Wpisy 1 094 276 – 1 094 375
4 września 2012 21:34 → 4 września 2012 22:02, 100 wpisów
Mr Pawel
Moim zdaniem szcześciu można jeszcze dodatkowo pomóc grając w dniu o liczbie numerologicznej odpowiadającej naszej liczbie urodzeniowej gdy ksieżyc jest w korzystnym znaku. Jak na razie sprawdzałam taką ewentualność na sucho dla majwoja i niestety już po owym dniu czyli wstecz i wyszło, że teoretycznie przy niewielkich kombinacjach liczbowych można było 4/5 w mini trafić Niestety jeden taki przypadek nieprzestowany w realu jest tylko zbiegiem okolicznosci, lecz kto wie może będziemy mieli możliwość przetestować to jeszcze na czyjejś dacie urodzin
Moim zdaniem szcześciu można jeszcze dodatkowo pomóc grając w dniu o liczbie numerologicznej odpowiadającej naszej liczbie urodzeniowej gdy ksieżyc jest w korzystnym znaku. Jak na razie sprawdzałam taką ewentualność na sucho dla majwoja i niestety już po owym dniu czyli wstecz i wyszło, że teoretycznie przy niewielkich kombinacjach liczbowych można było 4/5 w mini trafić Niestety jeden taki przypadek nieprzestowany w realu jest tylko zbiegiem okolicznosci, lecz kto wie może będziemy mieli możliwość przetestować to jeszcze na czyjejś dacie urodzin
medea..takie mi pizdulindy dzisiaj wyszły z tych horoskopów
z mojego 23,28,33,39,42,46 i męża 13,21,24,31,40,48
z mojego 23,28,33,39,42,46 i męża 13,21,24,31,40,48
horoscopfree wygenerował dla mojego znaku
takie liczby na dzisiaj
3,6,9,17,31,33
zobaczymy
takie liczby na dzisiaj
3,6,9,17,31,33
zobaczymy
No ale żeby zrobić test na mini na czwartek musielibyśmy mieć jakąś Pannę i Koziorożca z liczbą urodzenia 2 którzy zgodziliby się jeszcze ujawnić sumę cyfr swojej daty urodzenia przed sprowadzeniem do 2 bo ta liczba potrzebna jest do wyliczeń.
Lila
Mi z tych mar wyszły liczby dające 4/4 i 5/7+ ale co z tego jak nie zaufałam intuicji i nie puściłam
Lila
Mi z tych mar wyszły liczby dające 4/4 i 5/7+ ale co z tego jak nie zaufałam intuicji i nie puściłam
:kto wymyślił internet:kosmici,którzy podzielili się wiedzą tajemną z ludzmi.Latają dyskami nad ziemią i porywają kobiety na eksperymenty...Szaraki mają wygląd nieco podobny do nas jedną parę rąk,dwie konczyny troszkę wylupiaste oczy a porozumiewają się telepatycznie..
Najgorsze to jest to, że w wtorek i piątek zazwyczaj jest tak, że potrafi wpaść z tych liczb z horoskopfree wpaść 6/6 niestety we wszystkich grach w układzie 2/6 w porywach
jackwar...a co tam w tych gwiazdach jest? Jakieś meteory dzisiaj latają?
hipopotan , moja była szefowa była kosmitką , zawsze wiedziała co o niej myślę
Lila..pomagałem małej tak ją boli że mi jej szkoda bidulki może moja receptura zadziała
hipopotan
Ja czasami muszę pracować z takimi osobami, że Faceci w czerni wydają się historią opartą na prawdziwej historii
Ja czasami muszę pracować z takimi osobami, że Faceci w czerni wydają się historią opartą na prawdziwej historii
max
No jak popiła jakiś środek przeciwbólowy to na pewno pomogło, ale jak się obudzi to nie będzie ci wdzięczna oj nie
No jak popiła jakiś środek przeciwbólowy to na pewno pomogło, ale jak się obudzi to nie będzie ci wdzięczna oj nie
Lila , ja kiedyś widziałem stacje kosmiczną akurat światło słońca się odbiło od niej , zajaśniała jak by się zaraz miała spalić . można ją zobaczyć gołym okiem gdyż lata na orbicie około 35 km nad ziemią . samoloty pasażerskie latają około 10 km.
Lila..jak jak ..napisałem jej co i jak ma zrobić..poszła i robi
medusia ..zaraz zobaczysz jak mała bedzie brykała na mp ..jak sie rozpisze
Dla zainteresowanych muszących się skutecznie znieczulić
Aviomarin + szczeniaczek i świat staje się taki cudowny aż do brutalnego obudzenia z klozetem w objęciach
Aviomarin + szczeniaczek i świat staje się taki cudowny aż do brutalnego obudzenia z klozetem w objęciach
jano ...to teraz przed a po będzie po przyjacielu na dobre i na złe
medea ale jaki szczeniaczek? Pes czy coś innego np napój wyskokowy?
No i oczywiście kilka flaszek Tussipecu o ile znowu nie jest na receptę a studenci nie wykupili
Może dzisiaj o 23:00 postaram się pojawić pod chatem korzystając z funkcji Google Plus. Będę odpowiadał na Wasze pytania, przy okazji może niektórzy się przekonają, żeby do mnie dołączyć
MrPawel
Oczywiście, że mały kielonek takie 50 lub 100 g
Choć koncepcja sierściucha i aviomarinu jest ciekawa tylko nie mam pojęcia jak to technicznie zrobić
Oczywiście, że mały kielonek takie 50 lub 100 g
Choć koncepcja sierściucha i aviomarinu jest ciekawa tylko nie mam pojęcia jak to technicznie zrobić
Bolek ts wypuszcza do kolektur same pustaki,trudno coś wydrapać:
.
. Czesc bolek u mnie w typowaniach po 14 lipa
. Czesc bolek u mnie w typowaniach po 14 lipa