Wpisy 1 093 498 – 1 093 597
4 września 2012 13:15 → 4 września 2012 14:16, 100 wpisów
Multuś.. .
Liczby sa podawane na konkretne losowanie, np.wtorek, na na czwartek jest już inny zestaw.. .
--------------------------------------------
Liczby sa podawane na konkretne losowanie, np.wtorek, na na czwartek jest już inny zestaw.. .
--------------------------------------------
Właśćiwie, to powinno być tak. .
Lotto - test, wersja próbna.. .
----------------------------
Lotto - test, wersja próbna.. .
----------------------------
multuś
Zazwyczaj ambitnie zakładam, że fundusz hazardowy utrzyma się na poziomie 50 zł łącznie a potem... no cóż silnej woli brakuje i kiedyś na początku to chyba prawie 300 złotych poszło zanim usiadłam i na spokojnie wszystko zsumowałam. Teraz jak długo nie trafiam to maks.100 zł i to jeśli jest jakaś kumulacja albo mam przeczucie co do liczb i mnie poniesie, ale zazwyczaj trafiam co jakiś czas 12-25 złotych więc udaje mi się w ostatecznym bilansie skończyć miesiąc na kwocie 50 złotych.
Zazwyczaj ambitnie zakładam, że fundusz hazardowy utrzyma się na poziomie 50 zł łącznie a potem... no cóż silnej woli brakuje i kiedyś na początku to chyba prawie 300 złotych poszło zanim usiadłam i na spokojnie wszystko zsumowałam. Teraz jak długo nie trafiam to maks.100 zł i to jeśli jest jakaś kumulacja albo mam przeczucie co do liczb i mnie poniesie, ale zazwyczaj trafiam co jakiś czas 12-25 złotych więc udaje mi się w ostatecznym bilansie skończyć miesiąc na kwocie 50 złotych.
Multuś.. .
Czasami może to być wersja na ...TAK.
------------------------------------
Czasami może to być wersja na ...TAK.
------------------------------------
Multuś.. .
Nie typowałem liczb przez całe wakacje, więc ten tydzień przeznaczam na próby.. .Radzę nie korzystać jeszcze z tych liczb.. .
-------------------------------------------------
Nie typowałem liczb przez całe wakacje, więc ten tydzień przeznaczam na próby.. .Radzę nie korzystać jeszcze z tych liczb.. .
-------------------------------------------------
Multuś.. .
Liczby będę podawał rano, tak gdzieś do godziny 8.
---------------------------------------------
Liczby będę podawał rano, tak gdzieś do godziny 8.
---------------------------------------------
wiesz medea tak mysle , czy nie warto byloby sie skoncentrowac np na 3 losowaniach w miesiacu i puscic np po 50 zeta , przeciez sama mowilas, ze niektore liczby sa przyporzadkowane pewnym datom
Multuś.. .
Trzeba zrobić kawał ts - 1 000 szóstek w Lotto w ...jednym losowaniu.. .
--------------------------------------
Trzeba zrobić kawał ts - 1 000 szóstek w Lotto w ...jednym losowaniu.. .
--------------------------------------
Ja nie gram w ...Lotto.. .
---------------------
---------------------
Multuś.. .
Cierpliwośći trochę, niedługo śię dowiesz, o co chodzi.. .
----------------------------------------
Cierpliwośći trochę, niedługo śię dowiesz, o co chodzi.. .
Wytypuje kiedyś taki zestaw na TAK...do lotto, w którym będzie...6/10.
-------------------------------------------
Kto bedzie chciał, to niech skorzysta.. .
-------------------------------------------
Kto bedzie chciał, to niech skorzysta.. .
lila.... wczoraj widziałem pasko przy kamerze skybe na zywoo ..ja ukradłem wideo innee www .. i pintol uciekamm
multuś
Ja powoli dojrzewam do tej decyzji, bo jakbym typowała moimi metodami kilka razy w miesiącu to efekt nie mógłby mnie przyjemnie zaskoczyć. Najpierw jednak moja oficjalna racjonalna połowa osobowości musi dopuścić do głosu tę nieracjonalną, która ma nosa może nie do 10/10, ale 4/4 jak najbardziej
Ja powoli dojrzewam do tej decyzji, bo jakbym typowała moimi metodami kilka razy w miesiącu to efekt nie mógłby mnie przyjemnie zaskoczyć. Najpierw jednak moja oficjalna racjonalna połowa osobowości musi dopuścić do głosu tę nieracjonalną, która ma nosa może nie do 10/10, ale 4/4 jak najbardziej
Dawać te losowanie.. .
