Wpisy 109 281 – 109 380
1 maja 2010 14:17 → 1 maja 2010 22:07, 100 wpisów
Hej,wczoraj trafiłem jokerka,na razie się wyrównało,jeszcze dziś mini i zobaczymy,a nóż jakaś padnie choć trójka,bo dawno już nie miałem.Byłem na stacji i o 14 1/10 w multi,także nie ma sensu w niego grać...
Czy są dzisiaj czynne jakieś kolektury,czy wszyscy na pochodzie pierwszomajowym?
hipopotan... na stacjach benzynowych i małych sklepikach mają być otwarte
Dzięki Kathy,zabiorę ze sobą bałwana.Obiecałem mu zrobić pochód wokół kolektury.Pozdrawiam.
hipopotan...niedawno miałam taki kupon: 1,2,3,4,5,13,14,15,16,17... ale nic nie ugrałam wtedy
nawet najdziwniejsze kompozycje się trafiają
nawet najdziwniejsze kompozycje się trafiają
Grzecznie proszę Hosię w imieniu bałwana aby zaczęła typować liczby.Bałwan potrzebuje pewniaków na dzisiaj wieczór.
hipopotan.... lepiej wstaw bałwana do lodówki bo chyba się przegrzał....
Kathy to wszystko jest podejrzane.Wczoraj do 20 pustynia,a dzisiaj aż 10liczb.Spisek nietoperzy jest pewny.
OPA... moje 5 minut w mini chyba przeszło bokiem... w grudniu wylosowali moje cyferki (miałabym 5/5) i obawiam się, że nie zechcą ich powtórzyć a na ch/t nic się nie udaje
W lodówce się nie zmieści bo nie ma tam już miejsca.A wczoraj dostał cukierki haribo,ale są one tak twarde,że mogą popsuć plomby.
Ja kilka lat temu miałem 5 w minia teraz próbuję dalej,zobaczymy może tym razem trafię sam...
Mam pytanie do Dantev,skoro nie lubi Kogucika19,to po co wchodzi mu w temat na forum.A pózniej ja muszę zasłaniać oczy bałwanowi bo są brzydkie teksty.
Dobra myśl Rafał.Jak będę ustalał dietę dla bałwana wezmę to pod uwagę.
Wczoraj do 20 pustynia,dzisiaj 10 liczb,a co na wieczór?Czy jest może na czacie jasnowidz,który podpowie co stawiać?
Ricardos- zrobię dla Ciebie WYJĄTEK!!! i podam Tobie wszystkie liczby ze snu o zębach.
1). 36
2). (30+(3+6))=39
3). 3+9=12
4). (10+(1+2))=13
5). (1+2)=3
wyszło takie coś- 36, 39, 12, 13, 3 >>>to są liczby z Twojego snu.
Pozdrawiam.
1). 36
2). (30+(3+6))=39
3). 3+9=12
4). (10+(1+2))=13
5). (1+2)=3
wyszło takie coś- 36, 39, 12, 13, 3 >>>to są liczby z Twojego snu.
Pozdrawiam.
Ja mam nowy pomysł który podał mi bałwan na wybieranie liczb na chybił.Na kostce Rubika ponumeruję każde pole,tyle że wyjdzie mi jedynie 54liczby i będę kręcił bezmyślnie przez minutę a pozniej wybrane liczby postawię na kuponach.
Opa równiez próbuje zozpracować mini lotka miałem juz kilka razy 4/5 ale nie moge utrafić 5/5 jest łatwiej wygrać zreszta widać to prawie po każdym losowaniu jest 5/5 w mini lotto jedna czasem 2 osoby . Mój dziadek swiętej pamieci miał 3 razy 5/5 w expres lotka w przełomie 80 i 90 lat było to za każdym razem w przeliczeniu po 5 maluchów z pewexu,po 2000 roku trafił 4 raz i było to juz dobre BMW funkiel nówka :) myslę pujść w jego slady ;)Życzę dziś wszystkim wygranych !!!!
No widzisz MARIO,jednak jest sens w niego grać,no i oczywiście najtańszy.pzdr.
Ricardos trzeba mieć wyjątkowego pecha,że przez cały miesiąc trafiłem tylko najwyżej na kuponach 3z7.Albo 4z10.
A w buchmaki pech też mnie dosięgnął,bo kilka razy co nie wysłałem poszeł remis w koszykówce a jak wysłałem to pech.
wedrowca netowy...dzieki za tłumaczenie mojego snu ;)
hipo...witaj w klubie trafionych 3/7 i 4/10 czasami mam 5/8
hipo...witaj w klubie trafionych 3/7 i 4/10 czasami mam 5/8
Cześć wszystkim.
