Wpisy 1 083 386 – 1 083 485
27 sierpnia 2012 20:44 → 27 sierpnia 2012 21:33, 100 wpisów
Nie dosyt zostal bo mialem w kuponie liczbe 41 a jakby byla 42 mialbym 5! Dzis puscilem 6 zakladow na Jokera i zobaczymy czy dalej mam szczescie
Probojcie widzialem na statystykach ze w J gra tylko 50 000 ludzi srednio dlatego tak rzadko duza wygrana wchodzi
ja jeśli wygram to znów wysyłam ale wtedy nigdy nic nie trafiam czy to w lotku czy bukmaherce
Juz raz wygralem a J obstawilem nr 26 i wszedl ale tylko to.Zamienilem 2,5 zl na 10 zl wiec tragedi nie ma
Nie wierze w pecha,piatki 13,czarne koty itp
Mam takie pytanie dlugo juz gracie w gry lotto i czy regularnie???
z jednej strony gdyby tak człowiek we wszystko wierzył to pewnie całe zycie w domu by przesiedział ale z drugiej strony cos zawsze jest w tym
I jak z wygranymi??? Ustrzeliles cos?
Ja gram regularnie w lotto od miesiaca dopiero i jedyny moj "sukces" to ta 4.W mini tez gram regularnie od miecha i nic nie wpadlo.W jokera gram 6 raz i raz mialem jokera czyli 10 zl no i z 3 razy w kaskade gralem i 2 zl wygralem.....
jak cos wygrywam to wygrywam 3 nie raz 4 a jak nie wygrywam to nic
Ja ogolnie mam zamiar skupic sie tylko na Jokerze i Mini.Grube miliony zostawiam dla was
Dokladnie djti tylko i wylacznie szczescie.
Trzymam za slowo
Że ja???????
Tez czekam na 22:15
jestem Ciekawy Czy np. jak by kilka osób wygrało np. w MM Czy by mógł zbankrutować
Byłem u psychologa powiedziała że jest gitara ..lizaki działają receptory w normie ogólnie zadowolona
Jesli już to tylko jakieś kilka 10/10 z plusem moglo by księgowego TSa przestraszyć.W każdym innym przypadku bankructwo tylko jak ludzie przestaną grać.
13max...nie wiem dlaczego ale joker mi się z krukiem kojarzy ale się dzisiaj przyznał że albo rybki albo.......pipki
Oplaca sie grac w MM??? Kiedys czytalem na stronce lotto.pl reguly gry ale nie skumalem ich za bardzo tylko nie miejcie mnie za glupka
max - oszukala Cie biedaku.
jak jest wszyscy widza.
A ze bija?
Tutaj jak widac klakierow nie brak.
jak jest wszyscy widza.
A ze bija?
Tutaj jak widac klakierow nie brak.
Moze sproboje zagrac jeszcze w to nie gralem no i musze reguly pojac wkoncu
13max..teraz trzeba dbać o parówki http://www.youtube.com/watch?v=QS3Ao1Yc6w8
joker...Ty przestań odbiegać od tematu tylko zacznij sypać liczbami
Lila wszystkiego,ktos mi tam mowil ze stawke sie ustala za jaka sie gra i ile liczb
Mhhh puszcze w srode
hatemaker...żadna wyższa szkoła jazdykreślisz tyle liczb na kuponie ile chcesz oczywiście od 1 do 10 i zaznaczasz stawkę.
Lila...zauważyłaś od dzisiaj rana straszny najazd smoczków jest na mp
I jak puszczam 10 liczb za 2,5 zl to od ilu trafien placa??? Sorki za zawracanie du..