Wpisy 1 086 585 – 1 086 684
30 sierpnia 2012 11:09 → 30 sierpnia 2012 12:04, 100 wpisów
To dzisiaj podejmujemy ryzyko i lokujemy nasze drobniaki w lotto i mini.
Multus kazdy gra za taka kwote jaka chce ale z ewntualnej wygranej tez dostanie tyle ile procentowo wlozyl np.jesli zagra za 1350 pln to jest okolo 50% wkladu to tyle tez otrzyma po trafieniu
I jeśli /hipotetyczna / p u s z k a - nie jest, w żaden sposób, skorelowana, z typowaniami, to w czym problem ?
A może jest też jakoś tak ? -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3524&page=5
2011-10-07 (10:36)
Kurka -
/.../ można zaryzykować stwierdzenie że przypadek bułgarski powtórzy się nie koniecznie w Bułgari i to w niedalekiej przyszłości.
Nawet może się już powtórzył w takich grach gdzie losowanie jest emitowane z opóźnieniem (chyba w czechach tak jest) i z obawy przed zamieszaniem , losowanie takie pominięto /... /
A może jest też jakoś tak ? -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3524&page=5
2011-10-07 (10:36)
Kurka -
/.../ można zaryzykować stwierdzenie że przypadek bułgarski powtórzy się nie koniecznie w Bułgari i to w niedalekiej przyszłości.
Nawet może się już powtórzył w takich grach gdzie losowanie jest emitowane z opóźnieniem (chyba w czechach tak jest) i z obawy przed zamieszaniem , losowanie takie pominięto /... /
Robal36 w dzisiejszym swiecie ja uwazam ze wszystko jest mozliwe a szczegolnie tam gdzie sa duze pieniadze i tez uwazam ze moga istniec jakies kombinacje byc moze nawet takie o ktorych nam sie nie snilo
To mniej wiecej tak jak z iluzjonistami:wydaje sie aby cos takiego bylo niemozliwe a jednak idzie w jakis sposob zrobic taka sztuczke tylko caly "knyf" polega na tym aby wiedziec jak to zrobic, przeciez miliony ludzi na swiecie tez daja sie zrobic w "konia" i wiekszosc nie ma pojecia jak dana sztuczka zostala wykonana
a jesli nie bedzie zadnej wygranej nawet trojki a wartosc kuponu przekroczy np 4 tysiace to co sie dzieje z ta roznica 4tys - 2700 czy to zostaje na nastepne losowanie
Multus zobacz na stronie clublotto.pl tam jest wszystko dokladnie wytlumaczone
scolls
jasne , ale -
z /przewidywanych/ 18 skacze na 25 - jak wyda, tak ?
- czyli siedem baniek - tak ?
czyli wpływa 14 - tak ?
to ile przewidują zawartych będzie zakładów ?
a ile osób będzie miało prawie albo takie same zestawy ?
jasne , ale -
z /przewidywanych/ 18 skacze na 25 - jak wyda, tak ?
- czyli siedem baniek - tak ?
czyli wpływa 14 - tak ?
to ile przewidują zawartych będzie zakładów ?
a ile osób będzie miało prawie albo takie same zestawy ?
Robalku.....ja tam nie wiem czy ze 3 razy ale wiem że,o 14-tej śliczniusio siadasz
Robal36 poczytalem watek na forum ktory wkleiles no i ciekawe szczegolnie o watku bulgarskim,moze i u nas wpadna te same cyferki z powtorki...kiedys
scolls
Podobno, dawno dawno temu trafiło się t e ż tak i w Niemczech...
tak słyszałem...
Podobno, dawno dawno temu trafiło się t e ż tak i w Niemczech...
tak słyszałem...
ma ktoś z WAS system z 40 lub 42 liczb na 5 skreslen i 80-100 zak??????
scolls
sporo zresztą ludzi kreśli powtórki
w komplecie
Gała
dość nieszablonowe podejście
sporo zresztą ludzi kreśli powtórki
w komplecie
Gała
dość nieszablonowe podejście
Żona mówi do męża:
Jesteś najbardziej leniwym mężczyzną ,jakiego w życiu spotkałam.Pakuj się i wynocha!!!!
-Ty mnie spakuj......
Jesteś najbardziej leniwym mężczyzną ,jakiego w życiu spotkałam.Pakuj się i wynocha!!!!
-Ty mnie spakuj......
Robal ciekawe ilu w pl graczy gra na taka powtorke,w bulgari zeby bylo smiesznie to na ta powtorke wszlo kilka kuponow
muwi monz do zony ej czy ty nie jestes za gruba ? Nie, nie jestem za gruba po prostu mam durzy brzuh
Fryzjer do swojego klienta:
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
Ostatnio stracił Pan dużo włosów i trzeba coś z tym zrobić.
-Już zrobiłem.Wniosłem pozew o rozwód
scolls....nie,w gazecie przeczytałam ekskiuzemła kuźwa z jakiego rana?
Gała...nie mam do Ciebie siłDarek Wirkowski kiedyś miał na forum wątek z jakimiś systemami
scolls ,na stronie lotto clubu sa juz gotowe zestawy po 12 cyfr i wybierasz sobie jakis zestaw w mm lub lotto. lipa
Multus80 no bo raczej nie ma mozliwosci aby mozna bylo podac swoje typy bo wtedy kazdy grajacy podawalby inny zestaw a takich zestawow bylo by bardzo duzo
no wlasnie , ciekawe na jakiej podstawie dobieraja liczby do zestawow , to jest chyba na ch/t no bo nie sadze zeby ktos analizowal liczby tak jak na mp