------------------------
------------------------
siemka siemka
rodzice wyciągneli mnie na zakupy w roli doradcy , tata kupował garnitur i kurtkę . średnia przyjemność
rodzice wyciągneli mnie na zakupy w roli doradcy , tata kupował garnitur i kurtkę . średnia przyjemność
" Wyklęty, powstań ludu Ziemi.
Powstacie, których dręczy...ts "
-----------------------------
Można to nucić na melodię - Marsylianki.. .
Powstacie, których dręczy...ts "
-----------------------------
Można to nucić na melodię - Marsylianki.. .
No i powiedzmy sobie szczerze, że dzień z księżycem w Wodniku lub Wadze o numerze 3 trafia się rzadko
spoko spoko Wędrowco , powiedz to temu z Bolesławca co za 6 zeta ma 30 baniek
wedrowca
Mnie tam słoń nadepnął na ucho i jestem upośledzona muzycznie, ale to chyba nie jest ta melodia
Mnie tam słoń nadepnął na ucho i jestem upośledzona muzycznie, ale to chyba nie jest ta melodia
Medea
Lila
żadne weselisko , po prostu stwierdził że trzeba coś nowego kupić Trochę przytył
Lila
żadne weselisko , po prostu stwierdził że trzeba coś nowego kupić Trochę przytył
Czyli TV kłamie, bo w niedzielę podawali, że ten sobotni farciarz z Gdynii miał być. Normalnie jestem zdruzgotana poziomem wiarygodności TV
Medea.. .
W tym tekście jest zmienione tylko...jedno słowo.
w tekscie podstawowym jest słowo....;głód'
W tym tekście jest zmienione tylko...jedno słowo.
w tekscie podstawowym jest słowo....;głód'
wedrowiec
Na melodię Marsylianki to sobie można co najwyżej pośpiewać
że kto Polak na bagnety no i że trąba nasza powinna grzmieć naszym wrogom o naszym narodowym hobby czyli umieraniu za wolność najczęściej czyjąś
Na melodię Marsylianki to sobie można co najwyżej pośpiewać
że kto Polak na bagnety no i że trąba nasza powinna grzmieć naszym wrogom o naszym narodowym hobby czyli umieraniu za wolność najczęściej czyjąś
telewizja kłamała i będzie kłamać , dziś w regionalnej był wywiad z Dudą przew . Solid. Wogóle nie dawała prowadząca mu powiedzieć co myśli tylko przerywała .
wedrowiec
No tak w tej sytuacji to jak u Górniakowej po prostu inna aranżacja znanego skądinąd utworu
No tak w tej sytuacji to jak u Górniakowej po prostu inna aranżacja znanego skądinąd utworu
Lila , przerywała mu bo mówiło ignorancji rządu i przyczepiła się że chce by telewizja trwam nadawała a przecież kanał disko polo też musi być , żenada .
jackwar
Mnie też wkurza podział mediów na nasze i wasze w sprawach publicznych. Oni ciągle zapominają o świętej zasadzie wolnych i demokratycznych mediów czyli nienawidzę tego co mówisz, ale umrę za to byś mógł je głosić. To niezrozumiałe tym bardziej, że jak na razie dziennikarze u nas nie mają dziwnych wypadków oraz nie są giną jako ofiary napadów i włamań tuż po opublikowaniu tekstów jak u naszych wschodnich sąsiadów. Choć śmierć jest pewniej mniej straszna od odcięcia od korytka
Mnie też wkurza podział mediów na nasze i wasze w sprawach publicznych. Oni ciągle zapominają o świętej zasadzie wolnych i demokratycznych mediów czyli nienawidzę tego co mówisz, ale umrę za to byś mógł je głosić. To niezrozumiałe tym bardziej, że jak na razie dziennikarze u nas nie mają dziwnych wypadków oraz nie są giną jako ofiary napadów i włamań tuż po opublikowaniu tekstów jak u naszych wschodnich sąsiadów. Choć śmierć jest pewniej mniej straszna od odcięcia od korytka
medea , u nas też dziennikarze boją się może już nie o mżycie ale o pracę , tak naprawdę zobacz kto jest dziennikarzem . W większości ludzie z przypadku .
