Wpisy 1 093 941 – 1 094 040
4 września 2012 19:58 → 4 września 2012 20:46, 100 wpisów
mirnam61
albinlotto, albinmutimulti, albinmini, albinkaskada, albinjoker
mala557 ale rodzina liczna
mala557
No w ostateczności Eneida, bo rok szkolny się zaczął i może nie być wolnych egzemplarzy w bibliotekach ... a może i nie bo teraz to uczą na fragmentach
mirnam61
No w ostateczności Eneida, bo rok szkolny się zaczął i może nie być wolnych egzemplarzy w bibliotekach ... a może i nie bo teraz to uczą na fragmentach
mirnam61
Robal_36 jak zakladalem albinlotto to w tedy jescze gra lotto nazywala sie duzy lotek
medea , puscilem ale chyba jeszcze nie czas aczkolwiek czuje ze niedlugo 11 wrzesnia ponowie probe stawka razy 2 z plusem
mala557
Pytałaś kiedy dla skorpiona dobre dni sprawdziłam w kalendarzu księżycowym i wychodzi coś takiego :
9 września od 17.49 do 11 września
27 września od 6.23 do 29 września 14.13
Pytałaś kiedy dla skorpiona dobre dni sprawdziłam w kalendarzu księżycowym i wychodzi coś takiego :
9 września od 17.49 do 11 września
27 września od 6.23 do 29 września 14.13
numer dzisiejszego losowania nie ma chyba wiekszego wplywu na wielokrotnosc liczby 11 sproboje jednak 11 wrzesnia a dzisiaj 9-13-23-28-37-38 w mm i mini
Dzisiejszy dzień jest szczęśliwy dla Panny :
16-38-43 + 5/13/44/45 + 8 21 27 32 41
Szanse mają także Koziorożce :
12-20-39 + 28-31-44 - 86 (czyli do wyboru 8,6,14,68 ja stawiam na to ostatnie) +10-11-17-22-27-30
16-38-43 + 5/13/44/45 + 8 21 27 32 41
Szanse mają także Koziorożce :
12-20-39 + 28-31-44 - 86 (czyli do wyboru 8,6,14,68 ja stawiam na to ostatnie) +10-11-17-22-27-30
Liczby do testu.. .6, 10, 19, 21, 27, 37, 42, 47.
------------------------------------
------------------------------------
multuś
Pewnie nie ma, ale to taka sama metoda wyboru jak Twoja z 11 września. Ja w tym dniu bym obstawiła jakieś cyfry związane z atakiem na World Center też związku brak poza data
Ja buchnełam liczby pannie, ale obstawiłam też nasze bliźniakowe bo za dużo za 5 złotych zaszalec się nie da jak się chce jeszcze 3 mini puścić. Kiepsko liczę i dobrze, że różnicę miałam w bilonie
Pewnie nie ma, ale to taka sama metoda wyboru jak Twoja z 11 września. Ja w tym dniu bym obstawiła jakieś cyfry związane z atakiem na World Center też związku brak poza data
Ja buchnełam liczby pannie, ale obstawiłam też nasze bliźniakowe bo za dużo za 5 złotych zaszalec się nie da jak się chce jeszcze 3 mini puścić. Kiepsko liczę i dobrze, że różnicę miałam w bilonie
deki72
deki72
Z góry przepraszam za błędy i ewentualny wydłużony czas reakcji ale bez komputera jestem a zastępczy po rodzicach działa aby działać a komórka to koszmar
Z góry przepraszam za błędy i ewentualny wydłużony czas reakcji ale bez komputera jestem a zastępczy po rodzicach działa aby działać a komórka to koszmar
taaa i posiadłości i upadłości, żeby nie powiedzieć bamkructwa ?
deki
coś będziesz pogrywał w ten wynalazek obniżający koszta
za cztery zeta ?
deki
coś będziesz pogrywał w ten wynalazek obniżający koszta
za cztery zeta ?
