Wpisy 109 239 – 109 338
1 maja 2010 09:58 → 1 maja 2010 16:30, 100 wpisów
Koguciku to żadne hieny. To ten który nie tylko Ciebie oszukał czyli Maniekb pisze teraz jako denis7.Tęskni za czasami kiedy mógł grać za cudze pieniądze.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
KULKOMANIAK serdecznie Ci dziękuję za wyjaśnienia bo ja nigdy nie doszukuje sie tak głęboko i zapominam o takich naciągaczach.Miłego dnia i trafnych typowań czy życze.Pozdrawiam serdecznie.
wpadłem a 3 dni bo u mnie swiętuja dzień królowej.ciekawe kiedy u nas taki zrobia?płatny oczywiscie.
hello wszystkim w dniu wolnym od pracy w końcu.czas trochę poplażować ;)
....MAJ się do nas uśmiecha .....
wszystkim powodzenia w najpiękniejszym miesiącu w roku niechaj 10-ki sypią się każdemu po kolei
pozdrowienia :))))
wszystkim powodzenia w najpiękniejszym miesiącu w roku niechaj 10-ki sypią się każdemu po kolei
pozdrowienia :))))
"Do pracy rodacy"
wszystkim kulkowiczom,mega wygranych w nowym miesiącu:)
wszystkim kulkowiczom,mega wygranych w nowym miesiącu:)
tak, świętują tam dzień królowej, bo tylko za nią przepadają i robią z niej kogoś super naj. A polaków traktują jak bydło. Holender się uśmiechnie, powie do polaka, że jest super, a na drugi dzień powie "wypier..."
a wszystko przez samych polaków, którzy tam zlecieli się wielką rzeszą i myślą, że w życiu trzeba zarabiać na bakanie i walić wóde do oporu, nawet w pracy. Turasy się tam trzymają razem, murzyni też, że jak przyjdzie co do czego, to staną sobie w obronie. Tylko polacy pokazali tam, że wszędzie można być świnią...
pisz koluniu za siebie.ja nie narzekam.a na swoja opinie kazdy sam pracuje!
kubex...kopa lat!a wygrane??? w tabeli jak widać a na koncie też nie lepiej.Mysle,że może maj bedzie łaskawszy.
teraz bede czesciej w domu niedługo mam komunie córki a pózniej 3 tygodnie urlopu to napewno cos zatypujemy razem z kathy
kubex...no to super,ale na weekendzik tez moze zatypujesz.Pozdro dla rodzinki.
kubex, widzę mało wiesz... kiedyś zrozumiesz. A tak poza tym, nie pisałem o sobie, tylko o tym co tam zaobserwowałem przez ponad 15 lat, a zmieniło się tam wiele. Na szczęście już w fizola się tam nie bawię :)
kathy..witam sasiadkę w ten piekny słoneczny dzień.to słońce swieci dzisiaj dla nas no nie?
krzysiek2783...to jest portal graczy a nie portal pracuj.pl panu podziekujemy
dobrze ricardos, rozumiem. Ale pamiętaj, będę miał ciebie na uwadze...
witam kathy!krzychu tez znam takich co zyja z dnia na dzien i to nie tylko w holandii ale i w angli włoszech niemczech.jednych zmusiło do tego zycie innych własna głupota.wszedzie są bydleta czy to polak czy obcokrajowiec.tak samo jest z normalnymi ludzmi.
krzysiek...lepiej byś cos zatypował i podał cos konkretnego.pozdrawiam.
kubex, masz rację
Witam wszystkich.
Te liczby które wybrałem do lotto prawdopodobnie nie zostaną dziś wylosowane.
01, 04, 14, 21, 26, "29", 31, 34, 37, 38, 41, 46, 47.... .
Pozdrawiam.
Te liczby które wybrałem do lotto prawdopodobnie nie zostaną dziś wylosowane.
01, 04, 14, 21, 26, "29", 31, 34, 37, 38, 41, 46, 47.... .