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
04,18,20,25,29,30,31,35,40,43,48,49,55,59,60,65,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 79
04,18,20,25,29,30,31,35,40,43,48,49,55,59,60,65,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 79
co ja jestem
Wkurza mnie u dziennikarzy nie fachowość , chcą pisać o wszystkim nie mając o tym pojęcia . Druga sprawa to że nie znają historii i nie pamiętają faktów .
medea czemu 49 bo nic nie wiem...
lila..ja moge dam tam @ ooto wiesz wide0 skybe
torsan
No i dzięki za podpowiedź kto wieczorem
jackwar
Niestety z pewnymi faktami trzeba się niestety godzić, choć człowieka szlag trafia.
islandorka
Czyżbym coś pokićkała ? Wydawało mi się, że to ty rano pisałaś, że śnił ci się strach przed kimś w jakimś pokoju ? No i w senniku była informacja, że ten sen oznacza miłą niespodziankę a do gier 49
No i dzięki za podpowiedź kto wieczorem
jackwar
Niestety z pewnymi faktami trzeba się niestety godzić, choć człowieka szlag trafia.
islandorka
Czyżbym coś pokićkała ? Wydawało mi się, że to ty rano pisałaś, że śnił ci się strach przed kimś w jakimś pokoju ? No i w senniku była informacja, że ten sen oznacza miłą niespodziankę a do gier 49
nie grałam
nie było dwójek, szóstek i siódemek
Witam wszystkich i znikam
nie było dwójek, szóstek i siódemek
Witam wszystkich i znikam
lila ..spokojnie ..za 10 min
medea zgadza sie ale się zmyłam i nic nie wiem o 49...
faktycznie na sucho mam 4/7...i 49 tez...
lila ...masz pamietoj naciśnij tylko zip @ i zapisuj na dysk
islandorka
O kurczę jaka szkoda niby 4 złote za 1/1, ale fajne i to
O kurczę jaka szkoda niby 4 złote za 1/1, ale fajne i to
medea a z jakiego sennika korzystasz??? atis???
ja po wielu próbach przestałam grac na 14 bo tylko topiłam... ale dzis znalazłam liczby na dzien dzisiejszy i 4/7 mogłoby byc 5/8 bo nie dałam jeszcze 20...
Medelcia puszcze je na wieczór...
islandorka
Tego : http://horoskop.wp.pl/title,Sennik-dla-graczy,word,AGREST,sennik_instrukcja.html#head, ubożuchny ale się sprawdza
Najlepsze jaja są takie, że dzisiaj do 17 ksieżyc sprzyja Strzelcom i Lwom. Strzelec na liczby z horoskopfree mógł trafić przed chwilą 5/6
Tego : http://horoskop.wp.pl/title,Sennik-dla-graczy,word,AGREST,sennik_instrukcja.html#head, ubożuchny ale się sprawdza
Najlepsze jaja są takie, że dzisiaj do 17 ksieżyc sprzyja Strzelcom i Lwom. Strzelec na liczby z horoskopfree mógł trafić przed chwilą 5/6
ja mam ten sennik w wersji ksiązkowej i jestem zadowolona ogólnie...
Wychodzi więc na to, że jakby ktoś sprawdzał pozycję księżyca to jak są dwa znaki to powinien grać pierwszy z nich w danym dniu. Jak na razie obserwuję od kilku dni i były trzy pozycje ksieżyca, ale za każdym razem trafiało się wiecej liczb z tych dla pierwszego znaku a nie tego drugiego. Czyli wieczór należy do Panny
islandorka30,5
medea76
Lila
jocia
medea76
Lila
jocia
torsan