Wpisy 108 734 – 108 833
28 kwietnia 2010 21:14 → 29 kwietnia 2010 10:01, 100 wpisów
na dziś zestaw liczb:
2,5,7,9,10,11,12,14,17,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75.
powodzenia
2,5,7,9,10,11,12,14,17,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75.
powodzenia
smileman22...Połowa z nich dzisiaj wskoczy:) Pozdrawiam serdecznie:)
Lila, wskoczy, bo mam czucie, czuje te liczby wewnetrznie.
Wczoraj w Loto 4/6 i to 2-gi raz w przeciagu miesiaca.
Jak sie cos sni, to warto o tym pamietac i zamienic sen na liczby.
Wczoraj w Loto 4/6 i to 2-gi raz w przeciagu miesiaca.
Jak sie cos sni, to warto o tym pamietac i zamienic sen na liczby.
smileman22...szkoda,że tak późno je podałeś,też bym z nich skorzystała .Masz rację,trzeba iść za przeczuciem.Gratuluję 4/6 w lotto,mam nadzieję,że wysłane były kuponiki:)Życzę powodzenia:) Pozdrawiam serdecznie.
witam
Nie miałem dziś okazji jeszcze nic napisać, więc krótko. Gratulacje dla 2 typujących, którzy podali dzisiaj na tacy 8/10 w typowaniach. Nie pamiętam tak dobrego dnia w typowania 10-ek ! Ponadto życzę wszystkim jutro 25 000 000 :) Pozdrawiam
Wysłane ;)
Co do liczb, wiadomo ze tak od razu one nie wpadna, minie kilka losowan ale sie ustrzeli to co musi ;) Pozdrawiam
Co do liczb, wiadomo ze tak od razu one nie wpadna, minie kilka losowan ale sie ustrzeli to co musi ;) Pozdrawiam
to znowu kumulacja czy co bo chyba jestem do tyłu
acha trzeba zagrać chociaż myśle że bedzie 50mln bo jest mało graczy i chyba zyski malejo im
oglądam mecz bar-int i jestem coraz bardziej rozczarowana:(
pewniaki:P
35-41-80
pewniaki:P
35-41-80
Koszmar nadszedł o 22.15.Tradycyjnie wylosowano nie moje liczby.A w sklepie,gdzie kupowałem bilety tramwajowe jakiś cymbał nadał na jutro lotto za 120złoty.
Godzina nadania multi 18.01.28.Koszmar.Liczby które przyniosły hipciowi klęskę to:2,5,18,20,47,49,71------15,17,25,47,57,64,74.
Tradycyjnie hipciowi dolega kręgosłup,zawroty równowagi i prostata.
Ja to się powoli zastanawiam czy nie skończyć z graniem bo tylko same wydatki z wygranych tylko zwroty. hm
Listę innych dolegliwości pomijam,bo na forum należy podawać informacje o liczbach.
hipopotan...kazdy ma koszmar wiec sie tak nie rozczulaj nad soba.zawsze mozesz przestac grac i po klopocie
Witam Wszystkich,mam prośbę, proszę o rozpiskę 12 liczb na Lotto i Mini Lotto.
hipopotan>>
Należy podawać informacje o liczbach ?
To podaj liczbę centymetrów kiecki prowadzącej...
Czy One mają premie za krótkość ?
A w wypadku prowadzących ?
--------------------------
Pasztet, kicha, kaszana
-----------------------
Kto jutro prowadzi ? Czy to jedna z następnych tajemnic ts-a ?
Należy podawać informacje o liczbach ?
To podaj liczbę centymetrów kiecki prowadzącej...
Czy One mają premie za krótkość ?
A w wypadku prowadzących ?
--------------------------
Pasztet, kicha, kaszana
-----------------------
Kto jutro prowadzi ? Czy to jedna z następnych tajemnic ts-a ?
