Wpisy 109 481 – 109 580
2 maja 2010 20:37 → 2 maja 2010 23:58, 100 wpisów
Ja jestem człowiek starej daty,pamiętam jeszcze bitwę pod Grunwaldem 15 lipca 1410.Technika mnie dobija.pozdrawiam.
Panie Pamperos,czy nad morzem jest ładna pogoda i czy ryby biorą?
Przypominam zapominalskim ,że dzisiaj niedziela i trzeba pojawić się w kościele.Jutro także.
Przypominam Hosi,by karmiła pluszaka codziennie i systematycznie.Proszę nie dokarmiać go twardym pożywieniem ze względu na słabe uzębienie.Bałwana karmić także,bociana na razie nie bo ma nadmiar żab w lodówce.
Hipopotan jest znany we Wrocławiu na Nowym Dworze od czasów kiedy trudno Go było trzeźwego spotkać.
Oglądałem niedawno w telewizji film Rambo,bo znów go puszczali.To przekonuje mnie po raz kolejny,że wojny są bezsensowne i szkoda,że traci się na nie pieniążki,zebrane od podatników.
Banco masz pecha,chyba jesteś czyimś klonem.A hipopotany zamieszkują Afrykę.Poczytaj sobie geografię.
Nieboraczki,na bank to jesteście klonami,nie muszę pisać kogo.Pozdrawiam.
Miałem piękny sen.Śniła mi się znajoma,którą ostatnio widziałem w kościele.Co to znaczy?
zwierz sie zlosci bo prawda boli co?wroclaw piekne miasto.nie ma sie czego wstydzic
Ja po chińsku,oszczędnie posłałem jeden zakład(zawrotna suma wydarta skarbonce-2,5złote)i o mało nie zemdlałem z wrażenia.Teraz czekam na losowanie wieczorne.
Hipopotany to spokojne osobniki,ale jak piszesz Pamperos Wrocław ma mało roślinności.Przyjedz to możesz sprawdzić jak żyje hipcio w zoo.Zapraszam.
Dla zatwardziałych ateistów streszczę krótko ostatnie kazanie które słyszałem w kościele.Głoszono,że chrześcijan poznaje się po miłości jaką względem siebie mają.Zapraszam do kościołów i na mszę.Pozdrawiam.
mi tam kosciol kolo d..y lata.dziekuje za zaproszenie ale nie skorzystam.
Rafał bałwan jest syty ale choruje na różne choroby,dlatego hipcio stara się o niego dobrze dbać i modli się o jego zdrowie.
Witam ponownie.kathy,mag..,ricardos,to jest właśnie to
trzymajmy razem a będzie super.mag..,dlaczego padną tylko
trzy liczby i które to będą :P
trzymajmy razem a będzie super.mag..,dlaczego padną tylko
trzy liczby i które to będą :P
Pamperos Jezus czeka na Ciebie w kościele,nie przegap szansy.pozdrawiam.
Kupon wysłałem w żabkojadzie,tradycyjnie u tej samej osoby co tam pracuje.
sam9...Witaj.Właśnie podoba mi się to,że każdy coś dorzuci i można stworzyć fajny zestawik.Zobaczymy ile trafimy i jakie.Pozdrawiam z Gdańska.
Jak na razie Rafał ja tylko raz widziałem w kościele jak kobieta odrzuciła jedną laskę,bo została uzdrowiona podczas modlitwy.
Ja wam zdradzę,jedną z trzech dziesiątek,które wysłałem
o 20,30:5,20,30,31,40,35,37,41,53,55:P
o 20,30:5,20,30,31,40,35,37,41,53,55:P
Ricardos dlaczego Hosia już tak długo nie typuje?Czy to podróż dookoła świata?
a a widziałem w Częstochowie na Jasnej Górze laski które zostawiły tam uzdrowione osoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ja się boję napisać swojej siódemki,bo to tylko jeden zakład,a licho nie śpi lecz miesza w liczbach.
Hipopotan.Na gg nie mam info jak długo trwa podróż ale nie nastąpi to szybko.
Ja widziałem tę osobę na własne oczy i jeszcze rozmawiałem z jednym chłopakiem,który widział jak podczas mszy z Tardifem,wstała z wózka inwalidzkiego jedna osoba.Ale to było kilkanaście lat temu jak Tardif był w Polsce,a obecnie nie żyje.
Witaj,hipopotan.Ja miałem do tej pory, żałobę narodową
wszyscy już pochowani,można dalej grać i trafiać lub nie
hipopotan:pozdrów, od mnie bałwana i bociana:P
wszyscy już pochowani,można dalej grać i trafiać lub nie
hipopotan:pozdrów, od mnie bałwana i bociana:P
Tylko dlaczego Hosia tak bardzo się zdenerwowała,że jej nie ma.Widzę w tym spisek hipnotyzera który się cieszy jak jest niezgoda.
