Wpisy 109 539 – 109 639
2 maja 2010 21:46 → 3 maja 2010 12:49, 100 wpisów
Hipopotan.Każdy ma swoje taktyki.Ja Ci nie kzałem robic karteczek
Przeczytajcie uważnie wpis 109428 z dnia 2010-05-02(11:43)
OPA do KOCIO.Po przemyśleniu pozytywnym, namawiam do szerszej
dyskusji,może coś z tego się, narodzi:P
OPA do KOCIO.Po przemyśleniu pozytywnym, namawiam do szerszej
dyskusji,może coś z tego się, narodzi:P
na 22:15:
a) 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
b) 3,5,9,10,11,16,20,25,26,30
c) 7,10,11,12,14,39,43,57,63,74
a) 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
b) 3,5,9,10,11,16,20,25,26,30
c) 7,10,11,12,14,39,43,57,63,74
Koszmar.Dwie liczby trafione,dwie obok,trzy chybione.Godzina nadania kuponu:15.33.51.Warunki pogodowe:zachmurzenie.Miejsce nadania:żabkojad.Błąd:jednocześnie odbierałem 20złoty i wysyłałem.Hosiu ratuj hipcia.
ricardos,napisałeś,"Właśnie podoba mi się,że każdy coś dorzuci
i można stworzyć fajny zestawik".Właśnie myślałem o tym
przytaczając wpis OPA do KOCIO:P
i można stworzyć fajny zestawik".Właśnie myślałem o tym
przytaczając wpis OPA do KOCIO:P
hipopotan>>> gdybyś mniej tu pisał a więcej czytał , to wiedziałbyś , że hosia już odeszła z tego forum , o czym przecież poinformowała:
"107505. status hosia 2010-04-22 (22:14)home Wawka
" 2010-04-22 (18:55)
lukrecja
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 169
to uważaj żebyś jeszcze orła nie wywinęła jak wstaniesz od komputera i żeby ci gil z nosa nie wyfrunął".
hmmm...A te mądrości dziwnym trafem moderator zostawił - gratuluję moderatorowi obiektywizmu.
W takim razie proszę o usunięcie mojego profilu z multipasko. Skoro moje wpisy zostały skasowane- mam swój honor i nie będę się tu więcej udzielać . Zwłaszcza, że wypociny niejakiej onaa gdzie wyzywa mnie od mend i mewek w dniu żałoby narodowej zostały przez moderatora " przeoczone" i nadal tkwią na czacie .
Wszystkich serdecznie pozdrawiam, dziękuję za współpracę i wsparcie . Trzymajcie się cieplutko i powodzenia w typowaniach życzę
"107505. status hosia 2010-04-22 (22:14)home Wawka
" 2010-04-22 (18:55)
lukrecja
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 169
to uważaj żebyś jeszcze orła nie wywinęła jak wstaniesz od komputera i żeby ci gil z nosa nie wyfrunął".
hmmm...A te mądrości dziwnym trafem moderator zostawił - gratuluję moderatorowi obiektywizmu.
W takim razie proszę o usunięcie mojego profilu z multipasko. Skoro moje wpisy zostały skasowane- mam swój honor i nie będę się tu więcej udzielać . Zwłaszcza, że wypociny niejakiej onaa gdzie wyzywa mnie od mend i mewek w dniu żałoby narodowej zostały przez moderatora " przeoczone" i nadal tkwią na czacie .
Wszystkich serdecznie pozdrawiam, dziękuję za współpracę i wsparcie . Trzymajcie się cieplutko i powodzenia w typowaniach życzę
sam9..wiem o tym,tylko,że ja jak widać nie dorzuciłem nic sensownego :(
ricardos,nie zamartwiaj się,jutro jest dzień i on będzie twoim, radosnym:P
c.d.
hipoptan>>> identyczną jak "hosia" decyzję podjęła także "lila" , a obie te nasze w/w forumowe koleżanki odeszły po tym , jak ubliżała im "madzia77" skryta pod swoimi innymi nickami.
Czasowo "madzia77" jest stąd zbanowana , więc nie ma obecnie także wpisów podpisanych jako: "Kameliowa77" , "onaa" , " pięknaja" , "lukrecja" i kilku następnych , którymi się tu posługiwała , aby pod ich osłoną rozpieprzać to forum i wszczynać awantury.
hipoptan>>> identyczną jak "hosia" decyzję podjęła także "lila" , a obie te nasze w/w forumowe koleżanki odeszły po tym , jak ubliżała im "madzia77" skryta pod swoimi innymi nickami.