Jedno pytanie: Czy jest jeszcze jakiś naziemny bukmacher, który przyjmuje zakłady na multi multi? Na jedną, bądź dwie liczby...
Jedno pytanie: Czy jest jeszcze jakiś naziemny bukmacher, który przyjmuje zakłady na multi multi? Na jedną, bądź dwie liczby...
hipopotan-głowa do góry!!! i Bałwan też!
wreście wygrasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :)
wreście wygrasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :)
Zaczynam wierzyć w hipnozę,bo jak hipnotyzer faluje to znikła Hosia,doszło do kilku sporów między innymi,a teraz mieszają u Kogucika19.
Witaj Ricardos ,czy wiesz może coś o Hosi?Czy wędruje po górach?
hipopotan...nie wiem czy Hosia wędruje po górach z hipciem w plecaku ale napewno jest w terenie.Niestety nie mam informacji kiedy wróci.
Ostatnio widziałem za szybką ,że ktoś trafił w domino 450złoty i licho mnie podkusiło.Wziąłem trzy zdrapki,tego typu w trzech różnych kolekturach i na wszystkich była figa z makiem.Ale tak działa reklama.Kusi.
A hipnotyzer chyba także zadziałał na Lilę.Bo zawsze była spokojna a ostatnio podkusiło ją na wejście w spory,które do niczego dobrego nie prowadzą.
hipo...ja w domino już dwa razy miałem wygraną.Raz 10 zł a raz 45zł.Kupiłem 5szt i babka dała mi z "ciągu" pierwsze pięć bo napoczynała nową paczkę.Czasami warto kupić " z metra" :)
Ricardos czy grasz w jokera,bo ja już nie.Nie wiem,czy to był błąd,jak raz podawali że za dwa stopnie jokera ,była ta sama wygrana,a przecież wyższy stopień trafić trudniej.
Ale są takie kolektury,przeważnie w sklepach,że nie pozwalają wybierać zdrapek.
hipo...zagrałem raz na inaugurację jokera i juz mnie wyleczyli z jokerem.Bez sensu że 4z50 losuje maszyna.Nie dają szans na typowanie swoich.
hipo...Ty masz prawo sam swoja ręką wziąść los a nie że sami Ci dają w kolekturze.Ja na osiedlu mam tak fajnie,że babka sama mnie pyta czy chce te pojedyncze czy z paczki.Nawet kusi mnie zakupic całą paczkę 100szt.Albo....albo.
Np.raz w superkupermarkecie poprosiłem o zdrapkę i miałem tylko trzy do wyboru,bo osoba sprzedająca nie chciała więcej z pakietu oderwać.
hipo...a od czego jest składanie reklamacji?Mogłeś kupic wiecej to wtedy paczke musi napocząć.
Ricardos tylko trzeba trafić na szczęśliwą paczkę,bo kilka razy kobieta,babcia która pracuje w kolekturze,mówiła ,że na niektórych pakietach zdrapek są jedynie symboliczne wygrane.
Vento przestań działać na spółkę z hipnotyzerem aby mieszać Lily w głowie.Pozdrawiam.
hipo...to tak samo działa jak z cyferkami co losują.A jak widzisz dzisiaj mielismy pakiet od 1 do 20.
Ale Ricardos często osoby pracujące w kolekturach to nie właściciele i nie obchodzi ich ile ludzie nadają kuponów i czy kupują zdrapki.A reklamacje można składać jedynie u Boga i czekać na odpowiedz.Pozdrawiam.
hipo...jeśli w super hiper mercado nie mozesz zlozyc reklamacji to zawsze mozesz to uczynic w swoim oddziale a wtedy moga im zabrac koncesje i nie bedzie juz utargu i prowizji za sprzedaz a taka mają.Wiec po drodze straca klientów na tym czym w danym miejscu handluja
Dziesiątka na wieczór:58,59,77,10,26,27,41,42,43,44
Dużo trafień.Pozdrawiam.
Dużo trafień.Pozdrawiam.
Kolektury dziś, w święto pracy, otwarte są standardowo, tam gdzie zwykle w okresach świątecznych - w sklepach typu "żabka", wypożyczalniach filmów, na stacjach benzynowych
powodzenia
powodzenia
Szlak by to trafił!!!
Moje liczby w Irlandzkim Lotto 49's z 14.00 (podaje je na forum)
- 13,15,16,17 + dodatkowe dwie dopełniające dwójki 8,38
i teraz liczby wylosowane..... ale o 19.00 : 1,15,16,17,19,38 i BB 18
4 na 6 (lub 7)czyli minimum 5000 zł poszło w dym...
