Wpisy 1 096 673 – 1 096 772
6 września 2012 11:21 → 6 września 2012 12:07, 100 wpisów
jano
Jakie tam urwanie głowy. Przynajmniej mam czym zająć umysł by oderwać się od pozwów i decyzji administracyjnych
jano mógłbyś mi jeszcze przypomnieć swój znak to pewnie będą bardziej pewne
Jakie tam urwanie głowy. Przynajmniej mam czym zająć umysł by oderwać się od pozwów i decyzji administracyjnych
jano mógłbyś mi jeszcze przypomnieć swój znak to pewnie będą bardziej pewne
nie no ja pare lat nie gralem, pamietam duzego lotka za 1,25 a sie dowiedzialem ostatnio ze za 3 zl hehe ; D
Zelus
Bez urazy.
Ale glancujesz swoja rzeczywistosc
I chyba zdajesz juz sobie z tego sprawę.
A to co piszesz to taki swoiste alibi na własny uzytek.
Argument ze kontrolujesz bo ograniczyles jest śmieszny .
Czy nałogowy palacz jeśli ograniczy paleni o polowe przestaje być nałogowym?
jesli juz o tym myślisz i piszesz to
znaczy ze twoja świadomość zgłosić chce tobie jakiś problem.
Pozdrawiam
{{ha
Bez urazy.
Ale glancujesz swoja rzeczywistosc
I chyba zdajesz juz sobie z tego sprawę.
A to co piszesz to taki swoiste alibi na własny uzytek.
Argument ze kontrolujesz bo ograniczyles jest śmieszny .
Czy nałogowy palacz jeśli ograniczy paleni o polowe przestaje być nałogowym?
jesli juz o tym myślisz i piszesz to
znaczy ze twoja świadomość zgłosić chce tobie jakiś problem.
Pozdrawiam
{{ha
madea może i ja bym skorzystała z Twojej podpowiedzi na dzisiaj
trisetum
Białe bawełna, na niej piszesz na czarno imię delikwenta dopisujesz symbol Barona Samedi i jego sług Guedich oraz co sie delikwentowi ma przyparzyć wkładasz cygaro i liście akacji a potem zawiązujesz. Niesiesz na cmentarz może być nieużywany i tam robisz obiatę dla tego bóstwa z rumu, który uwielbia i wypalasz cygaro. Potem zostawiasz i liczysz że sostaniesz wysłuchany
Uwaga to trochę dziwna religia i jak ten gościu ma silniejszą od ciebie siłę duchową to bóstwo może nie chcieć z nim zaczynać i to ty będziesz womitował i obejmował kibelek
Białe bawełna, na niej piszesz na czarno imię delikwenta dopisujesz symbol Barona Samedi i jego sług Guedich oraz co sie delikwentowi ma przyparzyć wkładasz cygaro i liście akacji a potem zawiązujesz. Niesiesz na cmentarz może być nieużywany i tam robisz obiatę dla tego bóstwa z rumu, który uwielbia i wypalasz cygaro. Potem zostawiasz i liczysz że sostaniesz wysłuchany
Uwaga to trochę dziwna religia i jak ten gościu ma silniejszą od ciebie siłę duchową to bóstwo może nie chcieć z nim zaczynać i to ty będziesz womitował i obejmował kibelek
sam9
krysieńka, jano
Zaraz wam podam tylko wklepię do generatora
krysieńka, jano
Zaraz wam podam tylko wklepię do generatora
medea
musiałam się pilnie ulotnic do miasta piłe zawieżć do naprawy...ale wpisy cytałam... jak mówiłam podajesz nr konta i pierwsza klientke masz, jak sposobik sie sprawdzi...
musiałam się pilnie ulotnic do miasta piłe zawieżć do naprawy...ale wpisy cytałam... jak mówiłam podajesz nr konta i pierwsza klientke masz, jak sposobik sie sprawdzi...
