Wpisy 1 085 885 – 1 085 984
29 sierpnia 2012 22:06 → 29 sierpnia 2012 22:22, 100 wpisów
franek
Puszczamy sobie wodze wyobraźni. Ja popuściłam swoje jak nie mogłam pojąc o czym dziewczyny mówią
Puszczamy sobie wodze wyobraźni. Ja popuściłam swoje jak nie mogłam pojąc o czym dziewczyny mówią
franek...
marek33
lilka zaraz Cię nie podnoś się; ja też już leżę, poleżymy razem
lila jakiej firmy masz nawigację w samochodzie?
bolek31
multi multi...moja nawigacja po pomyłce wyleciała przez okno.Moja nawigacja to moja głowa i mapa
lila jakie ajuto? O co chodzi bo ja w tym momencie przestaję Cię rozumieć
mala
Bo ja mól książkowy jestem, ale z takim dziwnym skrzywieniem, ze lubię książki typu leksykony, encyklopedie, vademeca a jak się do tego doda manię historyczną ukierunkowaną na życie codzienne w rożnych epokach to w głowie różne różności zostają
Bo ja mól książkowy jestem, ale z takim dziwnym skrzywieniem, ze lubię książki typu leksykony, encyklopedie, vademeca a jak się do tego doda manię historyczną ukierunkowaną na życie codzienne w rożnych epokach to w głowie różne różności zostają
lila aha czyli nie masz a pytam poważnie bo mam kłopot
EJ TERAZ TO NIEWIEM KTO TU BARDZIEJ STUKNIETy hehe t.z.n pozytywnie ...
Czesc wam reszta co doszla
Czesc wam reszta co doszla
13maxa..ty znowu pintol ..juz nie chcesz wrócic twoje nicki ..masz kara nie rozmawiam ..ok
smoczek (13max33)
multuś 80
Lila, mala
I dodatkowo to były Wielkie Frędzle Końskie w powiecie Kiepskim
I dodatkowo to były Wielkie Frędzle Końskie w powiecie Kiepskim
bolek31 zobaczymy co będzie
karwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaraz wracammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dziewczyny przy czym ten kiepski to oczywiście w staropolskim znaczeniu tego słowa
krzysio...za c***a się ze smoczkiem na gg umawiacie że razem wchodzicie a w***ol chcecie ?
lila...
PANOWIE PANIE ...ZARAZ BEDZIE IMPERIUM TS KONTRATAKUJE
smoczek...a ja rak na Ciebie dzisiaj czekałam miałam takie gadane w sklepie (opieprzona baba) i nie miał mi kto ust zamknąć
lila bo ostatnio zakupiłem nawigację i ją podłączyłem przez USB do laptopa i jest w trybie twardego dysku i mam pytanie jeżeli ktoś wiem jak zmienić ten tryb na menu a jak nie jest podłączona to w ogóle się nie włącza
dla odstresowania dla wszystkich "daj se luz" na you tube i samo "poleci"
lila...
No to po ptokach, bo jak jest ta pani to zazwyczaj dno i wodorosty
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,09,11,13,20,22,26,29,33,37,40,42,45,48,53,58,60,64,71,77
Plusem jest liczba: 71
03,09,11,13,20,22,26,29,33,37,40,42,45,48,53,58,60,64,71,77
Plusem jest liczba: 71
jocia...mówiłem nie bedzie spadła 1/1...54
Użytkownik Automat dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 3, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,7,43,49
Wylosowany Joker to: 3, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 1,7,43,49