Bravo!!!!!!nareszcie ktoś pokazał wielkim gwiazdom z Barcelony
środkowy paluszek o yeah:))))
środkowy paluszek o yeah:))))
Oczywiście ,widziałem kiedyś bierki na półce w superkupermarkecie.
pampers>>
Dlaczego przestać grać ?
Może jeszcze przed wygraniem ?
A jeśli ktoś lubi sport i chce budować stadiony ?
Dlaczego przestać grać ?
Może jeszcze przed wygraniem ?
A jeśli ktoś lubi sport i chce budować stadiony ?
lila...dopiero poczatek wiec nie mam zamiaru jej zmieniac ale jak bedzie chciała "gre wstepna" to powiem niech kupi szachy :)))))))))))))))))))
pokichrane to multi takie liczby jak teraz lecialy to ja rano miałam puszczone i w zyciu bym takich nie pusciła na wieczor czyli 11,28,18,7,itd niech to szlagg heh;/
Ja to się cieszę że inter w finale a barsa może skrzydełka wreście schowa:)
czarodziejka83...no czasami i tak bywa,nie przejmuj się:) Pozdrawiam.
dobrej nocki zycze.jak mi dzieci dadza spac to bedzie cud a zona na nocce w pracy.a co ma sie ten komfort czasami.
Bałwan ma teraz dietę,1,5litra pepsi +1,5 litra cocacoli.Chcę by schudnął nieborak,bo za dużo ma w pasie.
kathy bierz 10/10 w mm ja nie gram 10-tkami w mm,jokera to też bym se zgarnął
Pawcio teoretycznie łatwiej i szybciej jest ustawić kulki np w lotto te które mają wypaść by nie było szóstki,nie muszą ustawiać lottomatów na chybił-trafił z opcja na chybił
Witam wszystkich grajacych.smileman22 mozesz podac na jutro na 14 zestaw liczb przewidywanych w/g Ciebie do wejscia. Moze cos sobie bym wybrala, bo nie mam juz pomyslu na jakie liczby jutro zagrac. Pozdrawiam i zycze samych trafnych typow wszystkim.
Robal-te kiecki są fajne szczególnie tej nowej młodej co dziś losowała:)
kocio, lila...
w związku z nie trafieniem dzisiaj, jestem zmuszona do grania jutro w lotto
:-)))))))))))))))))))))))))))))
p.s.
trafiłam tylko 5/10
w związku z nie trafieniem dzisiaj, jestem zmuszona do grania jutro w lotto
:-)))))))))))))))))))))))))))))
p.s.
trafiłam tylko 5/10
Ostatnio przegrałem zdrapki domino,cztery asy,liczby i szczęśliwe pary.Koszmar.
Stosując pas wibrujący na mięśnie brzucha,dobiłem do obwodu 100cm.Tak on działa na odchudzanie.
czy mnie wzrok myli, czy wysokość wygranych odzwierciedla pomysł na "żenującą" grę Joker?
http://www.lotto.pl/183-4bbef7248ee12.htm
albo to błąd systemowy
http://www.lotto.pl/183-4bbef7248ee12.htm
albo to błąd systemowy
forsetka> zestaw liczb zostanie rozpisany na dwa zbiory, czyli
a) 1-szy od 1-40
b) 2-gi 41-80
jesli bede czuł jakies liczby, stworze dodatkowo jeszcze jeden zestaw ze zbioru 1-80.
Pozdr.
a) 1-szy od 1-40
b) 2-gi 41-80
jesli bede czuł jakies liczby, stworze dodatkowo jeszcze jeden zestaw ze zbioru 1-80.
Pozdr.
Dlaczego jak odbywały się msze o uzdrowienie z Emiliano Tardif,to były tłumy a teraz jest niewiele osób.A jak oglądam tę postać w internecie,to był to ksiądz z charyzmatem.Bez wiary cudów będzie mniej.
Ok smileman22.Bardzo dziekuje za odpowiedz i czekam cierpliwie na te zestawy. Do jutra i dobranoc wszystkim.
