Wpisy 108 909 – 109 008
29 kwietnia 2010 15:01 → 29 kwietnia 2010 21:57, 100 wpisów
lila.Piszesz,że jedziesz do Grecji,moja pani tam pracowała na
Krecie, jako opiekunka,teraz jest chora i nie może jechać
dzwonią do niej żeby przyjechała,bo zyskała sobie dobrą opinię
opiekunki osób starszych.Z relacji mojej pani,Grecja jest
ładnym krajem i warto jest jechać.Pozdrawiam.
Krecie, jako opiekunka,teraz jest chora i nie może jechać
dzwonią do niej żeby przyjechała,bo zyskała sobie dobrą opinię
opiekunki osób starszych.Z relacji mojej pani,Grecja jest
ładnym krajem i warto jest jechać.Pozdrawiam.
sam9....Witaj:)
Jadę na Rodos do znajomych,muszę troszkę odpocząć.:)
Byłam tam już kilka razy.
Jadę na Rodos do znajomych,muszę troszkę odpocząć.:)
Byłam tam już kilka razy.
cień....czytałam,aż mnie kolka ze śmiechy dopadła:)Pozdrawiam serdecznie.
Ja dalej mam pocisk z tych wywodów o prywatnych szkołach i przedszkolach itp
Właśnie dostałem wiadomość , że kolega zagrał za 84zł i wygrał we wtorek w Lotto brutto 13904 zł - grając w systemie na 8 skreśleń i zawierając w ten sposób 28 zakładów prostych.
Trafił 5 liczb , a to przełożyło się na wygraną w postaci 3x"5" ; 15x"4" i 10x"3".
Czyli można....
P.s: gdyby tę "piątkę" trafił nie we wtorek a w sobotę , to jego wygrana wyniosłaby 27943 zł brutto.
Trafił 5 liczb , a to przełożyło się na wygraną w postaci 3x"5" ; 15x"4" i 10x"3".
Czyli można....
P.s: gdyby tę "piątkę" trafił nie we wtorek a w sobotę , to jego wygrana wyniosłaby 27943 zł brutto.
mi się udało trafić kilka razy w mm na 7 liczb zawsze trafiam sześć,brakuje mi zawsze tej jednej.gram cały czes swoimi liczbami czasami je tylko troszkę zmieniam.
edi8 - piękna wygrana swoimi grał czy ch/tr ? Ja kiedyś bawiłem się systemem 7 najwiecej udało mi trafic tylko albo az 4 liczby, 700 zł wyjąłem wtedy pamietam :)
Ciekaw jestem co sądzicie o tej piosence... Tak szczerze dla odejścia od tematu głównego.
http://eskarock.pl/index.php?page=poranny_eska_rock_new
http://eskarock.pl/index.php?page=poranny_eska_rock_new
bass>>> z wrażenia nawet nie zapytałem o to jaką metodą ( własne liczby czy ch/t ) grał , ale jak dowiem się to podam.
edi8>>
cyt."czyli można..."
- a czy ktoś tu uważa inaczej ? ;)
----------------------------------
Czemu taka cisza ?
wszyscy w kolejkach, czy przy "mapach" ? :]
cyt."czyli można..."
- a czy ktoś tu uważa inaczej ? ;)
----------------------------------
Czemu taka cisza ?
wszyscy w kolejkach, czy przy "mapach" ? :]
Mam pytanie, może ktoś jest zorientowany - czy można poprosić o konkretny numer los milionosa, czy "nie ma zmiłuj"- generują ONI i nie ma to tamto ?
Witam czy w jockera poprzez zakreślenie w ilu kolejnych losowaniach chce brać udział coś więcej trzeba zapłacić czy tylko płaci się za ilosć skreślonych liczb i moge brać udział tymi liczbami w kolejnych 15 losowaniach ?
Rozmawiałem dziś z panią prowadzącą kolekturę o kumulacji w Lotto i powiedziała mi,że szału nie ma.Ludzie grają przeważnie po jednym zakładzie za 3 zł.max za 9 zł.Żadko za 12 zł.Totek dostaje po dupie za tą podwyżke z 2 na 3 zeta.ja zagrałem z 9 zł.
