Wpisy 1 086 258 – 1 086 357
29 sierpnia 2012 23:15 → 29 sierpnia 2012 23:57, 100 wpisów
aha liluś póżniej dam tobie znać na twoją @ o tym programie tvn ale to raczej za miesiąc najwcześniej
smoczek...pewnie że możesz ,dlaczego nie.Ja jaka jestem taka jestem ale zawsze się z wszystkimi witam no chyba że mi ktoś podpada ale jak ktoś nie odpowiada to mam wywalone i więcej tego kogoś nie witam
liluś wiem że pożegnania są ciężkie ale co mam zrobić zostać nie mogę
multi multi.....nie musisz pisać za miesiąc,możesz do mnie pisać kiedy chcesz
hipcio..i się nie denerwuj bo taka prawdamendy.zboki i złodzieje a do tego alkocholiści
jocia to także powodzenia
na czat na pewno jeszcze wrócę ale "innej formie"
liluś jocia na pewno nie zauważyła
PASKO...to teraz jak coś to wiesz jakbędę miała przed nosem bo ja już chyba ślepnę
liluś ok
to na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych i dobranocdo poklikania.
Lila ...My to MY takich jak MY nie ma i nie będzie nie da się nas sklonować
smoczek..mnie tu pół czata nie lubi ale co mnie to.Jetem jaka jestem.Walę prosto z mosty,nie lubię owijać w bawełnę Po kiego mam mówić grubej świni że,fajnie wygląda w mini jak tak nie jest? Walę nogi jak u świni ale mini
Lila ..mnie też nie lubią czekaja na moje potknięcie ...a ja mam na to wyjebane
smoczek...no jakby sie tak zastanowic to na jakie nasze potknięcie? Nie lubia nas bo walimy prosto z mostu.Takie osoby mówiące szczerze albo się lubi albo nienawidzi.Jak ja mam komuś pieknie srać i sie podlizywać to wolę nic nie pisać,ja nie z tych
ileż można o liczbach.Wiadomo że większość z nas zna się tylko z czata i tu się może spotkać i nie pisze się tylko o liczbach ale też o wszystkim nawet o kisielu w bananach
Lila ..no właśnie my jesteśmy tak jak w pracy ...typujemy swoje kazdy wie co i jak kazdy z nas na swoje i dalej lużne tematy ....a ten kto tu wchodzi to ojej co tu sie dzieje nich posiedzi 2 lub 3 lata i zobaczymy czy będzie o typowaniach pisał
smoczek....własnie o to chodzija tam wojenek nie szukam tak jak znana nam 77.Nie mieszam ludziom w życiachczat to czat a życie prywatne to życie prywatnerozmawialiśmy ze sobą przez telefon.Czy kiedykolwiek miałeś problemy przeze mnie? Nie
:tyle pewniaków na jutro:7,16,17,23,28,34,38,43,50,51,62,63...
smoczek...bo już myślałam że,od baby żeś wałkiem dostał nie daj się
Trzeba trzymać się anioła:bo po połnocy na żer z piekła wychodzą duchy:
Ale oni mają wydatki:na stadiony na piłkarzy na słonie,na utrzymanie kolektur...
Muszę ograniczać pożywienie dla bałwana,kryzys,słodycze drogie a ts skąpy:
Jocia kiedyś ludzie grali na wiele zakładów,a teraz często widzę w kolekturze jak wysyłają kupon za 3zeta:
Jedyna droga ts aby porwać więcej pieniążków to windowanie kumbulacji aby przyciągnąć graczy z grubym portfelem..
Np.dentystów bo oni mają dużo pieniążków,trzeba ich zachęcić do gry...