Wpisy 1 096 773 – 1 096 872
6 września 2012 12:08 → 6 września 2012 13:00, 100 wpisów
czekolada to musi byc prawdziwa i tu mozna powiedziec gdzie w Polsce lezy problem ... patzrac na jakosc jedzenia zaczynajac od czekolad po sery mieso nie mozna oczekiwac ze papieroski beda dobre jakosciowo nawet pod marka marlboro aka polski tyton malo cukru duzo bialka i asfalt ... u nas wszystko jest kiepskie , nawet jak za wolowine placisz gruba kase to jest ona cienkiej jakosci w porownaniu do tej jaka eksportuje sie z polski np do angli ...
marcella
Dzisiejszy dzień to 2 więc powinien ci sprzyjać.
Według kalendarza ksieżycowego nie jest to jednak fartowny dzień dla Twojego znaku zodiaku.
Liczby z GW na ten tydzień dla ciebie to 4,10,31 (uwaga mogą wpaść razem lub co sie zdarza osobno w różnych grach i losowaniach)
Liczby z horoskofree 1-22-26-27-35-39 ( to liczby do wszystkich gier na dzisiaj)
Generator zaproponował dla ciebie :
mini 29,57,79,86
lotto 11,48,15,37
multi lotek 29,50,52,83 na godz. 14 oraz 14/43/63/65 ma wieczór
Dzisiejszy dzień to 2 więc powinien ci sprzyjać.
Według kalendarza ksieżycowego nie jest to jednak fartowny dzień dla Twojego znaku zodiaku.
Liczby z GW na ten tydzień dla ciebie to 4,10,31 (uwaga mogą wpaść razem lub co sie zdarza osobno w różnych grach i losowaniach)
Liczby z horoskofree 1-22-26-27-35-39 ( to liczby do wszystkich gier na dzisiaj)
Generator zaproponował dla ciebie :
mini 29,57,79,86
lotto 11,48,15,37
multi lotek 29,50,52,83 na godz. 14 oraz 14/43/63/65 ma wieczór
Dzień dobry
ja swoj wlasny generator napisalem w pythonie i sam losuje liczby
shock....oj nie mogę się z Tobą zgodzić.Ludzie sami sobie na to pozwolili żeby wciskać im wszystko co kiepskie.Ja wolę zapłacić np za chleb 6 zeta i wiem co jem a nie 2.30 i to ani słone ani do dupy nie podobne tak samo jest z mięsem.Nie pamiętam kiedy ostatnio kupowałam w sklepie.Mam zaprzyjaźnioną rodzinę za miastem,biorę od nich jajka,mleko i bijemy u nich świnię i gość robi to co chcemy,wędlinki szyneczki i to jest to a nie ze sklepu nafaszerowane solanką
jano, krysieńka
Lila, schockwave
Jest alternatywa Bylica lub szałwia, ale obie lekko halucynogenne. Natomiast dym z nich mniej szkodliwy a nawet według niektórych leczniczy
Lila, schockwave
Jest alternatywa Bylica lub szałwia, ale obie lekko halucynogenne. Natomiast dym z nich mniej szkodliwy a nawet według niektórych leczniczy
lilka
Medusia
lilcia jak samopoczucie? bo u mnie c***owo ale stabilnie
sylwia...wszystko się powiodło wczoraj.A kochana dlaczego Ty masz dwa niki?
no ok ile osob w Polsce stac zeby kupowac kupowac dziennie 2 bochenki chleba po 6 zl ?
s.y.l.w.i.a
Jak widzę próbujesz los w konia zrobić by sypnął groszem myśląc że ty to nie ty
Jak widzę próbujesz los w konia zrobić by sypnął groszem myśląc że ty to nie ty
shock..no bez przesady ,przecież nie jesz cały dzień wiecznie chleba ja na śniadanie zjem 2 kromki i mi styka
lilcia już wracam do swojego, zatypowałam ze s.y.l.w.i.i i zapamiętało mi hasło
każdy ma dwa, więc mam i ja
każdy ma dwa, więc mam i ja
medea może się uda los oszukać, kto wie
lilcia czyli jednak byłaś wczoraj po 23ciej?
shock...na śniadanie pół i na kolację pół pół?U nas się przyjęło że,na kolację muszą być kanapki a ja np jem kolację na ciepło taki mini obiad
Sywnia...nie ale może dzisiaj coś z tego będzie.Janusz to miał ze mną wczoraj 3 światy
Panie Boże dziś skromnie chcę tylko 5/5 Wysłuchaj mnie proszę...
Mała
Mała
shockwave wczoraj prosiłam o 6/6 a dostałam 5/6 więc schodzę z ceny...
ja mysle ze jak grac na wygrana to chyba sobie obrac na stale 3/3 ...
Bo fantazja, bo fantazja, bo fantazja jest od tego... Aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego...
shockwave już 3 razy miałam 5/5
no przemianę materii masz niezłą
no przemianę materii masz niezłą
tak czasem gram jak ladnie slonce swieci i jestem blisko kolektury to zagram ...
niech zgadne mala to kojarzy mi sie z imionami Agnieszka,Ania,Sylwia,Kasia
Szymon, Sylwia nie trudno było zgadnąć, wyżej jest na tacy wyłożone jak mam na imię
Szymon widzę, że Ty tutaj nowicjusz Gdybyś potrzebował jakieś pomocy w związku z tym... to wal śmiało
Marysiu już puszczona Nawet sobie ptasie mleczko zaserwowałam za wygraną
Lilka sądzę, że ma... Zamiesza tam kulkami z góry o 14stej zobaczysz
Lotto.de - brak głównej wygranej.
Kumulacja - 3 000 000 euro/ 12 000 000 pln.
Kumulacja - 3 000 000 euro/ 12 000 000 pln.
lilcia a jaki kolor mają Twoje kropeczki? zielone czy pomarańczowe?