119471. Chciaam sie z wami podzielić jak mój stary wczoraj czyli w piątek zrobił mnie w konia
Przychodzi z roboty i woła mamusia trafiłem 6 w totka. Ja zadowolona bo wiem że gra od lat po ślubie jesteśmy 10 lat mówię to ile Stasiu wygraliśmy 12 baniek odpowiada ale kochanie nasze relacje od dziś się zmieniają dajesz mi kiedy ja chcę a nie ty i robimy to po mojemu oświadcza a jak się nie podoba to możesz jechać do mamusi do Olsztyna bo wygrane losowe nie podlegają podziałowi małżenskiemu.Mój ślubny oświadczył mi że dziś kochamy sie po francuzku.Zapytałam go co to znaczy a on mówi po prostu obciągniesz mi z połykiem:(((((wiedział że przez 10 lat nie chciałam tego zrobić ale te 12 milionów buzowały mi w głowie.Po wszystkim wieczorem wyciągnął szampana z lodówki gdy już wypiliśmy go zapytałam nieśmiało kiedy jedziemy do lotka po kasę a on bezczelny gnój wybuchnął śmiechem że nie było żadnej szóstki a on zakpił sobie zemnie.Zapewniłam mężusia że moja zemsta będzie równie okrutna.
franka
lidzbark warminski, 2010-04-24 16:03:08
Przychodzi z roboty i woła mamusia trafiłem 6 w totka. Ja zadowolona bo wiem że gra od lat po ślubie jesteśmy 10 lat mówię to ile Stasiu wygraliśmy 12 baniek odpowiada ale kochanie nasze relacje od dziś się zmieniają dajesz mi kiedy ja chcę a nie ty i robimy to po mojemu oświadcza a jak się nie podoba to możesz jechać do mamusi do Olsztyna bo wygrane losowe nie podlegają podziałowi małżenskiemu.Mój ślubny oświadczył mi że dziś kochamy sie po francuzku.Zapytałam go co to znaczy a on mówi po prostu obciągniesz mi z połykiem:(((((wiedział że przez 10 lat nie chciałam tego zrobić ale te 12 milionów buzowały mi w głowie.Po wszystkim wieczorem wyciągnął szampana z lodówki gdy już wypiliśmy go zapytałam nieśmiało kiedy jedziemy do lotka po kasę a on bezczelny gnój wybuchnął śmiechem że nie było żadnej szóstki a on zakpił sobie zemnie.Zapewniłam mężusia że moja zemsta będzie równie okrutna.
franka
lidzbark warminski, 2010-04-24 16:03:08
A nie wiem. Sam wszedłem przed chwilą :)
To ile dzisiaj zgarniasz?
To ile dzisiaj zgarniasz?
uomatko...życzę powodzenia w dzisiejszym losowaniu:) Pozdrawiam serdecznie.
W końcu pierwszy raz załapałam bana.Było do przewidzenia,madzia jak zwykle zrobiła z siebie ofiarę.
lila > ten kot zawsze spada na cztery łapy. To już kolejny raz, kiedy skłóciła wszystkich i oczywiście "wszyscy" przy tej okazji zaliczają bana. Przykro mi, że tym razem nawet Ciebie to spotkało. Mam nadzieje, że Admin znajdzie dzisiaj czas i przeczyta cały dzisiejszy Hyde park.
danteV....wisi mi to.Nie chcę dłużej być uczestnikiem tego portalu.Proszę o wykasowanie mnie stąd.Nie zależy mi na nim.
lila > MYŚLAŁEM ŻE KTOŚ KTO ZASŁUŻYŁ DOSTANIE BANA , TO JEST NIE W PORZĄDKU , ŻE CIEBIE......
m.morii....mówi się trudno i zyje się dalej,mi nie zalezy na tym portalu:)
Pasko obiecał nie ingerować w Hyde Park.Jeżeli zbanował Lilkę
za wpisy w tym temacie pokazał swoją "uczciwość"
za wpisy w tym temacie pokazał swoją "uczciwość"
Pasko odblokuj lile. Nie może się bronić przed atakami tej psychopatki o wielu nickach która się tutaj panoszy i do większości użytkowników ma jakiś problem, bo twierdzi, że jest pod Twoim płaszczykiem ochronnym?
