Wpisy 1 088 858 – 1 088 957
31 sierpnia 2012 22:35 → 31 sierpnia 2012 23:57, 100 wpisów
Liczby na...wesoło.. .
1. Wylosowano ...pół parki...Tuska. >> 19, 57.
2. wylosowano ...pół parki liczb z " biustonosza ". . 23, 32.
3. Wylosowali moja ..ulubioną pare liczb. 45...|...54.
-------------------------------------------------------
toja ostatnio zle znosze proby ze snem bo jak sie budze to boli mnie glowatez mialas cos takiego
scollls ze taka Pana zapytam, tę białą medytacje ma Pan na youtube?
nie nie miałam, miałam tylko problem ze wstawaniem, czas gonił a ja bym jeszcze poleżała
andromeda no toja podala ja medytuje przy czyms innym a za Pana to masz
toja zeby jeszcze byl efekt z tego bolu glowy ale ostatnio mialem 2xtrafione i az 4 oboki
scolls ja teraz próbuję wychodzenia z ciała
dawno nie ćwiczyłam i ciężko idzie.
umiejętności nie używane zanikają
dawno nie ćwiczyłam i ciężko idzie.
umiejętności nie używane zanikają
13max33 ja wiem, ze do ciasta, ale nadal nie rozumiem jak go można inaczej poczuć na głowie
scolls może nie tak daleko jak sądzisz
nawet nie będziesz wiedział kiedy to się stanie, tylko się nie wystrasz, bo będziesz się bał powtórzyć próbę
nawet nie będziesz wiedział kiedy to się stanie, tylko się nie wystrasz, bo będziesz się bał powtórzyć próbę
Piotrek rano Ci dam znac bo R coś tam ma do załatwienia i nie wiem ile mu zejdzie
to M lub S mam nadzieje że masz dużo siły i potrafisz cieżkie przedmioty wnosić po schodach
scolls no już wychodziłam poza pokój raz nawet wystraszyłam kuzynkę która też ma zdolności widzenia tego co inni nie widzą bo w środku nocy do niej zawitałam.
często zwiedzałam Polskę
często zwiedzałam Polskę
ja tez idę patrzeć na film i jakąś kolacje zjeść Dobranoc. Przyjemnej Nocy i Kolorowych Snów
toja fajnie masz z tymi zdolnosciami,nie tesknisz za tym przeciez to musi byc super uczucie
wiem czytalem na temat smierci klinicznej dobrze ze ludzie takie rzeczy przezywaja bo daja nadzieje ze nie tylko zyjemy tu i teraz ale ze jest cos wiecej
scolls jest na pewno tylko inaczej niż księża nas uczą, ale przecież oni tam nie byli
tam jest tak że nie ma słów żeby to opisać i tęsknie bardzo za tym, i nie boję się śmierci.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 220 000 złotych
ja nie chodze do kosciola bo mnie nerwy biora jak slysze ten falsz i oblude mam zreszta w rodzinie dwoch ksieży i jednego niedoszlego ktory nie skonczyl seminarium bo zaliczyl wpadke
ja czasem idę tradycja, ale zawsze mówię że wierzę w Boga i modlę się ale w taki sposób że ksiądz nie wpuścił by mnie do kościoła jak by wiedział
Dopisano wygrane kaskada
byłam tam długo całe podobno 15 min. lekarze nie dawali mi już szans, no i przyniosłam sobie pewne dary stamtąd ale to nie na chat
Dopisano wygrane jokera
toja i tak trzymaj prawda jest taka ze tam jest calkiem inaczej niz przedstawia to kosciol katolicki ktory tak naprawde zafalszowal prawde zeby czerpac z religi korzysci dla siebie tak jak robi to Watykan albo o.Rydzyk
toja 15 minut to bardzo dlugo faktycznie cud ze wrocilas widocznie tak mialo byc jeszcze nie byla pora na Ciebie a to znaczy ze masz tu jeszcze cos do zrealizowania
tak długo że lekarze mówili że będę roślinką jak przeżyje, ale jestem chyba normalna jak wszyscy i realizuję to co tam sobie zaplanowałam
Witam WszystkichA cóż Wam się tak zebrało na krytykę"Unam Sanktam Khatolikam Ekleziam"?A bł.J.P.II-też Wam się nipodoba?
gonzaga na to pytanie nie mogę ci odpowiedzieć bo czyjeś uczucia mogą się urazić i dopiero wtedy byłby cyrk