A wiara bez uczynków jest martwa,gdyż o istnieniu Boga wie doskonale diabeł,a nie ma w nim wiary.Diabeł wie ,że Bóg jest sprawiedliwy,ale nie potrafi zrozumieć że jest dobry.Odmówił posłuszeństw Bogu i wylądował w piekle.A tam jest bardzo nieprzyjemnie.
Bałwan pokazuje mi na mapach,że nie padły liczby z końcówką 4 i przewaga nieparzystych.Koszmar.
hipopotan ciekawe kiedy bałwan ci pokaże ze jestes niezle szurniety
yayo>>>frajerze ktoś was wczoraj zje#bał na waszej stronie to od razu zlikwidowaliście wasz czat - zresztą nie pierwszy raz to robicie. Obecne wasze sukcesy to parki chyba na 17progu i bukmacherka na 13. Sukcesy jakich mało. I już ci tłumaczyłem matołku że są miejsca pracy gdzie dostęp do internetu jest normą.
A to cytat z waszego maila do potencjalnego klienta(frajera):
"Oczywiście kwota jest wystarczająca na grę
w bukmacherce
W dniu 30 marca 2010 14:03 użytkownik XXX XXX napisał:
Dziekuje za odpowiedz. Postaram sie zeby pieniazki były w dniu jutrzejszym na Panstwa koncie. Mam jeszcze pytanie jesli oczywiście nie wykracza ono poza zakres Panstwa usług. Dysponuje 1000zł i czy z taką kwotą jest sens rozpoczynać cała zabawe?
Pozdrawiam"
I co yayo? w miesiącu kwietniu był próg w bukmacherce gdzie trzeba było mieć do zainwestowania 3000zł.
A to cytat z waszego maila do potencjalnego klienta(frajera):
"Oczywiście kwota jest wystarczająca na grę
w bukmacherce
W dniu 30 marca 2010 14:03 użytkownik XXX XXX
Dziekuje za odpowiedz. Postaram sie zeby pieniazki były w dniu jutrzejszym na Panstwa koncie. Mam jeszcze pytanie jesli oczywiście nie wykracza ono poza zakres Panstwa usług. Dysponuje 1000zł i czy z taką kwotą jest sens rozpoczynać cała zabawe?
Pozdrawiam"
I co yayo? w miesiącu kwietniu był próg w bukmacherce gdzie trzeba było mieć do zainwestowania 3000zł.
Witam i pozdrawiam Wszystkich graczy.
cień, i co ja widzę?
Oczom nie wierzę.
Żeby tak dać du**py i jeszcze szczekać jak pies, pardon, tak suka robi. Co to za ignorant i arogancki typ?
Mamy 21 i 13 próg!!!
Wiesz ile to kasy?
A pisałem, ze 20 to górna granica.
Pardon, cytowałem, bo to nie ja wymyśliłem te progi.
I...teraz nawet chat zamknęli - a co się stało?
Obraził ich kto, opluł, czy napisał prawdę - nie wiem, nie widziałem, bo nie miałem czasu siedzieć w necie.
Nie wiem jak 2/2 z zestawu nr 2, ale to mało istotne, bo 2/2 nr 1 2/2 nr 3 razem kosztują jakieś...2000???
2000 za 2 parki???!!!
cień - widzę, że dziecko odrobiło lekcje i przejrzało plik txt z Get Shorty. Ale widzę też, że często odwiedza zoo, ciekawe czego tam szuka? Przodków? Nic prostszego, wystarczy że w lustrze pokaże sobie swoją d*pę, pawianem zostanie od razu.
Pozdrawiam
Ps. Nie, no ludziska, nie zadawajcie pytań o co chodzi, bo wystarczy, że TAM wejdziecie i przeczytacie to co napisałem ja, cień i powiedzmy kogucik19 oraz kilka osób, które tez nie lubią czegoś takiego.
cień, i co ja widzę?
Oczom nie wierzę.