Dobry wieczór
bartekbomba19 - odpowiedź masz na forum w dziale Hyde Park, a jak jeszcze czegoś chcesz to poszukaj u kogucika19 oraz postach cienia i m.in. moich.
bartekbomba19 - odpowiedź masz na forum w dziale Hyde Park, a jak jeszcze czegoś chcesz to poszukaj u kogucika19 oraz postach cienia i m.in. moich.
Widzę ciemność :(
-----------------
Ale może ktoś, z tych co zostali zna się i wie, czy można poprosić o konkretny numer losa milionosa ?
------------------
Kto dzisiaj robi szow ?
-----------------
Ale może ktoś, z tych co zostali zna się i wie, czy można poprosić o konkretny numer losa milionosa ?
------------------
Kto dzisiaj robi szow ?
DanteV ona nie tylko tak twierdzi,ale z tego co widzę to tak po prostu jest.Jak to mówią - ręka rękę myje.
Proszę nie wykorzystywać portalu multipasko.pl do osobistych porachunków między sobą. Wymiana Gadu Gadu powinna wystarczyć... i po co do tego wszystkiego publika?
Dlaczego Pasko ze swoją koleżanką rozwalili Hyde Park?Długo nie wytrzymali zgodności użytkowników tego tematu
na wieczór:
1,2,5,19,23,30,47,74,77
pewniaki: 1,2,5,15,30
a) 3,6,9,15,16,19,26,30,36,40
b) 5,9,10,11,12,14,20,24,25,39
Powodzenia
1,2,5,19,23,30,47,74,77
pewniaki: 1,2,5,15,30
a) 3,6,9,15,16,19,26,30,36,40
b) 5,9,10,11,12,14,20,24,25,39
Powodzenia
Lila bo tam miało nie być ingerencji cenzorów.I co?
O kant dupy to potłuc
O kant dupy to potłuc
neptun: puknij się w głowę. Multipasko.pl to portal dla graczy lotto, czy portal pod tytułem "udowodnijmy, że madzia77 jest głupia".
annamaria działa na mnie jak [płachta na byka,i nie tylko na mnie i zawsze jej pojadę:)
Niech ktoś założy bloga (pełno darmowych miejsc do tego w internecie) i wszyscy przerzucicie się tam z tym tematem, i będziecie drążyć temat do śmierci. Pozdrawiam
A jak będziecie chcieli przyciągnąć stąd publikę, to podacie tylko linka. Obiecuję takiego linka nie usuwać :P
Sam się puknij,ale młotkiem.Tamten temat to miał być Hyde Park.Jak nie wiesz co to - zajrzyj do encyklopedii
nie pisz do mnie kochanie flanelciu.Bo ani ja ani Pasko nim dla ciebie nie jestesmy!!Paszoł won!!!
>annamaria> zachowujesz się jak małe dziecko!!!!!!!!!!!!!
obłęd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
obłęd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
Witaj Lila :)
Widzę że admin tutaj wszystkich umoralnia a cały czas nie może usunąć mojego nr tel z forum. Fenomenalne prowadzenie strony.
Widzę że admin tutaj wszystkich umoralnia a cały czas nie może usunąć mojego nr tel z forum. Fenomenalne prowadzenie strony.
Przed chwilą dostaliśmy wykład od Admina co nie możemy robić madzi77 i po chwili "Pasko kochanie, dzięki" buhahahahahahahahahahahahahahah
siema RafSaw30
Lila to nie ja podałem tylko pedał z którym ścierałem się o to że sprzedaje gówniane typy i wpieprza ludzi na minę
Lila to nie ja podałem tylko pedał z którym ścierałem się o to że sprzedaje gówniane typy i wpieprza ludzi na minę