m faktycznie namieszałas totalnie ciekawe co ci wyjdzie z tego kogla-mogla...
krysienka jak sny???
jano
islandorka sny są ale niestety rzadko pamiętam a to przez synka który czasami budzi się raptownie z płaczem
Dzisiaj,wchodzą o 14-ej 8-ki.Ide: wysłać i popracować, do losowania
Pozdrawiam wszystkich. Joker--- Zulus napisał że nie wejdzie do kasyna i lotek od czasu do czasu -- Jak tego będzie się trzymał to dobra droga.
jano312
Liczby do mini : dzisiaj 26,36,16,8 sobota 7,14,23,54
Liczby do multi na dziś :godz.14/ 7,13,43,70 a 22/36,47,60,63
krysieńka
Liczy do mini : dzisiaj 28,36,38,13 sobota 7,32,39,84
Liczby do multi na dziś godz. 14 /16,79,23,48 godz.22/1,15,31,69
Niestety jak wypadają liczby spoza zakresu to trzeba jest przekombinowac albo dodając do siebie cyfry albo grają na obie cyfry
Liczby do mini : dzisiaj 26,36,16,8 sobota 7,14,23,54
Liczby do multi na dziś :godz.14/ 7,13,43,70 a 22/36,47,60,63
krysieńka
Liczy do mini : dzisiaj 28,36,38,13 sobota 7,32,39,84
Liczby do multi na dziś godz. 14 /16,79,23,48 godz.22/1,15,31,69
Niestety jak wypadają liczby spoza zakresu to trzeba jest przekombinowac albo dodając do siebie cyfry albo grają na obie cyfry
wlasnie sam9 jakie tam popalasz ? od dluzszego czasu wiekszosc szlugow w polsce nie nadaje sie do palenia ...
islandorka
No mam nadzieję, że kasa na dalsze granie bez dokładania, bo to jednak nie mój fartowny dzień no i ten pusty kurs ksieżyca nie pozwala mi mieć złudzenia co do rozbicia banku i zgarnięcia bonusa
No mam nadzieję, że kasa na dalsze granie bez dokładania, bo to jednak nie mój fartowny dzień no i ten pusty kurs ksieżyca nie pozwala mi mieć złudzenia co do rozbicia banku i zgarnięcia bonusa
mnie tam dziwi ze zawsze jest tak malo 3/3 w ML trafionych ... zeby tak malo osob to obstawialo ?
sam..nie pal tego świństwaDzisiaj normalnie weszłam do domu teściów a teść palił papierosa,no taki smród że myślałam że,się porzygam
mi ktos polecal krecic z mac barena tytoniu wlasne papieroski ...
no jak ktos pali foxy czy tam red white albo paramounty to tak jedzie wlasnie ze sie zygac chce odruchowo ...
shock ja już widziałam ludzi co kręca co kupuja wszystko śmierdzi tak samo a kiedyś też paliłam
shok..mój teść pali Marlboro ale smród taki sam jak z tych co ludzie kręcą
przez dlugi czas elemy byly ok za czasow ceny po 4 zl ... pozniej tak hmm po 2008 czy tam ciut pozneij sie skiepscily ze szok malboro siano , starych poczciwych dunhillow nie ma , davidoffy lipka ...
chwilo pracuje z kobieta ktora robi skręty z najtanszego tytoniu uciekam jak najdalej moge...masakra...
