Wpisy 1 092 733 – 1 092 832
3 września 2012 21:54 → 3 września 2012 22:10, 100 wpisów
Pasko ta wersja 7000przy ściąganiu lisowania czyści całą bazę losowań. trzeba wykasować program wgrać go na nowo i wtedy 2-3 losowania ściągnie po czym przy następnym znowu wykasuje wszystko. ja teraz wklepuję losowania ręcznie i jest dobrze. ale jakiś błąd chyba jest
joker...co zrozumiałam ? Że masz się za kogos lepszego niż wszyscy tutaj? Tak już dawno i nie lubię takich ludzi
lila,max,ulexxa
joker chyba powinien sobie przypomnieć taki stary kawała z brodą:
Lew zwołał zebranie zwierzątek i zażądał by po jego lewej stronie stanęły ładne a po prawej mądre. Potem patrzy a na środku siedzi wstrętna ropucha z miną świadczącą o wielkim wysiłku umysłowym. Dlaczego nie wykonałaś mojego polecenia ?
A co rozerwać się mam ?
joker chyba powinien sobie przypomnieć taki stary kawała z brodą:
Lew zwołał zebranie zwierzątek i zażądał by po jego lewej stronie stanęły ładne a po prawej mądre. Potem patrzy a na środku siedzi wstrętna ropucha z miną świadczącą o wielkim wysiłku umysłowym. Dlaczego nie wykonałaś mojego polecenia ?
A co rozerwać się mam ?
13maxa...wszystko wiem..jak kolega dawnie szkoły same łobuzuu były ..
Joker..co ma uroda do..wiedzy..
nie powinienes osadzac wszystkich..
jedna miara..
"Niechaj nie grzmia Ci..
ktorych stac tylko na..szept.."
.Thomas Fuller.
nie powinienes osadzac wszystkich..
jedna miara..
"Niechaj nie grzmia Ci..
ktorych stac tylko na..szept.."
.Thomas Fuller.
No oczywiście ja w roli głównej... ostatecznie mogę być sam Będę komentował co się dzieje na chacie na bieżąco, odpowiadał na Wasze pytania... Wy to będziecie widzieć podobnie jak Losowanie Lotto pod chatem...
paskoo..win 7 64 bit dlatego nie przejmuje nie wszystkie programy zainstalować ale to inne systemy ..jak win 7 32 bitowy lepsze normalny
Pasko , niestety , ja bym chciał ale muszę nowy dysk i nowy system mieć , teraz to nawet nie będę mógł cię oglądać .
krzysio ... jaki Ty znawca ..Ty weź lepiej na xxx szukaj 7 32 bitowe laski
13maxa...ja nie byłem na drzewie ..serioll
pasko , proponuje kolejna sonde ,, co bys zrobil z wygrana 30 mln,,
13maxa..no i co ..i co jeszcze gapiłeś cyc i tez pip
michellex...co Ty,nie da rady,max powiedział że mam głos jak prezesowa i wolę jednak nie
toja
Materiały, z których korzystam są ze szkoły numerologii , która nie uznaje liczb mistrzowskich i sprowadza je do w Twoim przypadku do dwójki. Czyli powinnaś zagrać w czwartek liczby dla ciebie na ten tydzień to 4,10,31, ale ja bym jeszcze rozważała na jutro na przykład 15,21,42 oraz 7,1,20
Materiały, z których korzystam są ze szkoły numerologii , która nie uznaje liczb mistrzowskich i sprowadza je do w Twoim przypadku do dwójki. Czyli powinnaś zagrać w czwartek liczby dla ciebie na ten tydzień to 4,10,31, ale ja bym jeszcze rozważała na jutro na przykład 15,21,42 oraz 7,1,20
toja
No i dla ciebie powinny być szczęśliwe wielokrotności 11 czyli 22,33,44,55,66,77
No i dla ciebie powinny być szczęśliwe wielokrotności 11 czyli 22,33,44,55,66,77
toja i rustu
Ja na waszym miejscu to bym wspólnie pokombinowała w czwartek
Ja na waszym miejscu to bym wspólnie pokombinowała w czwartek
michellex...coś Ty ja nie umiem krzyczećjak się wydrę to wszyscy w koło leżą....ze śmiechu
Dziś chyba padł rekord typowań... 499 dziesiątek
Witajcie i powodzenia w grze
Witajcie i powodzenia w grze