Dzięki Sam9,ja na razie w tym miesiącu trafiłem jedynie 20żłoty wczoraj(5z7).Pozdrawiam.
ricardos.Witaj-jak w Gdańsku, się obecnie żyje:pogoda
wam dopisuje,spokój,praca jest,najazd imigrantów już macie
Pozdrawiam.
wam dopisuje,spokój,praca jest,najazd imigrantów już macie
Pozdrawiam.
Czytałem ,że podczas jednej mszy z Tardifem wyzdrowiało sporo osób które były sparaliżowane i na wózkach i wtedy nawet burmistrz tego miasta,gdzie się odbywała msza o uzdrowienie nie wstydził się płakać.
sam9...Ja mam plażę po drugiej stronie ulicy a z balkonu widzę port i Westerplatte.Jest super pogoda na rower i spacer.Z pracą jest różnie.Ja akurat mam ten zaszczyt pracować ale wielu znajomych czeka na sezon aby cos załapać.Pozdrawiam.
A wczoraj w mini,dwa zakłady chybika i tylko na nich jedna trafiona liczba.
A te orzeszki na tym zdjęciu co je bałwan to nie są dla Niego za twarde ?
Jak pisałem będę korzystał z kostki rubika wybierając liczby,ale muszę na razie ją kupić w sklepie,bo stara mi zginęła.Ten mankament,że można ponumerować pola tylko do 54liczb.
Rafał z trudem,ale jakoś te orzeszki je.A błyskawice jedynie można zobaczyć jak jest burza,czyli już niedługo latem.
Hipopotan.Ja kiedyś porobiłem małe karteczki z liczbami,pozawijałem i sobie losowałem biorąc w garść i dmuchałem jak w losowaniu.Miałem niezły ubaw jak mi do nosa powchodziły ale raz miałem 5/6 w MM.
Tak jak zalecał kucharz postawiłem na kuponie przewagę liczb parzystych.
Pomyśl Ricardos,jak ponumeruję pola kostki to będzie mi łatwiej coś wybrać na chybił,niż gdybym losował kartki z oznaczonymi cyframi lub piłeczki.
Hipopotan.Każdy ma swoje taktyki.Ja Ci nie kzałem robic karteczek
Przeczytajcie uważnie wpis 109428 z dnia 2010-05-02(11:43)
OPA do KOCIO.Po przemyśleniu pozytywnym, namawiam do szerszej
dyskusji,może coś z tego się, narodzi:P
OPA do KOCIO.Po przemyśleniu pozytywnym, namawiam do szerszej
dyskusji,może coś z tego się, narodzi:P
na 22:15:
a) 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
b) 3,5,9,10,11,16,20,25,26,30
c) 7,10,11,12,14,39,43,57,63,74
a) 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
b) 3,5,9,10,11,16,20,25,26,30
c) 7,10,11,12,14,39,43,57,63,74
Koszmar.Dwie liczby trafione,dwie obok,trzy chybione.Godzina nadania kuponu:15.33.51.Warunki pogodowe:zachmurzenie.Miejsce nadania:żabkojad.Błąd:jednocześnie odbierałem 20złoty i wysyłałem.Hosiu ratuj hipcia.
ricardos,napisałeś,"Właśnie podoba mi się,że każdy coś dorzuci
i można stworzyć fajny zestawik".Właśnie myślałem o tym
przytaczając wpis OPA do KOCIO:P
i można stworzyć fajny zestawik".Właśnie myślałem o tym
przytaczając wpis OPA do KOCIO:P
hipopotan>>> gdybyś mniej tu pisał a więcej czytał , to wiedziałbyś , że hosia już odeszła z tego forum , o czym przecież poinformowała:
"107505. status hosia 2010-04-22 (22:14)home Wawka
" 2010-04-22 (18:55)
lukrecja
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 169
to uważaj żebyś jeszcze orła nie wywinęła jak wstaniesz od komputera i żeby ci gil z nosa nie wyfrunął".
hmmm...A te mądrości dziwnym trafem moderator zostawił - gratuluję moderatorowi obiektywizmu.
W takim razie proszę o usunięcie mojego profilu z multipasko. Skoro moje wpisy zostały skasowane- mam swój honor i nie będę się tu więcej udzielać . Zwłaszcza, że wypociny niejakiej onaa gdzie wyzywa mnie od mend i mewek w dniu żałoby narodowej zostały przez moderatora " przeoczone" i nadal tkwią na czacie .
Wszystkich serdecznie pozdrawiam, dziękuję za współpracę i wsparcie . Trzymajcie się cieplutko i powodzenia w typowaniach życzę
"107505. status hosia 2010-04-22 (22:14)home Wawka
" 2010-04-22 (18:55)
lukrecja
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 169
to uważaj żebyś jeszcze orła nie wywinęła jak wstaniesz od komputera i żeby ci gil z nosa nie wyfrunął".
hmmm...A te mądrości dziwnym trafem moderator zostawił - gratuluję moderatorowi obiektywizmu.