Plusem jest to że system typowania jest właściwy
Moje liczby w Irlandzkim Lotto 49's z 14.00 (podaje je na forum)
- 13,15,16,17 + dodatkowe dwie dopełniające dwójki 8,38
i teraz liczby wylosowane..... ale o 19.00 : 1,15,16,17,19,38 i BB 18
4 na 6 (lub 7)czyli minimum 5000 zł poszło w dym...
Plusem jest to że system typowania jest właściwy
Witam
Na czacie pojawiam się rzadko, częściej jestem na forum
Dziś musiałem dać upust nadmiarowi emocji
Pozdrawiam
Na czacie pojawiam się rzadko, częściej jestem na forum
Dziś musiałem dać upust nadmiarowi emocji
Pozdrawiam
perkun > a dlaczego 5000 poszło w dym , nie wysłałeś czy jak przecież trafiłeś .....
Witam wszystkich, czy gra ktoś w lotto w UK ? Ja dziś obstawiłam 5,9, 22, 35, 42 i 49 ale nie wiem co z tego wyjdzie bo akurat dziś nie zapamiętałam żadnej z liczb które mi się śniły, a jesli juz pamietam to najwyżej 2 lub 3, no i zawsze te liczby wchodza ;-) jesli gra ktoś w jakiekolwiek gry w uk to zapraszam do dyskusji
Właśnie wróciłem z żabkojadu,gdzie zainwestowałem 2,5złote w multi i 2,5złote w mini.Z emocji spociły mi się ręce.Teraz bardzo proszę żeby większość wygranych mózgownica skierowała na południe Polski,bo jestem w grze na minusie.
Mam pytanie czy grającym śnią się jedynie liczby czy też w snach pojawiają się piękne panie?Pozdrawiam.
Jak ktoś nie wysłał kuponów na wieczór to musi się spieszyć bo niedługo losowanie.Kucharz poleca na drugie danie(drugie losowanie,czyli 22.15)liczbę 13.Pozdrawiam.
śnia się różne rzeczy ;-) moze poza paniami bo mnie bardziej interesują faceci ;P ostatnio snilo mi się ze przyszedl do mnie szef w pracy i mowil mi o tym jak pracuje, o mojej wydajności pracy itd podał liczbę 13 i 15 które weszły w czwartek w daily play (u mnie w pracy podają performance co tydzień)ktory u mnie zawsze jest minimum 80% wiec bylam zdziwiona co tak mało ;-)
Z gotowych gulaszy polecam na obiad gulasz firmy pudliszki.Jest wyjątkowo smaczny.Hi,hi.
Najlepiej obiadki robić w domu,bo kucharz do potrawy może napluć albo mieć niedomyte ręce.
A zupa tradycyjnie grochówka,pomidorowa,ogórkowa,szczawiowa z jakiem,kapuśniak lub żurek.Hi,hi.
Czy ktoś wie..
Czy można podać numer losu losmilionosa, który chciałoby się otrzymać ?
Czy absolutnie,nie ma takiej możliwości, wszystko jest generowane z systemu i numery losów muszą być z maszyny ?
Inaczej mówiąc - wcześniej sprzedany ma numer 0001, a późniejszy 0002 i tak dalej... ?
Czy można podać numer losu losmilionosa, który chciałoby się otrzymać ?
Czy absolutnie,nie ma takiej możliwości, wszystko jest generowane z systemu i numery losów muszą być z maszyny ?
Inaczej mówiąc - wcześniej sprzedany ma numer 0001, a późniejszy 0002 i tak dalej... ?
Ja w milionosa nie gram,bo nie ma transmisji z losowania numerów.Takie rzeczy Robal na pewno wie Opa.
hipopotan>>
Zakładasz, że wygrywają hmmm specyficzne losy ?
Pytam, bo w kolekturach pracują po kursach owszem, ale czasami niespecjalnie zorientowani ludzie...
A eksperymentu typu "poproszę 3 losy" niespecjalnie chcę dokonywać ;)
Zakładasz, że wygrywają hmmm specyficzne losy ?
Pytam, bo w kolekturach pracują po kursach owszem, ale czasami niespecjalnie zorientowani ludzie...
A eksperymentu typu "poproszę 3 losy" niespecjalnie chcę dokonywać ;)
Powiem krótko skoro DanteV ewidentnie prowokuje Kogucika19,wchodząc w jego wątek na forum,to stał się dla mnie niewiarygodny względem Madzia77.
Robal milionosy to koszmar bo nie widać losowania,to gra dla mnie bez sensu.Nie można wybierać a dostaje się wszystko z automatu.