Żeby tak dać du**py i jeszcze szczekać jak pies, pardon, tak suka robi. Co to za ignorant i arogancki typ?
Mamy 21 i 13 próg!!!
Wiesz ile to kasy?
A pisałem, ze 20 to górna granica.
Pardon, cytowałem, bo to nie ja wymyśliłem te progi.
I...teraz nawet chat zamknęli - a co się stało?
Obraził ich kto, opluł, czy napisał prawdę - nie wiem, nie widziałem, bo nie miałem czasu siedzieć w necie.
Nie wiem jak 2/2 z zestawu nr 2, ale to mało istotne, bo 2/2 nr 1 2/2 nr 3 razem kosztują jakieś...2000???
2000 za 2 parki???!!!
cień - widzę, że dziecko odrobiło lekcje i przejrzało plik txt z Get Shorty. Ale widzę też, że często odwiedza zoo, ciekawe czego tam szuka? Przodków? Nic prostszego, wystarczy że w lustrze pokaże sobie swoją d*pę, pawianem zostanie od razu.
Pozdrawiam
Ps. Nie, no ludziska, nie zadawajcie pytań o co chodzi, bo wystarczy, że TAM wejdziecie i przeczytacie to co napisałem ja, cień i powiedzmy kogucik19 oraz kilka osób, które tez nie lubią czegoś takiego.
No i dodam tylko tyle, że na str. głównej są zyski...
Sumarycznie 1170.
Odejmijmy od tego TYLKO koszty za zestaw 2/2 nr 3, a utarg jest NA MINUS.
No chyba, że CUD i dziś o 14 na 21 progu pokrycie...
Czy, cieniu, jeśli napiszę "wontpiE" - zrozumiesz?
Nara
Sumarycznie 1170.
Odejmijmy od tego TYLKO koszty za zestaw 2/2 nr 3, a utarg jest NA MINUS.
No chyba, że CUD i dziś o 14 na 21 progu pokrycie...
Czy, cieniu, jeśli napiszę "wontpiE" - zrozumiesz?
Nara
Cześć SirMavins
Ja pokumam ale do nich na pewno nie trafi :)
Czat zamknęli bo ktoś ich prosił żeby się postarali na 3zestawie bukmacherki. Napisał że typy dobierają chyba na chybił trafił i coraz częściej jest to chybił.
Ja pokumam ale do nich na pewno nie trafi :)
Czat zamknęli bo ktoś ich prosił żeby się postarali na 3zestawie bukmacherki. Napisał że typy dobierają chyba na chybił trafił i coraz częściej jest to chybił.
No cześć, cień.
Ja tylko wczoraj przeczytałem "dyskusję" dwóch graczy odnośnie 20 progu oraz na czerwono, ze od maja będą dawać 3/3.
Z 3/3 jest tak, że z palcem w d* mogą jechać do 20 poziomu ze stawką x1, bo i tak jest zysk, a jak coś, to dopiero podwyższą.
20 x 2,5 = 50, więc 50 + 5,00 (stawka x2) = 55 a wygrana 108. Zysk jest? JEST.
Co do typowania, to jakby skupili się na obniżeniu progów a nie na wyborze kilku liczb, to mieliby większa szansę na trafienie, zysk częstszy - pewniejszy, choć mniejszy.
Jednak nic do nich nie dociera.
Starają się zdyskredytować "niewygodnych" i tak szczerze napisawszy - tracą swoją wiarygodność.
A co do typów bukmacherskich, to wystarczą podstawowe zasady, np. co za dużo to niezdrowo. Inaczej pisząc, 2-3 max i wtedy pewniejsze jest trafienie, a takie hurtowe załatwianie zawsze musi mieć konsekwencje.
I, właśnie dostałem sms, że 2/2 nr 2 weszła na 4 progu - to i tak nie pokrywa kosztów nr 1 i nr 3.
Nie mają jeszcze typów na dziś, więc spróbuję strzelić, z których liczb wybiorą...