Pozdrawiam.
wedrowca netowy...witaj.mi się dzisiaj zęby sniły tzn piękne,białe w sumie cała szczęka.
ricardos...może oglądałeś ten sam film, co ja...
w algierii jak facet wybiera (kupuje) żonę to jej w zęby zagląda... jak koniowi :-)))))))))))))))))))))
w algierii jak facet wybiera (kupuje) żonę to jej w zęby zagląda... jak koniowi :-)))))))))))))))))))))
kathy...nie chyba nie a raczej nie.Wczoraj w pracy naogladałem sie tylu klientów i pewnie stad te koszmary zebne.Chociaż szczeka była moja w lustrze;)
Zęby; liczba ze snu- 36.
wedrowca netowy...dzieki.Kurcze tyle zebow cała szczena ;) a tylko jedna liczba?To ciekawe jaka byłaby przy jednym zebie ale o to zapytam za kilkadziesiat lat ;)
kathy..ja poruszam się koleja skm, więc mnie korki to tylko interesuja w pracy jak sa kolejki :))))) a jadąc to moglaś wdepnąć do mnie na kawe.....
kathy...trzymam Cie za słowo.Tylko powiedz kiedy bedziesz jechać
Hej,wczoraj trafiłem jokerka,na razie się wyrównało,jeszcze dziś mini i zobaczymy,a nóż jakaś padnie choć trójka,bo dawno już nie miałem.Byłem na stacji i o 14 1/10 w multi,także nie ma sensu w niego grać...
Czy są dzisiaj czynne jakieś kolektury,czy wszyscy na pochodzie pierwszomajowym?
hipopotan... na stacjach benzynowych i małych sklepikach mają być otwarte
Dzięki Kathy,zabiorę ze sobą bałwana.Obiecałem mu zrobić pochód wokół kolektury.Pozdrawiam.
hipopotan...niedawno miałam taki kupon: 1,2,3,4,5,13,14,15,16,17... ale nic nie ugrałam wtedy
nawet najdziwniejsze kompozycje się trafiają
nawet najdziwniejsze kompozycje się trafiają
Grzecznie proszę Hosię w imieniu bałwana aby zaczęła typować liczby.Bałwan potrzebuje pewniaków na dzisiaj wieczór.
hipopotan.... lepiej wstaw bałwana do lodówki bo chyba się przegrzał....
Kathy to wszystko jest podejrzane.Wczoraj do 20 pustynia,a dzisiaj aż 10liczb.Spisek nietoperzy jest pewny.
OPA... moje 5 minut w mini chyba przeszło bokiem... w grudniu wylosowali moje cyferki (miałabym 5/5) i obawiam się, że nie zechcą ich powtórzyć a na ch/t nic się nie udaje
W lodówce się nie zmieści bo nie ma tam już miejsca.A wczoraj dostał cukierki haribo,ale są one tak twarde,że mogą popsuć plomby.
Ja kilka lat temu miałem 5 w minia teraz próbuję dalej,zobaczymy może tym razem trafię sam...
Mam pytanie do Dantev,skoro nie lubi Kogucika19,to po co wchodzi mu w temat na forum.A pózniej ja muszę zasłaniać oczy bałwanowi bo są brzydkie teksty.
Dobra myśl Rafał.Jak będę ustalał dietę dla bałwana wezmę to pod uwagę.
Wczoraj do 20 pustynia,dzisiaj 10 liczb,a co na wieczór?Czy jest może na czacie jasnowidz,który podpowie co stawiać?
Ricardos- zrobię dla Ciebie WYJĄTEK!!! i podam Tobie wszystkie liczby ze snu o zębach.
1). 36
2). (30+(3+6))=39
3). 3+9=12
4). (10+(1+2))=13
5). (1+2)=3
wyszło takie coś- 36, 39, 12, 13, 3 >>>to są liczby z Twojego snu.
Pozdrawiam.
1). 36
2). (30+(3+6))=39
3). 3+9=12
4). (10+(1+2))=13
5). (1+2)=3
wyszło takie coś- 36, 39, 12, 13, 3 >>>to są liczby z Twojego snu.
Pozdrawiam.
Ja mam nowy pomysł który podał mi bałwan na wybieranie liczb na chybił.Na kostce Rubika ponumeruję każde pole,tyle że wyjdzie mi jedynie 54liczby i będę kręcił bezmyślnie przez minutę a pozniej wybrane liczby postawię na kuponach.
Opa równiez próbuje zozpracować mini lotka miałem juz kilka razy 4/5 ale nie moge utrafić 5/5 jest łatwiej wygrać zreszta widać to prawie po każdym losowaniu jest 5/5 w mini lotto jedna czasem 2 osoby . Mój dziadek swiętej pamieci miał 3 razy 5/5 w expres lotka w przełomie 80 i 90 lat było to za każdym razem w przeliczeniu po 5 maluchów z pewexu,po 2000 roku trafił 4 raz i było to juz dobre BMW funkiel nówka :) myslę pujść w jego slady ;)Życzę dziś wszystkim wygranych !!!!
No widzisz MARIO,jednak jest sens w niego grać,no i oczywiście najtańszy.pzdr.
