Wpisy 1 097 001 – 1 097 100
6 września 2012 14:02 → 6 września 2012 15:37, 100 wpisów
michellex..jak wejdziesz na +Ty to masz 3 punkty.Wpisz imię i nazwisko i uaktualnij
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
02,03,10,14,15,17,23,25,27,28,32,34,40,42,46,50,62,63,66,80
Plusem jest liczba: 42
02,03,10,14,15,17,23,25,27,28,32,34,40,42,46,50,62,63,66,80
Plusem jest liczba: 42
Losowanie oglądało 399 osób.
-----------------------------
-----------------------------
Doświadczenie nr ... x/2012 wynik nie gramy gdy jest kilka gier bo się nam liczby na wszystkie losowania i gry jak podzielą to nawet zwrotu nie ma
Szczęśliwe liczby dla Panny z horoskop free dawały 4/6 a jakby kto na plusa się skusił to plusa jak najbardziej
Lila...na jakie nazwisko, żeby mi znowu nie pisali, że to nie jest moje i niezgodne z ich ble, ble...przez to pytałam paska czy jak napisze prawdziwe to czy bedzie je widać dla wszystkich
michellex..nie pisz całego nazwiska.Napisz pierwszą literkę tak jak ja
Jeśli mimo spełnienia tych wytycznych Twoja nazwa nie jest akceptowana przez nasz system, prześlij nam ją do sprawdzenia. W tym celu wykonaj instrukcje przedstawione na ekranie. Aby ułatwić nam potwierdzenie swojej znanej tożsamości, możesz udostępnić nam różne rodzaje informacji. Mogą to być:
â˘Zeskanowana oficjalna dokumentacja (np. prawo jazdy)
â˘Dowód tożsamości internetowej, znanej dużej grupie osób
â˘Odwołania do znanej tożsamości nieinternetowej (np. w czasopismach, gazetach)
Zbadamy te informacje i odezwiemy się do Ciebie najprawdopodobniej w ciągu kilku dni. Możemy też poprosić o dodatkowe informacje, na przykład dowód tego, że zarządzasz stroną, do której się odwołujesz.
chyba ich
â˘Zeskanowana oficjalna dokumentacja (np. prawo jazdy)
â˘Dowód tożsamości internetowej, znanej dużej grupie osób
â˘Odwołania do znanej tożsamości nieinternetowej (np. w czasopismach, gazetach)
Zbadamy te informacje i odezwiemy się do Ciebie najprawdopodobniej w ciągu kilku dni. Możemy też poprosić o dodatkowe informacje, na przykład dowód tego, że zarządzasz stroną, do której się odwołujesz.
chyba ich
mnie za kazdym razem prosza o telefon to podaje im numer do grabarza
.
.
Michelex masz na uspokojenie
.
Michelex masz na uspokojenie
Wtam wszystkich ,nic nie mam
Toja
Michellex bezczelni..moze jeszcze wymiary.. numer konta i hasło do niego z numerem PIN ..itd. inwigiluja ze wszystkich stron .
Toja
Michellex bezczelni..moze jeszcze wymiary.. numer konta i hasło do niego z numerem PIN ..itd. inwigiluja ze wszystkich stron .
michwellex..mi takie coś nie przyszło.Mi przyszło weryfikowanie konta tylko
nichellec..mój mąż ma na googlu gmail,adres mailowy więc jego wywaliłam ale adresu nie i zarejestrowałam się sama na swoje drugie konto więc u mnie wczoraj się powiodło a u Ciebie to nie wiem co jest
jocia
Lila
michellex
Lila
michellex
Lila...kod weryfikujący na @ też przyszedł wczoraj zaraz po zalożeniu, a to przyszło dzisiaj
Lece dalej
Dlatego nie mam konta na facebooku i NK..
albinlotto..witaj
Ide tam ..
Dlatego nie mam konta na facebooku i NK..
albinlotto..witaj
Ide tam ..
jocia...ja też nie mam na NK, a na FB mam ale i tak nie uzywam
medea76
Lila...krąg już mamtylko dzisiaj przyszlo ze spr. moje dane i nazwisko im sie nie podoba i albo mam zmienić, albo im udowodnic, że to ja, albo jak firma to cos tam
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 310 000 złotych
w multi multi jak sie tak patrzy na te liczby to az sie wydaje ze banalne do trafienia ...