Czasowo "madzia77" jest stąd zbanowana , więc nie ma obecnie także wpisów podpisanych jako: "Kameliowa77" , "onaa" , " pięknaja" , "lukrecja" i kilku następnych , którymi się tu posługiwała , aby pod ich osłoną rozpieprzać to forum i wszczynać awantury.
sam9...też mam taką nadzieję jak również tego Tobie też życzę.Może bedziemy świętowac podwójnie :)
Ja dałem ,naszą 5,trafiłem 3/5,tak jak zapowiadała mag
tylko nie odpowiedziała mi,które padną.:P
mag..Napisz na czacie-odezwij się.Pozdrawiam.
tylko nie odpowiedziała mi,które padną.:P
mag..Napisz na czacie-odezwij się.Pozdrawiam.
Ja mam takie zdanie ,że tobie Edi8 i Dantev zależało,żeby skłócić te osoby i przy okazji popsuć temat Kogucikowi,gdzie ostatnio udzielała się Madzia.Może się mylę ale tak myślę,bo niektóre osoby podjudzały je do kłótni.Ktoś np.denerwował Lilę,że pisze o gotowaniu w swoim wątku.Jeżeli tak wszystko czytasz powiedz kto tak robił.
hipopotan>>> nie zaczyna się zdania od "ja" , Tobie pisze się od dużej litery , a mój nick to edi8 a nie Edi8...
Zaś co do tego o czym piszesz , to od dawien dawna nie znajdziesz żadnego mojego wpisu w wątku "kogucika19" , a ponadto nie byłem uczestnikiem ani stroną w toczonych tu polemikach pomiędzy wymienionymi przez Ciebie osobami , więc nie pieprz głodnych kawałków.
Ponadto nie karm już tego bałwana słodyczami , bo Cię zęby rozbolą....
Zaś co do tego o czym piszesz , to od dawien dawna nie znajdziesz żadnego mojego wpisu w wątku "kogucika19" , a ponadto nie byłem uczestnikiem ani stroną w toczonych tu polemikach pomiędzy wymienionymi przez Ciebie osobami , więc nie pieprz głodnych kawałków.
Ponadto nie karm już tego bałwana słodyczami , bo Cię zęby rozbolą....
p. Januszu co z działem "bukmacherka"?
od kilkudziesięciu dni "modernizowany", kiedy w końcu poznamy efekt finalny?
pzdr
od kilkudziesięciu dni "modernizowany", kiedy w końcu poznamy efekt finalny?
pzdr
edi8 - proszę nie łącz mnie z "wielonikową panną".
Może i nie ma tu moich wpisów - ale powód zdecydowanie inny.
Pozdrawiam.
Może i nie ma tu moich wpisów - ale powód zdecydowanie inny.
Pozdrawiam.
Nie wpuszczaj mnie w kanał Edi8,według mnie jesteś od dawna pod różnymi nicami.A Kogucika nie lubisz i zazdrościsz mu że jego watek jest oglądalny.Odnośnie bałwana,dietę ustalam mu różną,np. dzisiaj dostał trzy porcje lodów z bitą śmietaną i jeszcze zielone winogrona.Mnie nie bawią kłótnie i jak widziałem je pomiędzy Lilą,Hosią iMadzią to chciałem aby się pogodziły i przestały sobie dokuczać.Na jutro zagram wariantem chińskim.
Może tak pod liczbą 44 ukrywa się liczba 35 którą dziś wylosują 2 razy :)
Pięknaja-czyżby kolega vento prawdę napisał?
Styl i forma wpisu,jakby podobna...(A już na pewno bardzo różna od twórczości mocno kontrowersyjnej osoby z Dolnego Śląska)
Ale,nawet gdyby to było pudło,to i tak OK jesteś.
A liczba 35 to na bank i jeszcze 9,16,35,49,19 i możliwe 77 i 80.
Styl i forma wpisu,jakby podobna...(A już na pewno bardzo różna od twórczości mocno kontrowersyjnej osoby z Dolnego Śląska)
Ale,nawet gdyby to było pudło,to i tak OK jesteś.
A liczba 35 to na bank i jeszcze 9,16,35,49,19 i możliwe 77 i 80.
Przykro Ci Pięknaja?
A z jakiego to powodu,przykro?
Ty to Ty a nie ona i jest OK.
A,że się komuś coś wydaje-jego problem.
Zapomniałem o jeszcze 62 i 71.
A z jakiego to powodu,przykro?
Ty to Ty a nie ona i jest OK.
A,że się komuś coś wydaje-jego problem.