Ricardos trzeba mieć wyjątkowego pecha,że przez cały miesiąc trafiłem tylko najwyżej na kuponach 3z7.Albo 4z10.
A w buchmaki pech też mnie dosięgnął,bo kilka razy co nie wysłałem poszeł remis w koszykówce a jak wysłałem to pech.
wedrowca netowy...dzieki za tłumaczenie mojego snu ;)
hipo...witaj w klubie trafionych 3/7 i 4/10 czasami mam 5/8
hipo...witaj w klubie trafionych 3/7 i 4/10 czasami mam 5/8
Cześć wszystkim.
Jedno pytanie: Czy jest jeszcze jakiś naziemny bukmacher, który przyjmuje zakłady na multi multi? Na jedną, bądź dwie liczby...
Jedno pytanie: Czy jest jeszcze jakiś naziemny bukmacher, który przyjmuje zakłady na multi multi? Na jedną, bądź dwie liczby...
hipopotan-głowa do góry!!! i Bałwan też!
wreście wygrasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :)
wreście wygrasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :)
Zaczynam wierzyć w hipnozę,bo jak hipnotyzer faluje to znikła Hosia,doszło do kilku sporów między innymi,a teraz mieszają u Kogucika19.
Witaj Ricardos ,czy wiesz może coś o Hosi?Czy wędruje po górach?
hipopotan...nie wiem czy Hosia wędruje po górach z hipciem w plecaku ale napewno jest w terenie.Niestety nie mam informacji kiedy wróci.
Ostatnio widziałem za szybką ,że ktoś trafił w domino 450złoty i licho mnie podkusiło.Wziąłem trzy zdrapki,tego typu w trzech różnych kolekturach i na wszystkich była figa z makiem.Ale tak działa reklama.Kusi.
A hipnotyzer chyba także zadziałał na Lilę.Bo zawsze była spokojna a ostatnio podkusiło ją na wejście w spory,które do niczego dobrego nie prowadzą.
hipo...ja w domino już dwa razy miałem wygraną.Raz 10 zł a raz 45zł.Kupiłem 5szt i babka dała mi z "ciągu" pierwsze pięć bo napoczynała nową paczkę.Czasami warto kupić " z metra" :)
Ricardos czy grasz w jokera,bo ja już nie.Nie wiem,czy to był błąd,jak raz podawali że za dwa stopnie jokera ,była ta sama wygrana,a przecież wyższy stopień trafić trudniej.
Ale są takie kolektury,przeważnie w sklepach,że nie pozwalają wybierać zdrapek.
hipo...zagrałem raz na inaugurację jokera i juz mnie wyleczyli z jokerem.Bez sensu że 4z50 losuje maszyna.Nie dają szans na typowanie swoich.
hipo...Ty masz prawo sam swoja ręką wziąść los a nie że sami Ci dają w kolekturze.Ja na osiedlu mam tak fajnie,że babka sama mnie pyta czy chce te pojedyncze czy z paczki.Nawet kusi mnie zakupic całą paczkę 100szt.Albo....albo.
Np.raz w superkupermarkecie poprosiłem o zdrapkę i miałem tylko trzy do wyboru,bo osoba sprzedająca nie chciała więcej z pakietu oderwać.
hipo...a od czego jest składanie reklamacji?Mogłeś kupic wiecej to wtedy paczke musi napocząć.
Ricardos tylko trzeba trafić na szczęśliwą paczkę,bo kilka razy kobieta,babcia która pracuje w kolekturze,mówiła ,że na niektórych pakietach zdrapek są jedynie symboliczne wygrane.
Vento przestań działać na spółkę z hipnotyzerem aby mieszać Lily w głowie.Pozdrawiam.
hipo...to tak samo działa jak z cyferkami co losują.A jak widzisz dzisiaj mielismy pakiet od 1 do 20.
Ale Ricardos często osoby pracujące w kolekturach to nie właściciele i nie obchodzi ich ile ludzie nadają kuponów i czy kupują zdrapki.A reklamacje można składać jedynie u Boga i czekać na odpowiedz.Pozdrawiam.
hipo...jeśli w super hiper mercado nie mozesz zlozyc reklamacji to zawsze mozesz to uczynic w swoim oddziale a wtedy moga im zabrac koncesje i nie bedzie juz utargu i prowizji za sprzedaz a taka mają.Wiec po drodze straca klientów na tym czym w danym miejscu handluja
Dziesiątka na wieczór:58,59,77,10,26,27,41,42,43,44
Dużo trafień.Pozdrawiam.
Dużo trafień.Pozdrawiam.