Wpisy 1 097 701 – 1 097 800
6 września 2012 22:49 → 6 września 2012 23:17, 100 wpisów
hipcio..pytałeś się mnie już kiedyś o to.Nie podoba mi się,wygląda jak typowy Angielski przygłup
mala..dzisiaj mówię do męża,weź mi przynieś coś do picia najlepiej tonic,a on do mnie nie znasz tego czarodziejskiego słowa? A ja mu abra kadabra czary mary za***alaj po browary
michellex...a jakz mężami krótko trzeba bo Ci na głowę dziadostwo wejdziea tak na poważnie to ma najkochańszego męża na świecie
mala..Ty się nie śmiej ***a mać bo ostatnio wrócił do domu i go zębami za ucho złapałam ,on szarpnął głową i się trochę krwi polało
michellex..pewnie że,tęsknię.Jak go nie ma to wiecznie na telefonach siedzimy
a jak tak śpi i na niego patrzę to zrobiłabym mu krzywdę z miłości,jest taki tititit
lilcia powiedz, że mężczyzna jak śpi to tak słodko wygląda i strasznie niewinnie
lilcia ułłaaaa ze smoczkiem byłoby gorzej, aż mnie coś zabolało
Lila...ja sie dziwie, że Ci do buzi pozwala wziąc cokolwiek swojegomusi ci naprawde ufac
mala...a jak się skaleczy facet to normalnie trzeba na pogotowie dzwonić bo prawie umiera
mala..ja męzowi powiedziałam że jak jeszcze raz się skaleczy i będzie narzekał to mu aortę przegryzę i krew wyssam i już nie będzie narzekał będzie alleluja
agatka..nie pamiętam ale gdzieś czytałam że mężczyzna by nie przeżył tego bóluwięc są słabi jak pajęczy mocz
mala..jak J się skaleczy i mi pokazuje to ja mówię i co teraz? Kopa chcesz czy mam Cie opatrzyć czy całkiem obciąć rękę czy co?
niektorzy faceci boja się być przy porodzie, a co dopiero rodzić
lilka twarda Kobitka z Ciebie, żeby tak do skaleczonego mężusia
mala...my jesteśmy małżeństwem wesołym i żartujemy dużo,wiecznie jest śmiech
Nauka wynalazła przełom w dziedzinie medycyny, a mianowicie maszynę, która przenosi ból porodowy z matki, na ojca dziecka. Losowo wybrano szczęśliwą parę która już niebawem spodziewała się dziecka. Następnie w szpitalu, gdy matka już rodziła, lekarz przekierował 10% bólu na ojca, matce rodzącego się dziecka ulżyło, lecz ojciec ani drgnął. Pan doktor ustawił 50%, gdy to na niego nie zadziałało a matka była w połowie zrelaksowana lekarz sobie pomyślał: - Takiś cwaniak? Zobaczymy co będzie na 100%! - Matka leży zupełnie zrelaksowana z urodzonym już dzieckiem, a doktor się już poddał. Gdy świeża rodzina wraca do domu, patrzy... a tu na progu leży trup listonosza
mala..ja mam tasaczek w razie czego i nie tylko palec może odlecieć
agatka...i dobrzeniech jest przy swojej kobiecie, a nie kite zawinie i see radz
Ale jest coś że np opowiadała mi taka stara babcia że jak ona była w ciąży to jej mężowi siara z cyców leciała
mała...smoczka sie tak szybko nie pozbedzie, szkoda jej by chyba było
michellex jaką lilcia miałaby wtedy przyjemność? jakby się smoczka pozbyła
lilcia smoczek też ma głowę tyle, że mniejszą
lilcia smoczek też ma głowę tyle, że mniejszą
torsan dziękuję
Marysiu w multi klapa totalna, ale w mini 3/5 w systemie 7 skreśleń
Marysiu w multi klapa totalna, ale w mini 3/5 w systemie 7 skreśleń