W takim razie proszę o usunięcie mojego profilu z multipasko. Skoro moje wpisy zostały skasowane- mam swój honor i nie będę się tu więcej udzielać . Zwłaszcza, że wypociny niejakiej onaa gdzie wyzywa mnie od mend i mewek w dniu żałoby narodowej zostały przez moderatora " przeoczone" i nadal tkwią na czacie .
Wszystkich serdecznie pozdrawiam, dziękuję za współpracę i wsparcie . Trzymajcie się cieplutko i powodzenia w typowaniach życzę
sam9..wiem o tym,tylko,że ja jak widać nie dorzuciłem nic sensownego :(
ricardos,nie zamartwiaj się,jutro jest dzień i on będzie twoim, radosnym:P
c.d.
hipoptan>>> identyczną jak "hosia" decyzję podjęła także "lila" , a obie te nasze w/w forumowe koleżanki odeszły po tym , jak ubliżała im "madzia77" skryta pod swoimi innymi nickami.
Czasowo "madzia77" jest stąd zbanowana , więc nie ma obecnie także wpisów podpisanych jako: "Kameliowa77" , "onaa" , " pięknaja" , "lukrecja" i kilku następnych , którymi się tu posługiwała , aby pod ich osłoną rozpieprzać to forum i wszczynać awantury.
hipoptan>>> identyczną jak "hosia" decyzję podjęła także "lila" , a obie te nasze w/w forumowe koleżanki odeszły po tym , jak ubliżała im "madzia77" skryta pod swoimi innymi nickami.
Czasowo "madzia77" jest stąd zbanowana , więc nie ma obecnie także wpisów podpisanych jako: "Kameliowa77" , "onaa" , " pięknaja" , "lukrecja" i kilku następnych , którymi się tu posługiwała , aby pod ich osłoną rozpieprzać to forum i wszczynać awantury.
sam9...też mam taką nadzieję jak również tego Tobie też życzę.Może bedziemy świętowac podwójnie :)
Ja dałem ,naszą 5,trafiłem 3/5,tak jak zapowiadała mag
tylko nie odpowiedziała mi,które padną.:P
mag..Napisz na czacie-odezwij się.Pozdrawiam.
tylko nie odpowiedziała mi,które padną.:P
mag..Napisz na czacie-odezwij się.Pozdrawiam.
Ja mam takie zdanie ,że tobie Edi8 i Dantev zależało,żeby skłócić te osoby i przy okazji popsuć temat Kogucikowi,gdzie ostatnio udzielała się Madzia.Może się mylę ale tak myślę,bo niektóre osoby podjudzały je do kłótni.Ktoś np.denerwował Lilę,że pisze o gotowaniu w swoim wątku.Jeżeli tak wszystko czytasz powiedz kto tak robił.
hipopotan>>> nie zaczyna się zdania od "ja" , Tobie pisze się od dużej litery , a mój nick to edi8 a nie Edi8...
Zaś co do tego o czym piszesz , to od dawien dawna nie znajdziesz żadnego mojego wpisu w wątku "kogucika19" , a ponadto nie byłem uczestnikiem ani stroną w toczonych tu polemikach pomiędzy wymienionymi przez Ciebie osobami , więc nie pieprz głodnych kawałków.
Ponadto nie karm już tego bałwana słodyczami , bo Cię zęby rozbolą....
Zaś co do tego o czym piszesz , to od dawien dawna nie znajdziesz żadnego mojego wpisu w wątku "kogucika19" , a ponadto nie byłem uczestnikiem ani stroną w toczonych tu polemikach pomiędzy wymienionymi przez Ciebie osobami , więc nie pieprz głodnych kawałków.
Ponadto nie karm już tego bałwana słodyczami , bo Cię zęby rozbolą....
p. Januszu co z działem "bukmacherka"?
od kilkudziesięciu dni "modernizowany", kiedy w końcu poznamy efekt finalny?
pzdr
od kilkudziesięciu dni "modernizowany", kiedy w końcu poznamy efekt finalny?
pzdr
edi8 - proszę nie łącz mnie z "wielonikową panną".
Może i nie ma tu moich wpisów - ale powód zdecydowanie inny.
Pozdrawiam.
Może i nie ma tu moich wpisów - ale powód zdecydowanie inny.
Pozdrawiam.
Nie wpuszczaj mnie w kanał Edi8,według mnie jesteś od dawna pod różnymi nicami.A Kogucika nie lubisz i zazdrościsz mu że jego watek jest oglądalny.Odnośnie bałwana,dietę ustalam mu różną,np. dzisiaj dostał trzy porcje lodów z bitą śmietaną i jeszcze zielone winogrona.Mnie nie bawią kłótnie i jak widziałem je pomiędzy Lilą,Hosią iMadzią to chciałem aby się pogodziły i przestały sobie dokuczać.Na jutro zagram wariantem chińskim.