Bardzo dobrze że wprowadzili zakaz palenia w restauracjach przecież jak taka niepaląca osoba przyszła coś zjeść i poczuła zapach dymu z papierosa nie dziwota że im to przeszkadzało.Mnie też by przeszkadzało
siostra kreci wlasne szlugo to nie da sie tego palic ... a nie skusilem sie jeszcze na dobrej jakosci tyton i samemu zabawa ;P
1:17823422 na trafienie mm plusa to jednak porazka ;P odpuszczam sobie proby w ta gre ; D
jano....wczoraj trochę byłam na czacie z doskoku bo instalowałam z Januszem te hanutsy
shock..jak wygrasz to właśnie można wtedy zacząćkasy nie zabraknie
shock..kiedyś na imprezie chłopak palił fajkę(nie papierosa) i ładnie pachniało jak wiśnia coś w tym stylu a tak to wszystko jeden wielki syf
czy ja wiem hmmmm ... mi sie wydaje ze latwiej rzucic z taka kasa ;P
Ja nigdy nie paliłam i dymu nie znoszę, więc jeśli o mnie chodzi to zakaz jest w porządku bo dlaczego mam się męczyć i narażać z powodu czyjegoś nałogu. Niestety zakaz jest nagminnie łamany właściwie wszędzie, bo prawo by było skuteczne to jeszcze musi być świadomość nieuchronnej kary za jego nieprzestrzeganie. W tej sytuacji moim zdaniem lepsze wyjście by było gdyby w pewnych miejscach odpowiednio oznaczonych, zamkniętych i z klimatyzacją palić było wolno oraz na wolnym powietrzu. We wszystkich innych miejscach bez gadania mandacik a po kilku niezapłaconych mandatach parę godzin prac społecznie użytecznych czyli w gustownych odblaskach zbieranie śmieci i/lub psich gówien bez możliwości odroczenia i zamiany na grzywnę. Wszystkim by nie pomogło, ale większości na pewno by się nie chciało prawa łamać choćby po to by uniknąć kary. A tak łamiący zakaz są bezkarni i niepalących mają w dupie.
ja pamietam tyton i jakosc papierosow sprzed 10 lat czy tam 15 lat ... no nie ma porownania ...
ja jako tolerancyjny czlowiek moge stwierdzic ze bardziej szkodzi to na co nie zwracasz uwagi niz ten dym do ktorego wiekszosc sie czepia ;P
Witam wszystkich
medea... jeśli to nie problem jakie są propozycje liczb dla barana - liczba urodzinowa 2. Dzięki
medea... jeśli to nie problem jakie są propozycje liczb dla barana - liczba urodzinowa 2. Dzięki
medea...w ogóle powinni zakazać palenia nawet w domu swoim własnym zakaz sprzedaży fajek.Prohibicja na fajki
jano
Jak już mówiłam to nie jest niestety nauka ścisła a generator lubi być wredny. Wczoraj wyrzucił mi dla panny 81 i to w dwóch próbach i jakby postawił na 1,8,18 (odwrotnośc),9 (suma 1+8) to 3/4 z tej jednej cyfry by było lub 4/7 jakby wszystkie wariacje obstawił w jednym zakładzie
Jak już mówiłam to nie jest niestety nauka ścisła a generator lubi być wredny. Wczoraj wyrzucił mi dla panny 81 i to w dwóch próbach i jakby postawił na 1,8,18 (odwrotnośc),9 (suma 1+8) to 3/4 z tej jednej cyfry by było lub 4/7 jakby wszystkie wariacje obstawił w jednym zakładzie
Lilianko a palenie to kodzmar precz z nim, powinien być całkowity zakaz.....
gdyby w Polsce byl zakaz palenia calkowity albo prohibicja lacznie z alkoholem to Polska bylay w gorszej sytuacji niz Grecja ;P
z samych fajek 81% ceny oddajesz panstwu a alkohol koszt produkcji to grosze ...
shock....alk niechby był ale fajki nie wtedy palacze by się na coś innego przeżycili ,spokojnie
no ciezko to powiedziec czy by sie tak przerzucili bo malo alternatyw ...
ja na chwilke
madea nie dziękuję za cyferki
lilka
jano wiem jak to jest w pracy choć od dłuższego czasu jestem na wolnym
madea nie dziękuję za cyferki
lilka
jano wiem jak to jest w pracy choć od dłuższego czasu jestem na wolnym