Robal gorzej niż joker,bo w joker chociaż można podać jedną liczbę.
hipopotan > pytam, nie prowokuje. Napisał nieprawdę więc grzecznie zapytałem czy się pomylił, czy o czymś nie wiemy? Zaznaczam - ZAPYTAŁEM GRZECZNIE. Nie umiesz doczytać hipopotan? Czy czytasz to, co dla ciebie jest wygodne? Oczywiście dyplomatycznie nie przeczytałeś co kogut pisał o mnie.
Ps. To na tym forum nie można zadawać pytań?
Ps. To na tym forum nie można zadawać pytań?
A co zrobił hipnotyzer,że Lila ,Hosia i MAdzia77 już nie podają liczb w typowaniach.Do tego prowadzi podburzanie do bezsensownych sporów.
Dobrze wiesz jaka będzie reakcja Kogucika19 i robisz to specjalnie.Czemu nie udzielasz się tak bardzo na własnym wątku na forum.
Niedawno w Nba kilka razy było,że poszedł pierwszy z góry remis na telegazecie.Ale jak spytałem się hipnotyzera,żeby zwrócił uwagę na remisy to on wolał czepiać się Kogucika19.Te spory są bardzo bezsensowne,bo chodzi o to żeby coś wygrać.
hipopotan > to ja mam przewidywać jak ktoś zareaguje przed zamieszczeniem wpisu? Co ty koleś piszesz? Jeśli kogut jest taki enteligent i kulturalny, za jakiego się tutaj podaje, to na kulturalne pytanie, kulturalnie by odpowiedział. A jak jest nerwowy i nerwy mu puszczają to polecam NERVOSOL 35g.
1 łyżeczkę preparatu 3 razy dziennie. Jak weźmie 5 razy to też nic mu nie będzie.
1 łyżeczkę preparatu 3 razy dziennie. Jak weźmie 5 razy to też nic mu nie będzie.
Nie rób mnie w balona,przez kilka dni ktoś próbuje psuć Kogucikowi jego wątek na forum.Mam pytanie czy Kogucik wchodzi Ci na twój temat?
danteV kulturalnie zapytał i akurat mnie to też zainteresowało bo jeszcze maj i czerwiec nie minął .....
hipopotan > nie mieszaj mnie koleś w jakieś "kilka dni". Zadałem DZISIAJ JEDNO(!!!!!!) pytanie. Pytanie w sposób kulturalny.
hipopotan>>
tak już jest,że nie każdy nadstawia drugi policzek
i niespecjalnie mnie to dziwi
Czy naprawdę hipnotyzer jest winny całemu złu na tym świecie ?
danteV>>
TAK. Dobrze jest przewidywać,jak ktoś zareaguje.
Powiedz, tak szczerze, zawsze, bez ogródek, walisz prawdę między oczy ?
Nie znaczy to oczywiście (Neptun, to także do Ciebie), że masz komuś włazić w du-pe
tak już jest,że nie każdy nadstawia drugi policzek
i niespecjalnie mnie to dziwi
Czy naprawdę hipnotyzer jest winny całemu złu na tym świecie ?
danteV>>
TAK. Dobrze jest przewidywać,jak ktoś zareaguje.
Powiedz, tak szczerze, zawsze, bez ogródek, walisz prawdę między oczy ?
Nie znaczy to oczywiście (Neptun, to także do Ciebie), że masz komuś włazić w du-pe
hipopotan > wystarczyło odpisać : "faktycznie pomyliły mi się daty". To takie trudne? Nie byłoby żadnego problemu, a on jak zwykle swoją wiązankę musiał zamieścić. hipopotan gościu czytaj dokładnie!
Robal_36 > od czasu kiedy mnie tutaj zeszmacono na tej stronie. Zresztą nie tylko mnie.
danteV>>
Daj spokój.
Szkoda czasu i atłasu
Mądremu dość po słowie
----------------------
"Źle się dzieje w państwie duńskim"
29 IV ok. godz 12.00-12.30 (żeby za łatwo nie było ;-) ) pojawił się na hyde parku wpis , który jak sądzę wiele wyjaśnia...
Daj spokój.
Szkoda czasu i atłasu
Mądremu dość po słowie
----------------------
"Źle się dzieje w państwie duńskim"
29 IV ok. godz 12.00-12.30 (żeby za łatwo nie było ;-) ) pojawił się na hyde parku wpis , który jak sądzę wiele wyjaśnia...
Ciekawe czy po dzisiejszym losowaniu będzie 6 czy znowu podciągną kumulacjami:)Pozdro
danteV > a ja myślę że trzeba się bronić ... a zwłaszcza kiedy chodzi o własną rodzinę ....
neptun>>
zależy, o co pytasz...
O włażenie, czy o wpis z hyde parku ?
zależy, o co pytasz...
O włażenie, czy o wpis z hyde parku ?