Robalku fakt zapomniałam o albinkeno
Meda dziękuję to będę zażyle grać od 9tego do 11 września
deki
Meda dziękuję to będę zażyle grać od 9tego do 11 września
deki
deki72
Ale mi los podsuwał szansę za szansą, ale rozum wykopał intuicję na bezrobocie
Ale mi los podsuwał szansę za szansą, ale rozum wykopał intuicję na bezrobocie
11 i 22 mamy raz w miesiacu trzeba jakos to wykorzystac .11 wrzesnia rocznica wtc - nie ma znaczenia , 1 wrzesnia - wybuch wojny -nie ma znaczenia
multuś
Wiesz co tak dla zabawy liczby związane z tamtym wydarzeniem zapiszę w profilu i po losowaniach 11 września zobaczymy
Wiesz co tak dla zabawy liczby związane z tamtym wydarzeniem zapiszę w profilu i po losowaniach 11 września zobaczymy
Robal TEN wynalazek teraz będzie puszczany tylko w czwartki w ten dzień nieraz wpada a dzisiaj skromnie za 10
albinlotto
No rzeczywiście znowu jesteś Krewni z albinem.multimulti na czele spakowani i wysłani paczką za pośrednictwem Poczty Polskiej do Abu Dabi
No rzeczywiście znowu jesteś Krewni z albinem.multimulti na czele spakowani i wysłani paczką za pośrednictwem Poczty Polskiej do Abu Dabi
Robal zaszalałem na sobotę i miałem dwie trafione ale się nie poddaję
lila
lila
sylwia wybralas wielokrotnosc 5 dzisiaj jest 4 wrzesnia moze 4-8-16-32 i 9
deki72
Co można powiedzieć o sytuacji gdy jak natchniony prorok biblijny nawracam wszystkich na metody delikatnie mówiąc ezoteryczne a potem gdy intuicja podpowiada by je wykorzystać to oczywiście dodaję liczby z analiz i zamiast 4/4,5/7+,5/6 dzisiaj o 14 trafia mi się 4 złote na 10 wydanych
Co można powiedzieć o sytuacji gdy jak natchniony prorok biblijny nawracam wszystkich na metody delikatnie mówiąc ezoteryczne a potem gdy intuicja podpowiada by je wykorzystać to oczywiście dodaję liczby z analiz i zamiast 4/4,5/7+,5/6 dzisiaj o 14 trafia mi się 4 złote na 10 wydanych
jackwar
Niestety mimo szczerych chęci pomocy ze strony sprawdzonego serwisu musiałam zostawić do sprawdzenia i wyceny bo coś padło tylko nie wiadomo co
Niestety mimo szczerych chęci pomocy ze strony sprawdzonego serwisu musiałam zostawić do sprawdzenia i wyceny bo coś padło tylko nie wiadomo co
multuś
Dzisiejszy dzień to 9 więc 9,18,27,36,45,54,63,72 rządzą
Dzisiejszy dzień to 9 więc 9,18,27,36,45,54,63,72 rządzą
multuś 80 ta piąteczka też ładna, 4,9,13,16,32 - zamiast ósemeczki wstawiłabym 13stkę
medea Ja nie gram o miliony , nie gram o tysiące , gram o setki i z marnym skutkiem
.
. Witojcie
. Witojcie
no tak , zasilacze padają i mogą zwalić płytę główną , niektórzy płyte główną naprawiają ale nie zawsze się da , po za płytą mogło jeszcze siąść wiele innych rzeczy . Jaki miał procesor ?
jackwar
To znaczy mówili co to może być, ale ja nie zrozumiałam ich języka jakby z jakiejś innej planety byli
To znaczy mówili co to może być, ale ja nie zrozumiałam ich języka jakby z jakiejś innej planety byli
.
. 3 , 4 , 5
. 3 , 4 , 5
deki i słusznie ja też nie gram o miliony... Taka 5teczka w mini w zupełności mi wystarczy
jackwar
I tu właśnie mamy problem, że nie mam pojęcia. Jestem muzycznie i technicznie upośledzona. Brat informatyk takimi rzeczami się dla mnie zajmuje, ale na moje nieszczęście buja się przez następne dwa tygodnie na Kanarach
I tu właśnie mamy problem, że nie mam pojęcia. Jestem muzycznie i technicznie upośledzona. Brat informatyk takimi rzeczami się dla mnie zajmuje, ale na moje nieszczęście buja się przez następne dwa tygodnie na Kanarach
medea , jak wygram w mini to ci kupie drugi , zobaczymy jak mi liczby podałaś czy z serca ?
.czesc lila
.
.
deki72
Ja wiem, że ty poważny cżłowiek, ale podaj znak zodiaku i datę urodzenia (lub numerologiczną liczbę urodzeniową) to ci podam czy masz fartowny dzień w tym miesiącu
Ja wiem, że ty poważny cżłowiek, ale podaj znak zodiaku i datę urodzenia (lub numerologiczną liczbę urodzeniową) to ci podam czy masz fartowny dzień w tym miesiącu
medea , to ty pędem do niego , pewnie zostawił jakiś wolny laptop
jackwar
A to ja już się zaczynam bać, bo Lewkom fartowny czas skończył się o 17.42 i bądź tu mądry czy kolejne dwa czy poprzednie dwa będą miały szczęście
A to ja już się zaczynam bać, bo Lewkom fartowny czas skończył się o 17.42 i bądź tu mądry czy kolejne dwa czy poprzednie dwa będą miały szczęście
deki...taaaa kawał nie no przesadziłam ale 5 jak nic więcej na wadze
jackwar
On we Wrocku mieszka a kutwa jeden jeszcze hasło założył na to swoje wypasione cudo i nie chciał zdradzić.
On we Wrocku mieszka a kutwa jeden jeszcze hasło założył na to swoje wypasione cudo i nie chciał zdradzić.
.witaj jackwar i reszta
.
.