55-16-19-26-42-26-18-63-5-2,
22-39-11-9-33-10-27.
Oczywiście mogę się mylić, ale liczb jest 80 i podaję je PRZED ich oficjalnym wstawieniem na stronie...
Ja tylko wczoraj przeczytałem "dyskusję" dwóch graczy odnośnie 20 progu oraz na czerwono, ze od maja będą dawać 3/3.
Z 3/3 jest tak, że z palcem w d* mogą jechać do 20 poziomu ze stawką x1, bo i tak jest zysk, a jak coś, to dopiero podwyższą.
20 x 2,5 = 50, więc 50 + 5,00 (stawka x2) = 55 a wygrana 108. Zysk jest? JEST.
Co do typowania, to jakby skupili się na obniżeniu progów a nie na wyborze kilku liczb, to mieliby większa szansę na trafienie, zysk częstszy - pewniejszy, choć mniejszy.
Jednak nic do nich nie dociera.
Starają się zdyskredytować "niewygodnych" i tak szczerze napisawszy - tracą swoją wiarygodność.
A co do typów bukmacherskich, to wystarczą podstawowe zasady, np. co za dużo to niezdrowo. Inaczej pisząc, 2-3 max i wtedy pewniejsze jest trafienie, a takie hurtowe załatwianie zawsze musi mieć konsekwencje.
I, właśnie dostałem sms, że 2/2 nr 2 weszła na 4 progu - to i tak nie pokrywa kosztów nr 1 i nr 3.
Nie mają jeszcze typów na dziś, więc spróbuję strzelić, z których liczb wybiorą...
55-16-19-26-42-26-18-63-5-2,
22-39-11-9-33-10-27.
Oczywiście mogę się mylić, ale liczb jest 80 i podaję je PRZED ich oficjalnym wstawieniem na stronie...
O, cień, masz kolejnych...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2966&last=1
Ale się burzą!
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2966&last=1
Ale się burzą!
witam wszystkich.kathy a kto cię zmusz?o nie kathy lotto zostaw dla mnie
SirMavins>>> nie dotarło i nic do nich nie dotrze. W każdym razie będę miał na nich oko i za każdym razem jak się tu pojawią przypomnę im o sobie. Jestem ciekaw czy oni grają te swoje wynalazki bo jakoś brak skanów kuponów puszczanych po około 1000zł(bukmacherka) i 500zł MM
cień - racja.
Co prawda nie będę personalnie pisał, bo tak "im obiecałem', ale zawsze możesz liczyć na moje wyliczenia.
A tu wygrane J.
J+4 0 0,00 zł
J+3 5 2 118,40 zł
J+2 108 134,80 zł
J+1 989 27,70 zł
J+0 2688 10,00 zł
0+4 1 9 078,90 zł
0+3 101 113,00 zł
Czy tylko mnie nie dziw, ze J+3 i 0+4 oscylują wokół tej samej liczby?
Co prawda nie będę personalnie pisał, bo tak "im obiecałem', ale zawsze możesz liczyć na moje wyliczenia.
A tu wygrane J.
J+4 0 0,00 zł
J+3 5 2 118,40 zł
J+2 108 134,80 zł
J+1 989 27,70 zł
J+0 2688 10,00 zł
0+4 1 9 078,90 zł
0+3 101 113,00 zł
Czy tylko mnie nie dziw, ze J+3 i 0+4 oscylują wokół tej samej liczby?
witam i pozdr wszystkich sponsorów
budowy stadionów i obiektów sportowych.
a mnie by starczył skromnie
m i l i o n ???
milion € oczywiscie :)
budowy stadionów i obiektów sportowych.
a mnie by starczył skromnie
m i l i o n ???
milion € oczywiscie :)
szkoda tej BARCY - BYŁA LEPSZA I GOLAS NIE UZNALI JAKAŚ PARANOJA
CHOĆ DAŁEM NA INTER
ALE LEPSZA DRUŻYNA POWINNA PRZEJŚĆ