Sprzedaja potem nasze dane i telefony dzwonia..w porywach dwa dziennie ..i zawracją głowę . Handluja danymi
pasko...czy ty mozesz mi cos doradzić? czy osoby które dołączały do Twojego kregu z mp, mają prawdziwe nazwiska?
michellex..ja dołączyłam do jego kręgu i mam tylko liliana L.Nioe podałam pełnego nazwiska
to juz nie lepiej ts uzywac albo video czaty ktorte z google nie maja nic wspolnego ...?
Lila
Lila
Bonus Multi Multi: 300 000 zł ładnie rosnie
michellex
a może chodzi o jakieś podobieństwo nicku z pseudonimem, czy osobą już gdzieś tam funkcjonującą ?
http://www.youtube.com/watch?v=CViAHkdJdK0
albinlotto
wolisz, rozumiem tą grę - teraz - za dwa pięćdziesiąt, albo nawet tylko pięć, z bonusem ,kiedy można wygrać nawet 25 baniek ?
a może chodzi o jakieś podobieństwo nicku z pseudonimem, czy osobą już gdzieś tam funkcjonującą ?
http://www.youtube.com/watch?v=CViAHkdJdK0
albinlotto
wolisz, rozumiem tą grę - teraz - za dwa pięćdziesiąt, albo nawet tylko pięć, z bonusem ,kiedy można wygrać nawet 25 baniek ?
Robal_36 50 zl za zaklad i dajesz sobie wygrac takie 25mln + bonus gwarantowane
ja np na wp poczte mam od ponad 10 lat i taki nick, wiec byłam pierwszachyba
michellex
spytaj się Jej od kiedy ma to pseudo - podaje @ - na hotmejlu...
shockwave
generalnie - tak ,
przecież większości grających osób nie opłaca się grać, nie ? a
grają
138 osób ma włączone okno czatu... I większość zapewne gra ponad pieć lat - tak zakładam... Spytaj, kto miał t y l k o czwórkę w dużego, albo piątkę, czy szóstkę w mm
spytaj się Jej od kiedy ma to pseudo - podaje @ - na hotmejlu...
shockwave
generalnie - tak ,
przecież większości grających osób nie opłaca się grać, nie ? a
grają
138 osób ma włączone okno czatu... I większość zapewne gra ponad pieć lat - tak zakładam... Spytaj, kto miał t y l k o czwórkę w dużego, albo piątkę, czy szóstkę w mm
też poluję na szósteczkę i też j e s z c z e nie miałem
ale piątki - były
ale piątki - były
tutaj ludzie 12 typuja i nie moga wytypowac 6 a co dopiero solo 6 liczb ....
zgadza się - u mnie przynajmniej - te 'strzały', to jedynie przypadeczek ...
a 400 - 500 typnięć w dwunastkach, to tak cirka 0,5 miliona pojedynczych zakładów...
a 400 - 500 typnięć w dwunastkach, to tak cirka 0,5 miliona pojedynczych zakładów...
ok. ja uciekammiłego dnia i wysokich wygranych o 22:15 zycze wszysctkim
michellex
smieszniejsze by bylo to ... gdyby pozwolic losowac 40 z 49 a i tak wiekszosc by szostki nie upolowala
Robal_36 na wieczor wyslany masz juz zestawik?
nap[iszcie byle jaki generator np w pythonie co losuje szostke az wylosuje ta co wygrywa ... zdziwi sie jak dlugo to zajmie i za ktorym razem
do mm kupcie sobie 80 pilek do pingla piszcie cyferki mieszajcie lapkami i losujcie .. najwiekszy fun
a jak wygra to szczesliwe pileczki wysle na adres lotto haha ...
juz tam tak nie analizujcie liczb bo na czacie pustki jak nad morzem gdy pada deszcz w listopadzie ...
omg czekam na wazny telefon ktory moze zadzwonic miedzy 15 a 23 a nie spalem cala noc ... jak usne to nie uslysze i bede chrapal