Wpisy 1 086 600 – 1 086 699
30 sierpnia 2012 11:27 → 30 sierpnia 2012 12:18, 100 wpisów
Robal36 poczytalem watek na forum ktory wkleiles no i ciekawe szczegolnie o watku bulgarskim,moze i u nas wpadna te same cyferki z powtorki...kiedys
scolls
Podobno, dawno dawno temu trafiło się t e ż tak i w Niemczech...
tak słyszałem...
Podobno, dawno dawno temu trafiło się t e ż tak i w Niemczech...
tak słyszałem...
ma ktoś z WAS system z 40 lub 42 liczb na 5 skreslen i 80-100 zak??????
scolls
sporo zresztą ludzi kreśli powtórki
w komplecie
Gała
dość nieszablonowe podejście
sporo zresztą ludzi kreśli powtórki
w komplecie
Gała
dość nieszablonowe podejście
Żona mówi do męża:
Jesteś najbardziej leniwym mężczyzną ,jakiego w życiu spotkałam.Pakuj się i wynocha!!!!
-Ty mnie spakuj......
Jesteś najbardziej leniwym mężczyzną ,jakiego w życiu spotkałam.Pakuj się i wynocha!!!!
-Ty mnie spakuj......
Robal ciekawe ilu w pl graczy gra na taka powtorke,w bulgari zeby bylo smiesznie to na ta powtorke wszlo kilka kuponow
muwi monz do zony ej czy ty nie jestes za gruba ? Nie, nie jestem za gruba po prostu mam durzy brzuh
Fryzjer do swojego klienta:
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
scolls....nie,w gazecie przeczytałam ekskiuzemła kuźwa z jakiego rana?
Gała...nie mam do Ciebie siłDarek Wirkowski kiedyś miał na forum wątek z jakimiś systemami
scolls ,na stronie lotto clubu sa juz gotowe zestawy po 12 cyfr i wybierasz sobie jakis zestaw w mm lub lotto. lipa
Multus80 no bo raczej nie ma mozliwosci aby mozna bylo podac swoje typy bo wtedy kazdy grajacy podawalby inny zestaw a takich zestawow bylo by bardzo duzo
no wlasnie , ciekawe na jakiej podstawie dobieraja liczby do zestawow , to jest chyba na ch/t no bo nie sadze zeby ktos analizowal liczby tak jak na mp
Dobra ja musze uciekac jak dam rade to odwiedze Was pozniej wysokich wygranych i milego dnia
kriss...Ty weź tą Gabriellę ode mniepisze że,martwi się o mniei nie miała zamiaru mnie przestraszyć
ulala
A żebyś wiedziała,że pracująca . Ochronka pourlopowa mi się właśnie kończy i sprawa goni sprawę, więc pojawiam się tutaj w chwilach przestoju
A żebyś wiedziała,że pracująca . Ochronka pourlopowa mi się właśnie kończy i sprawa goni sprawę, więc pojawiam się tutaj w chwilach przestoju
medea76 czytam Ciebie czasem i wiem że jesteś zapracowana...ale radzisz sobie super
Lila
A może parka 34-36 bo lubią sobie wpadać w tandemie a dawno razem nie wpadły ????
A może parka 34-36 bo lubią sobie wpadać w tandemie a dawno razem nie wpadły ????
medea76 tak na szybko skąd bierzesz te kwarty księżyca tzn skąd wiesz w którym dniu jest jaki kwartał do znaku zodiaku?