Pasko...a Ty w dupkę dostaniesz bo my SE kurna google zrobiły a tu nic,zero rozmów nocą
Lila...zmarł ten aktor
http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114628,12416456,Michael_Clarke_Duncan_nie_zyje__Poczciwy_olbrzym_z.html
http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114628,12416456,Michael_Clarke_Duncan_nie_zyje__Poczciwy_olbrzym_z.html
anzu..nie będzie.Wygranych nie będzie,policji nie będzie nic nie będzie
Lila: przyjdzie czas... na razie wszyscy muszą ochłonąć, że jest taka możliwość A tak poważnie to przed nami Lotto Plus, chat z Lotto... no nie ma kiedy teraz wideo spotkań na żywo organizować.
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
Lila...tu nie chodzi o rozmowy, pasko poprostu chcial mieć więcej znajomych na google+
michellex...za każdym razem jak oglądałam zieloną milę to płakałam szkoda mi go było jak nie wiem co a mąż się śmiał że niby taka twarda a na filmach płazę
Lila....dużo osob ująl właśnie w Zielonej Milidelikatny olbrzym, ja tez płakałam smutne, że juz go nie ma
Jak Pasko zaczął dorabiać w TS-ie to coraz dłużej trzeba czekać na wygrane
michellex..tak jak te pojeby co zakatowali córeczkęzabiłabym ich z miejscamogli ją oddać do okna życia albo komuś podrzucić szału dostaję jak słyszę takie rzeczy
Lila...niektorzy to świnie (nie obrażając świn) tak z dzieciem zrobićja nie mogę też takich rzeczy słuchać bo bym ich chwycila i najeb...
Lila...tak samo jak krzywdzą bezbronne zwierzetanikt nikomu nie karze mieć pieska czy konika, po co żeby bić i glodzić
michellex....ludzie latami o dzieci się starają a takie kierwy zabiją dzieciaka
pasko...a teraz na żywo to spotkanie od razu z TS? nie bedzie więcej prób?
michellex..kiedyś cygan pod maxem(sklep) tak szarpał szczeniakiem że,nie wytrzymałam i podeszłam.Zabrałam psa i zadzwoniłam tam gdzie trzeba***ne co raz bardziej to społeczeństwoJakby ktoś zrobił mojemu psu krzywdę ,zabijam i idę siedzieć,jak Boga kocham
michellex: nie będzie spotkania na żywo z TS. Będzie tylko chat na żywo. Spotkanie może kiedyś... na razie musieliby się przekonać do tego... pewnie gdybyśmy przeprowadzili kilka fajnych spotkać, to by się zainteresowali.
michellex...w ogóle u nas menela kradną te rasowe psy spod sklepów i potem żądają kasy za ich zwrot.Dobrze że ja mam takiego że,sie nie da podejść.Przed sklepem sciągam mu kaganiec,nikt za blisko nie podejdzie
Pasko....mój piesek jest za śliczny żeby go pokazywać innym.Potem mi go ukradną i co?ale na żywo z Toba jak najbardziej
Lila...ładnie zaregowalaśniektórzy ludzie maja w głowach niezle najeb... nie wiem jak można krzywdzić kogoś słabszegoi i mieć to w 4 literach
michellex....ja jestem spokojna ale jak się w***ię to się dopiero dziejezawsze pomagam innym w miarę swoich możliwości nie zważając na konsekwencję
Lila...o kurdeja mojego nigdy nie zostawiam samego, no czasami tylko jak do zabki ide to czeka przed, ale wtedy go cały czas widze ze sklepu
michellex..trzeba to google wypintolić bo tak jak mówiłaś w sumie nam jest w takim razie nie potrzebne
Lila...no nie miał znajomych, to wielce, że pozakładajcie sobie konta i dodajcie mnie do kręgu
Dobra ja się zmywam
michellex...w sumie to jak będziemy chciały się usłyszeć to możemy przez gg
michellex...w sumie to jak będziemy chciały się usłyszeć to możemy przez gg
ok. ja też uciekamŻycze Jak Zwykle Dobrej Nocy Wszystkim i Wysokich Wygranych jutro