Wpisy 1 094 176 – 1 094 275
4 września 2012 21:13 → 4 września 2012 21:34, 100 wpisów
lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co mi zaświtało wcześniej, teraz już wiem co to
mala mam trochę kitu dekarskiego może zalepi dziurę w pracy pomaga
mala ..to takie znieczulenie jest na ból zęba ..nic nie boli ..
Lila
medea76
13max33
deki72
mała557
Paweł
i reszta ferajny witam
medea76
13max33
deki72
mała557
Paweł
i reszta ferajny witam
mala i lila
Z maxem to jest tak jak z tym gościem z dowcipu, co to w czasie Wielkiego Kryzysu przyszedł do warsztatu samochodowego i gdy nie dostał pracy to się założył z właścicielem, że jak ten zgadnie co robił wcześniej to nie weźmie zapłaty. No i miał pecha. Mechanik zgadł, że on ginekologiem był po tym jak naprawiał silnik przez rurę wydechową
Z maxem to jest tak jak z tym gościem z dowcipu, co to w czasie Wielkiego Kryzysu przyszedł do warsztatu samochodowego i gdy nie dostał pracy to się założył z właścicielem, że jak ten zgadnie co robił wcześniej to nie weźmie zapłaty. No i miał pecha. Mechanik zgadł, że on ginekologiem był po tym jak naprawiał silnik przez rurę wydechową
13max..ja już do 23 nie będę czekała,wczoraj byłam taka głupia ale dzisiaj już nie
âBrylantâ: Zrobimy sobie tutaj piknik. Jak masz na imię?
âDoloresâ: Dolores.
âBrylantâ: A ja Dolores, jestem królem warszawskich nastolatek.
âDoloresâ: A pieniądze...? Trzeba płacić. W paszczu 50, a za seks...
âBrylantâ: Nie martw się o drobiazgi, dziecinko... Francuski, najlepszy...
Cytat z filmu...
âDoloresâ: Dolores.
âBrylantâ: A ja Dolores, jestem królem warszawskich nastolatek.
âDoloresâ: A pieniądze...? Trzeba płacić. W paszczu 50, a za seks...
âBrylantâ: Nie martw się o drobiazgi, dziecinko... Francuski, najlepszy...
Cytat z filmu...
mala..a widzisz bo jakbyś paliła to już bym Ci dał dobrą radę na ten ból oczywiście jak Cię w tej chwili boli
Lila ..no jak głos cała Ty ... ja będę na golaka ...w swoim domu moge sobie tak siedzieć no tak
bolek31
Słuchaj badania nad metodą astrologiczną w toku więc wpadki nieuniknione. Dzisiaj według pozycji księżyca powinny do 17.42 mieć szczęście Strzelce i Lwy no i o 14 jeśli ktoś puścił liczby z horoskopfree dla Strzelca trafiłby 5/6. Wygląda też na to, że w każdej rodzinie księżycowej jest lider dla księżyca w każdym ze znaków. U Ciebie to wygląda tak : Księżyc w Raku -Skorpion; Księżyc w Skorpionie-Ryby; Księżyc w Rybach - Rak
Słuchaj badania nad metodą astrologiczną w toku więc wpadki nieuniknione. Dzisiaj według pozycji księżyca powinny do 17.42 mieć szczęście Strzelce i Lwy no i o 14 jeśli ktoś puścił liczby z horoskopfree dla Strzelca trafiłby 5/6. Wygląda też na to, że w każdej rodzinie księżycowej jest lider dla księżyca w każdym ze znaków. U Ciebie to wygląda tak : Księżyc w Raku -Skorpion; Księżyc w Skorpionie-Ryby; Księżyc w Rybach - Rak
lila ...no i co oglądałaś @ czy nie bylo co wiesz
Mr Pawel
Przepraszam za zwłokę oto adres : http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta inne znaki znajdziesz poniżej liczb dla bliźniąt, generator o którym mówię znajdziesz tutaj http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
Przepraszam za zwłokę oto adres : http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta inne znaki znajdziesz poniżej liczb dla bliźniąt, generator o którym mówię znajdziesz tutaj http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
13max...wchodzęchyba każdy z nas na golasa chodzi po domu jak jest upał
medea , mini to puściłem wczoraj przez pomyłkę , dziś dopisałem troszeczkę ale już o koło 20 godziny je puściłem a multi puściłem z twoich też rano i o 15:00:12 do 15:00:29
Mr Pawel
W generatorze najlepiej sprawdza się jak dotychczas fraza znak zodiaku szczesliwy w danym dnu+ pełna nazwa gry+słownie data bez roku w mianowniku+słownie godzina w mianowniku. Wychodzą wtedy dość sensowne cyfry
W generatorze najlepiej sprawdza się jak dotychczas fraza znak zodiaku szczesliwy w danym dnu+ pełna nazwa gry+słownie data bez roku w mianowniku+słownie godzina w mianowniku. Wychodzą wtedy dość sensowne cyfry
lila... on nie ogolił broda jak irak
dobra juz znikam ..teraz muszę resetować PC
jackwar
Na razie niestety wszystko w tej metodzie w fazie badań, ale jak dla Bliźniąt i Wag kończył się fartowny czas w środku dnia to później były liczby i dla nas i dla kolejnej parki znaków
Tylko, że nie wpadłam jak je dobrze zmiksować
Na razie niestety wszystko w tej metodzie w fazie badań, ale jak dla Bliźniąt i Wag kończył się fartowny czas w środku dnia to później były liczby i dla nas i dla kolejnej parki znaków
Tylko, że nie wpadłam jak je dobrze zmiksować
13maxa ..
medea76
na meila przychodzi mi horoskop
codziennie ze strony horoskofree
jest tam czasami horoskop szczęśćia
gdzie podanych jest 6 liczb szczęśliwych
na meila przychodzi mi horoskop
codziennie ze strony horoskofree
jest tam czasami horoskop szczęśćia
gdzie podanych jest 6 liczb szczęśliwych
mała ...nie jesteś juz duza kobita ..nie pal