Zapomniałem o jeszcze 62 i 71.
Witam wszystkich :)Widzę, że atmosfera gorąca dziś.Może ostudzimy to jakimiś ciekawymi propozycjami na losowanie.pozdro
Ciekawe co w moim wpisie było obraźliwego lub łamiącego tutejszy regulamin?
To, ze proszę innego użytkownika żeby przestał pisać o mnie, czy to że zwracam się kulturalnie do moderatora.
To, ze proszę innego użytkownika żeby przestał pisać o mnie, czy to że zwracam się kulturalnie do moderatora.
romanx > rozumie, że zbyt trudne pytania do Ciebie trzeba kasować, zamiast w sposób kulturalny odpowiedzieć.
Widzisz kolego. Ja takich narzędzi jak ty nie posiadam.
Widzisz kolego. Ja takich narzędzi jak ty nie posiadam.
Witam wszystkich.Dzisiaj mam wolne od hazardu ale mogę dorzucić swój typ 27,31,35.Powodzenia
Daleki jestem od mieszania się w te "miejscowe" spory,ale odczuwam nieodpartą chęć zadania pytania.
Wiec pytam.
Wpis danteV zdążyłem przeczytać,został usunięty.Dlaczego?
Pytam,bo chciałbym poznać stopień wrażliwości moderatorów na łamanie zasad tej strony.
Pytam również,co działo się z tą wrażliwością ,gdy określenia typu
"mewka,menda,nienormalna,idiotka" były pisane prsonalnie przez jedną z uczestniczek forum do innej.Wyzwiska,obelgi a moderatorów wrażliwości to nie interesowało.
Za to teraz kasuje się wpis,który w żaden sposób nie można uznać za naganny w treści.
Dziękuję i czekam na odpowiedż.
Wiec pytam.
Wpis danteV zdążyłem przeczytać,został usunięty.Dlaczego?
Pytam,bo chciałbym poznać stopień wrażliwości moderatorów na łamanie zasad tej strony.
Pytam również,co działo się z tą wrażliwością ,gdy określenia typu
"mewka,menda,nienormalna,idiotka" były pisane prsonalnie przez jedną z uczestniczek forum do innej.Wyzwiska,obelgi a moderatorów wrażliwości to nie interesowało.
Za to teraz kasuje się wpis,który w żaden sposób nie można uznać za naganny w treści.
Dziękuję i czekam na odpowiedż.
ricardos.... jakie wolne??? to jak zamierzasz się spotkać na straganiarskiej?
piękny lolo > no to się śmiertelnie naraziłeś "śmietance" tego portalu. Stawiam 100 zł, że nie otrzymasz odpowiedzi od "śmietanki" na swoje pytanie. Moderatorzy dostali wytyczne, że 99% moich wpisów ma być kasowane. Jeszcze trzy dni temu ktoś pisał, że mam nie odpowiadać na zaczepki tylko nastawiać policzki. Nastawiam, nastawiam, nastawiam i grzecznie proszę. Wiesz jaki już jestem poobijany? :) A jak proszę, to wpis jest kasowany.
Lastek podawaj sen to wędrowiec lub szczery zamienią go na cyferki--jak tu zaglądną
>>>lestek<<< masz tu stronę ...www.notto.pl ...wpisujesz słowo i masz liczby czasem się sprawdza :))Każde słowo można zakodować w liczbę. Dzięki temu ludzie na całym świecie mogą skreślać w totolotku lub innej grze liczbowej te numery, które wynikają z ich snów, myśli, marzeń czy różnych ważnych wydarzeń życiowych. Wystarczy wpisać jedno lub kilka słów opisujących swój sen przeliczyć przeliczyć je na liczbę i obstawiać w grze losowej.
Oto kilka zasad korzystania z Notto.pl
1. Korzystanie ze słownika numerycznego Notto.pl jest bezpłatne. Koszty administrowania tej strony
pokrywane są przez entuzjastów tego serwisu.
2. Wpisuj słowa najlepiej oddające dany sen czy myśl. Na przykład jeśli śniły Ci się wakacje nad rzeką wpisz:
Rzeka, wakacje.
3. Używaj tylko słów w podstawowej formie językowej (np. zamiast "szłam po kamienistej plaży" wpisz: plaża,
kamienie, spacer. ). Nie używaj odmian to może zniekształcić wynik. To samo dotyczy imion. Wpisz "Anna"
zamiast "Ania".
4. Każde słowo możesz przeliczyć oddzielnie. Możesz też wpisać kilka słów oddzielając je spacją.
Jednorazowo można przeliczyć do sześciu wyrazów.
