Wpisy 1 093 976 – 1 094 075
4 września 2012 20:30 → 4 września 2012 20:53, 100 wpisów
multuś
Wiesz co tak dla zabawy liczby związane z tamtym wydarzeniem zapiszę w profilu i po losowaniach 11 września zobaczymy
Wiesz co tak dla zabawy liczby związane z tamtym wydarzeniem zapiszę w profilu i po losowaniach 11 września zobaczymy
Robal TEN wynalazek teraz będzie puszczany tylko w czwartki w ten dzień nieraz wpada a dzisiaj skromnie za 10
albinlotto
No rzeczywiście znowu jesteś Krewni z albinem.multimulti na czele spakowani i wysłani paczką za pośrednictwem Poczty Polskiej do Abu Dabi
No rzeczywiście znowu jesteś Krewni z albinem.multimulti na czele spakowani i wysłani paczką za pośrednictwem Poczty Polskiej do Abu Dabi
Robal zaszalałem na sobotę i miałem dwie trafione ale się nie poddaję
lila
lila
sylwia wybralas wielokrotnosc 5 dzisiaj jest 4 wrzesnia moze 4-8-16-32 i 9
deki72
Co można powiedzieć o sytuacji gdy jak natchniony prorok biblijny nawracam wszystkich na metody delikatnie mówiąc ezoteryczne a potem gdy intuicja podpowiada by je wykorzystać to oczywiście dodaję liczby z analiz i zamiast 4/4,5/7+,5/6 dzisiaj o 14 trafia mi się 4 złote na 10 wydanych
Co można powiedzieć o sytuacji gdy jak natchniony prorok biblijny nawracam wszystkich na metody delikatnie mówiąc ezoteryczne a potem gdy intuicja podpowiada by je wykorzystać to oczywiście dodaję liczby z analiz i zamiast 4/4,5/7+,5/6 dzisiaj o 14 trafia mi się 4 złote na 10 wydanych
jackwar
Niestety mimo szczerych chęci pomocy ze strony sprawdzonego serwisu musiałam zostawić do sprawdzenia i wyceny bo coś padło tylko nie wiadomo co
Niestety mimo szczerych chęci pomocy ze strony sprawdzonego serwisu musiałam zostawić do sprawdzenia i wyceny bo coś padło tylko nie wiadomo co
multuś
Dzisiejszy dzień to 9 więc 9,18,27,36,45,54,63,72 rządzą
Dzisiejszy dzień to 9 więc 9,18,27,36,45,54,63,72 rządzą
multuś 80 ta piąteczka też ładna, 4,9,13,16,32 - zamiast ósemeczki wstawiłabym 13stkę
medea Ja nie gram o miliony , nie gram o tysiące , gram o setki i z marnym skutkiem
.
. Witojcie
. Witojcie
no tak , zasilacze padają i mogą zwalić płytę główną , niektórzy płyte główną naprawiają ale nie zawsze się da , po za płytą mogło jeszcze siąść wiele innych rzeczy . Jaki miał procesor ?
jackwar
To znaczy mówili co to może być, ale ja nie zrozumiałam ich języka jakby z jakiejś innej planety byli
To znaczy mówili co to może być, ale ja nie zrozumiałam ich języka jakby z jakiejś innej planety byli
.
. 3 , 4 , 5
. 3 , 4 , 5
deki i słusznie ja też nie gram o miliony... Taka 5teczka w mini w zupełności mi wystarczy
jackwar
I tu właśnie mamy problem, że nie mam pojęcia. Jestem muzycznie i technicznie upośledzona. Brat informatyk takimi rzeczami się dla mnie zajmuje, ale na moje nieszczęście buja się przez następne dwa tygodnie na Kanarach
I tu właśnie mamy problem, że nie mam pojęcia. Jestem muzycznie i technicznie upośledzona. Brat informatyk takimi rzeczami się dla mnie zajmuje, ale na moje nieszczęście buja się przez następne dwa tygodnie na Kanarach
medea , jak wygram w mini to ci kupie drugi , zobaczymy jak mi liczby podałaś czy z serca ?
.czesc lila
.
.
deki72
Ja wiem, że ty poważny cżłowiek, ale podaj znak zodiaku i datę urodzenia (lub numerologiczną liczbę urodzeniową) to ci podam czy masz fartowny dzień w tym miesiącu
Ja wiem, że ty poważny cżłowiek, ale podaj znak zodiaku i datę urodzenia (lub numerologiczną liczbę urodzeniową) to ci podam czy masz fartowny dzień w tym miesiącu
medea , to ty pędem do niego , pewnie zostawił jakiś wolny laptop
jackwar
A to ja już się zaczynam bać, bo Lewkom fartowny czas skończył się o 17.42 i bądź tu mądry czy kolejne dwa czy poprzednie dwa będą miały szczęście
A to ja już się zaczynam bać, bo Lewkom fartowny czas skończył się o 17.42 i bądź tu mądry czy kolejne dwa czy poprzednie dwa będą miały szczęście
deki...taaaa kawał nie no przesadziłam ale 5 jak nic więcej na wadze
jackwar
On we Wrocku mieszka a kutwa jeden jeszcze hasło założył na to swoje wypasione cudo i nie chciał zdradzić.
On we Wrocku mieszka a kutwa jeden jeszcze hasło założył na to swoje wypasione cudo i nie chciał zdradzić.
.witaj jackwar i reszta
.
.
medea , tak to jest z informatykami , nawet żonie nie wierzą a co dopiero rodzinie choć z żoną to mają racie, wszak to obca kobita
lilka nie idę do dentysty, domowymi sposobami gnojka przyjatwię
mala...dawaj maila do Pasko i wskakuj na huga będziemy Cię na żywo widzieć i paska też
Możecie mi wyjaśnić bo od jakiegoś czasu czytam wpisy o liczbach związanych ze znakami zodiaku itd. Jak to się ma do maszyny losującej?
mala da Tobie znieczulenie nawet nie poczujesz ale czy oto chodzi hm nie wiem
franek
mala557 no i trzymam kciuki
A propos sadystologa szczęka mi opadła gdy się okazało, że mój brat i ja mamy jakieś tam genetyczne cudactwa z korzeniami i wyrwać ząbek może tylko sadystolog-chirurg. Mój brat załapał się jeszcze po przodkach na jakieś cudo dzięki któremu tuż po trzydziestce trzeba było zrobić leczenie za prawie 30 tys zeta no i bez gwarancji, że te wszystkie implanty, mostki i inne badziewie nie będzie zaraz do wymiany
mala557 no i trzymam kciuki
A propos sadystologa szczęka mi opadła gdy się okazało, że mój brat i ja mamy jakieś tam genetyczne cudactwa z korzeniami i wyrwać ząbek może tylko sadystolog-chirurg. Mój brat załapał się jeszcze po przodkach na jakieś cudo dzięki któremu tuż po trzydziestce trzeba było zrobić leczenie za prawie 30 tys zeta no i bez gwarancji, że te wszystkie implanty, mostki i inne badziewie nie będzie zaraz do wymiany
deki72 kiedyś jak dentysta - sadysta dał mi znieczulenie to zemdlałam i od tamtej pory unikam takich lekarzy jak tylko mogę, spier...lam gdzie pieprz rośnie
Pasko....a tak poważnie to sa tu tacy kamikadze co pokażą swoją twarz? Bier simadzikana siłę bez pytania.On wyszczekany jak pies sołtysa
lilka trza by było coś wetknąć, żeby dziura była niewidoczna
deki72
deki72