Wpisy 1 085 724 – 1 085 824
29 sierpnia 2012 21:11 → 29 sierpnia 2012 21:49, 100 wpisów
Lila
bolek, franek
Pomysł dobry tylko jak te dziesięć liczb wybrać
bolek, franek
Pomysł dobry tylko jak te dziesięć liczb wybrać
czesc menda76
mala..już dawno nas zrobiłzrobił nas w c***a a ja się nie przejmuja
witaj Lila ...
korn...nie wiem aniołkuzaraz luknę a jak się znowu nie uda zrobić napadu.to sama się oddam w ręce
Nawet powstał taki cytat: "Nie potrzebuję seksu, TS dyma mnie codziennie"
franek jak będziesz mi mendował to medea mordująca swoje dzieci jak ją jazon wymienił na młodszy model to będzie przy mnie mały pikuś
mala557
Jest nawet taka akcja społeczna w US :
Obywatelu nie kradnij rząd nie lubi konkurencji
Jest nawet taka akcja społeczna w US :
Obywatelu nie kradnij rząd nie lubi konkurencji
medea medea oficjalnie przepraszam sorki pomylilo mi sie
franek
Nie ma sprawy. Jestem trochę przeczulona, bo krótko ze sobą gadamy a wcześniejsi nowi na chacie lubili od takich pomyłek zaczynać a kończyło się nieciekawie. Za owe podejrzenia
Nie ma sprawy. Jestem trochę przeczulona, bo krótko ze sobą gadamy a wcześniejsi nowi na chacie lubili od takich pomyłek zaczynać a kończyło się nieciekawie. Za owe podejrzenia
bolek
Wiem, że nielogiczne i parapsychiczne metody to nie twoja działka, ale jutrzejszy dzień to 7 więc może nieparzyste
Wiem, że nielogiczne i parapsychiczne metody to nie twoja działka, ale jutrzejszy dzień to 7 więc może nieparzyste
Lila
Jak mówił pewien urzędnik w pewnej komedii na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć
Jak mówił pewien urzędnik w pewnej komedii na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć
mala...ja dzisiaj chętna do kopania ***a w Wałbrzychu wszystkie znaki zajebaliJestem bardzo ciekawa kto
Zabrakło na jabole i sprzedali jako złom.
Lila
W Wałbrzychu ze znakami i bez znaków poruszanie się to koszmar szczególnie kiedy trzeba gdzieś dojechać pierwszy raz.
W Wałbrzychu ze znakami i bez znaków poruszanie się to koszmar szczególnie kiedy trzeba gdzieś dojechać pierwszy raz.
lilka dla chcącego nic trudno a swoją drogą to nawet nie dziwię się, że mogli na złom sprzedać takie bezrobocie, że szkoda gadać bieda aż piszczy
Bolek to jak co wytypujdsz to daj znac
Witam wszystkich wiecie gdzie podaja wygrane z keno bo niegdzie nie ma ?
Lila
Medea
Mala
Medea
Mala
ano o tej godzinie tez wchodze na chat ... Na multipasko
Lila
To są jeszcze jakieś psy Przy tej ilości chińskich knajpek z obiadem trzydaniowym za 8 zeta
A na poważnie to Wałbrzych był, jest i pozostanie miastem z awansu społecznego, co to słoma butów wystaje a wóz drabiniasty za magistratem ukryty a ambicje jakby co najmniej Krakowem się było. Dobrze chociaż, że chociaż ludzie bywają tam sympatyczni i do rzeczy jak wszędzie.
To są jeszcze jakieś psy Przy tej ilości chińskich knajpek z obiadem trzydaniowym za 8 zeta
A na poważnie to Wałbrzych był, jest i pozostanie miastem z awansu społecznego, co to słoma butów wystaje a wóz drabiniasty za magistratem ukryty a ambicje jakby co najmniej Krakowem się było. Dobrze chociaż, że chociaż ludzie bywają tam sympatyczni i do rzeczy jak wszędzie.
bolek
A to proszę bardzo teraz jeszcze osiem musisz skombinować
A to proszę bardzo teraz jeszcze osiem musisz skombinować
Kobieta i mężczyzna utknęli w windzie.
- Przepraszam, co by pan zrobił gdyby dowiedział się pan ze zostało panu tylko 20 minut życia?
- Hmm, zdaje mi się ze bym przeleciał wszystko co się rusza. A pani?
- Biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację zamarłabym w bezruchu.
- Przepraszam, co by pan zrobił gdyby dowiedział się pan ze zostało panu tylko 20 minut życia?
- Hmm, zdaje mi się ze bym przeleciał wszystko co się rusza. A pani?
- Biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację zamarłabym w bezruchu.
Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta:
- Kto ci to zrobił ?
- Żona...
- Żona? Za co !?
- Powiedziałem do niej "ty".
- I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ?
- Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata..."
A ja do niej:
- Chyba ty...
- Kto ci to zrobił ?
- Żona...
- Żona? Za co !?
- Powiedziałem do niej "ty".
- I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ?
- Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata..."
A ja do niej:
- Chyba ty...
Banta umówił się na randkę w ciemno. Ale trochę się wystraszył i pyta kumpla:
- A co jeśli będzie brzydka jak noc?
- Proste. Idź do jej domu i jeśli rzeczywiście tak będzie zacznij kasłać "ekhm" i udawaj silny atak astmy.
Poszedł, zadzwonił. W drzwiach pojawiła się najpiękniejsza kobieta jaką widział. Już otwierał usta żeby coś powiedzieć, nagle:
- Ekhm, ekhm - dziewczyna zaczęła się dusić.
- A co jeśli będzie brzydka jak noc?
- Proste. Idź do jej domu i jeśli rzeczywiście tak będzie zacznij kasłać "ekhm" i udawaj silny atak astmy.
Poszedł, zadzwonił. W drzwiach pojawiła się najpiękniejsza kobieta jaką widział. Już otwierał usta żeby coś powiedzieć, nagle:
- Ekhm, ekhm - dziewczyna zaczęła się dusić.
ożeniłeś się ?
- taaaaak !!
- i jak ?
- tak jak przed, tylko trochę rzadziej !
- taaaaak !!
- i jak ?
- tak jak przed, tylko trochę rzadziej !
mala...właśie słyszałam na filmie że był kunta cipkinte i wladysław zróbilodów