5. Słownik numeryczny jest narzędziem uniwersalnym umożliwiającym przeliczenie zarówno wyrazów z
języka polskiego jak i nazw własnych, pojedynczych znaków (np. X) oraz słów obcojęzycznych.
6. Słownik numeryczny Notto.pl jest narzędziem przeliczającym słowa na liczby. Wyświetlane liczby nie są
prognozą wyników losowań jakichkolwiek gier liczbowych.
Oto kilka zasad korzystania z Notto.pl
1. Korzystanie ze słownika numerycznego Notto.pl jest bezpłatne. Koszty administrowania tej strony
pokrywane są przez entuzjastów tego serwisu.
2. Wpisuj słowa najlepiej oddające dany sen czy myśl. Na przykład jeśli śniły Ci się wakacje nad rzeką wpisz:
Rzeka, wakacje.
3. Używaj tylko słów w podstawowej formie językowej (np. zamiast "szłam po kamienistej plaży" wpisz: plaża,
kamienie, spacer. ). Nie używaj odmian to może zniekształcić wynik. To samo dotyczy imion. Wpisz "Anna"
zamiast "Ania".
4. Każde słowo możesz przeliczyć oddzielnie. Możesz też wpisać kilka słów oddzielając je spacją.
Jednorazowo można przeliczyć do sześciu wyrazów.
5. Słownik numeryczny jest narzędziem uniwersalnym umożliwiającym przeliczenie zarówno wyrazów z
języka polskiego jak i nazw własnych, pojedynczych znaków (np. X) oraz słów obcojęzycznych.
6. Słownik numeryczny Notto.pl jest narzędziem przeliczającym słowa na liczby. Wyświetlane liczby nie są
prognozą wyników losowań jakichkolwiek gier liczbowych.
Witam wszystkich i sukcesów życzę. Jakby co to jestem do dyspozycji.
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
Witaj KOCIO:): pogoda do bani,pada deszczyk pada:(:(na 14 biorę pod uwagę liczby:27,37,50,32,28,59,49,43(1,8,77,78)69
szczery...witaj.dziś w nocy czyli piękny sen....byłem na urlopie na Cyprze w hotelu najwyższej kategorii w pokoju nr 351.widziałem karuzelę,morze,góry i byłem na poczcie wysłać pocztówke.ale najlepsze jest to,że to akurat działo sie naprawde w zeszlym roku we wrzesniu.i co to oznacza?
ricardos>tak,tak jestem tarocistą wpłać mi na konto 50zł a przepowiem ci co cię czeka itd:-)pozdro
ricardos... ja narazie daję szansę mm do 13 maja... potem się zobaczy
Gała...tylko 50zeta?To mało bierzesz za usługi.
Kathy...skąd akurat 13 maj?
Kathy...skąd akurat 13 maj?
OOO!!! kathy>>> co z Tobą zawsze taka pełna optymizmu i co??? kathy:):) nie poznaje Cię, głowa do góry dziewczyno:): pozdr. miłego dnia.pa:)
ricardos... 13 maja była moja największa wygrana
mag... ja jestem pełna optymizmu, ale daję mm szansę, jak z niej nie skorzysta to się zajmę bardziej jokerem albo mini :-)
mag... ja jestem pełna optymizmu, ale daję mm szansę, jak z niej nie skorzysta to się zajmę bardziej jokerem albo mini :-)
ricardos proponuję : 28.25.39.31.24.26
Swoją drogą życzę Ci aby ten sen powtórzył się w realu i też w tym roku
powodzonka!!!!!!
Swoją drogą życzę Ci aby ten sen powtórzył się w realu i też w tym roku
powodzonka!!!!!!
Gała....spoks.Akurat w tarota i inne to nie wierzę,więc raczej mimo niskiego cennika nie skorzystam.Pozdrawiam
szczery...wielka dziękówa.W tym roku jak co roku też gdzieś zrobię wypad ale nie wracam do tego samego miejsca.Zawsze odkrywam coś nowego.Jedynie replay mam w snach jak widać.Pozdrawiam i miłego!
Pozdr. Lile, klaraK, Staszka, giorgia,kogucika, emeryta i innych znajomych tego portalu,życzę Wam kochani wygranej.:):
Ps.>>> nie ma rzeczy niemożliwych, spróbujcie wymówić literę "P" z otwartymi ustami:):):
Ps.>>> nie ma rzeczy niemożliwych, spróbujcie wymówić literę "P" z otwartymi ustami:):):