Wpisy 1 096 901 – 1 097 000
6 września 2012 13:32 → 6 września 2012 14:01, 100 wpisów
dziś zagrałem metodą bolka w mini 4xpo 2 zakłady i 1x 1zakł- bo kasy już brakło- zobaczymy ile będziez tego
Chwilę mnie nie było a wiec wszystkich którzy przybyli w czasie mojej nieobecności
drapek
A mógłbyś przypomnieć tudzież podzielić się wiedzą o co w niej biega ?
A mógłbyś przypomnieć tudzież podzielić się wiedzą o co w niej biega ?
pasko...a w tym google+ trzeba podować prawdziwe nazwisko? to bedzie widoczne dla wszystkich?
medea
bolek wysyła po 2 zakłady mini z cht. w 5 różnych żb; ale jak wejdzie na czat- dopytaj dokładnie
bolek wysyła po 2 zakłady mini z cht. w 5 różnych żb; ale jak wejdzie na czat- dopytaj dokładnie
Grześ no ale żeby tak metodą bolka nie dałoby radę jakieś kobiece imię wybrać
Google+ jest bardzo podobne do Facebooka i w założeniu jest to konkurencja dla Facebook. Jeśli utworzysz tam swoje konto publiczne, no to faktycznie inni będą Cię tak widzieć. Ale tylko od Ciebie zależy kto i co będzie widział. Jeśli nie dodasz go do znajomych (w google+ nazywa się to Krąg) to może nic nie widzieć. Jeśli piszesz coś, dajesz fotki, itd. to określasz czy wszyscy mogą to widzieć czy tylko znajomi, czy wszyscy znajomi, czy tylko z jakiegoś kręgu (jakiejś przypisanej grupy).
drapek metoda na małą: puścić się mało ale konkretnie i skutecznie
torsan
jak jesteś, co tam dobrego i nowego wisi z drapek w sanoku?
jak jesteś, co tam dobrego i nowego wisi z drapek w sanoku?
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby utworzyć fikcyjne konto, gdzie np. imieniem będzie Twój nick z multipasko, a nazwiskiem dajmy na to po prostu multipasko. Wogóle chyba nie jest obowiązkowe podawania swojego imienia i nazwiska w profilu Google Plus...
Pasko..już się bałam o Ciebie że zszedłeś nam z tego świata po wczorajszej pomocy mnie
drapek dziękuję
Chyba podejrzewam o co chodzi. Jak się pojawi to się upewnię czy mam rację
Chyba podejrzewam o co chodzi. Jak się pojawi to się upewnię czy mam rację
drapek to polecam metodę Toli jak metoda małej wydaje Ci się mało skuteczna
sorki Lilka ze zniklem mialem niespodziewana tajemnicza wizyte ;P
pasko...jak imie dałam michalina, a nazwisko michellex to mi napisali, że to niezgodne z polityka nazw?i mam właśnie zmienic, chodzi o te x?
epicki balagan na chacie a wpada brat z zona hiszpanka ktora nie umie po polsku ani ja nic w jej jezyku z 3 dzieci ...
w kuchni sterta garow i nie sprzatane od 3 tygodni ... to tylko wstep
lilka sądzę, że niejedna kobieta stąd zastosowała już metodę Toli w swoim życiu
no coz jak dzis wygram w duzego to sobie wynajme sprzataczke ...
Użytkownik multi multi plus 1984 dodał nowy komentarz w temacie:
Spotkania na żywo na stronie multipasko !
Spotkania na żywo na stronie multipasko !
Pojawił się problem z Twoim profilem.
Po sprawdzeniu Twojego profilu stwierdziliśmy, że podane imię i nazwisko narusza Politykę nazw Google+. Poddaj edycji swoje imię i nazwisko w profilu i zgłoś odwołanie albo prześlij dodatkowe informacje, jeśli jeszcze nie zostało to zrobione.
Zgodnie z Polityką nazw w profilu należy używać rzeczywistego imienia i nazwiska. Inne nazwy, takie jak pseudonimy i wcześniejsze nazwiska, należy wprowadzać w sekcji Inne nazwy w profilu. Profile można zakładać tylko dla indywidualnych osób. Firmy i inne podmioty powinny korzystać ze Stron Google+.
Jeśli do dnia 10 września 2012 nie dostosujesz swojego imienia i nazwiska do wymagań Polityki nazw, Twój profil zostanie zawieszony i nie będzie możliwe korzystanie w pełni z usług Google wymagających aktywnego profilu, takich jak Google+, Czytnik i Picasa. Nadal będzie można korzystać z innych usług Google, takich jak Gmail.
pasko....
Przepraszamy za niedogodności.
Zdajemy sobie sprawę z tego, że Google+ i jego Polityka nazw mogą obecnie nie odpowiadać wszystkim. Nie chcemy, abyś rezygnował, ale jeśli podejmiesz taką decyzję, najpierw utwórz kopię swoich danych z Google+. Następnie kliknij tutaj, aby wyłączyć Google+.
Po sprawdzeniu Twojego profilu stwierdziliśmy, że podane imię i nazwisko narusza Politykę nazw Google+. Poddaj edycji swoje imię i nazwisko w profilu i zgłoś odwołanie albo prześlij dodatkowe informacje, jeśli jeszcze nie zostało to zrobione.
Zgodnie z Polityką nazw w profilu należy używać rzeczywistego imienia i nazwiska. Inne nazwy, takie jak pseudonimy i wcześniejsze nazwiska, należy wprowadzać w sekcji Inne nazwy w profilu. Profile można zakładać tylko dla indywidualnych osób. Firmy i inne podmioty powinny korzystać ze Stron Google+.
Jeśli do dnia 10 września 2012 nie dostosujesz swojego imienia i nazwiska do wymagań Polityki nazw, Twój profil zostanie zawieszony i nie będzie możliwe korzystanie w pełni z usług Google wymagających aktywnego profilu, takich jak Google+, Czytnik i Picasa. Nadal będzie można korzystać z innych usług Google, takich jak Gmail.
pasko....
Przepraszamy za niedogodności.
Zdajemy sobie sprawę z tego, że Google+ i jego Polityka nazw mogą obecnie nie odpowiadać wszystkim. Nie chcemy, abyś rezygnował, ale jeśli podejmiesz taką decyzję, najpierw utwórz kopię swoich danych z Google+. Następnie kliknij tutaj, aby wyłączyć Google+.
jedzie karetka jedzie migają kogutya tam na noszach leży nasz lolek zatrutyjęczy ,pluje i sapie a pielęgniarka go nagle za ......łapie
ja tam już Pasko mam na googlach+i normalnie dzisiaj będzieta mnie słuchac do rana
ciekawy jestem jak storczyki moga kwitnac w moim pokoju ... nic nie robie kolo nich pale obok nich a one coraz piekniejsze ...
.
.
.
shockwave bo storczyki mają to do siebie, że nie trzeba o nie dbać szczególnie
.
.
Witam wszystkich
dawac losowanie !
.
Witam wszystkich
dawac losowanie !
Lila...wczoraj przeszlo nazwisko michellex, a dzisiaj mi coś przysłalito co wyżej wkleilam