Wpisy 1 083 286 – 1 083 385
27 sierpnia 2012 19:23 → 27 sierpnia 2012 20:44, 100 wpisów
jak powiesz tak w kolekturze to babka nie będzie wiedziała co chcesz dlatego trzeba kilka razy powtórzyć
jolka z żb wszystko wie jak zrobic- ale jeszcze w mini u niej z cht nawet 3/5 nie miałem
trisetum też będziesz próbował tą metodę?; ale sporadycznie widuję że ktos kupuje np. 5 zakł. lotto na pojedynczych pukonach
gg jak bede miał kase to tak ale ostatnio na granie jakoś nie mam za duzo kasy bo mam teraz masa imprez
dowiedziałem sie że nie powinno być wysyłane cały czas kupony w tej samej kolekturze powinno sie zmieniac co jakiś czas jestem ciekawy czy to prawda
bo gdzies w warszawie to kilka razy w jednej kolekturze padła 6 a wiec troche nie halooooo
ja jestem z Włocławka i jak pamiętam tylko 1 raz padła 6 w 2007 roku a tak to same przeważnie duże miasta
Filcjuszu ..ON już nadchodzi . Tera , nara , zara wielka wara. Aż mnie skręca !
jakiś czas temu przychodził facet i kupował raz w miesiącu 12/12 w lotto,ale nie słyszałem źeby coś większego tam padło
mi się podoba scena z "Anioła w Krakowie" jak bezdomny trafia 6 w lotto
i zobacz 12 cyfr miał wydawał ponad 2,5tysia i gówno z tego po prostu to tylko szczęście nic innego
mało tego znam takich co trafili 6 w lotto i bogaci nie byli tak więc nadzieja nie upada
a słyszeliście o tym chłopaku co wygrał te 32miliony w gdyni podobno zrobił zdjęcie kuponu i wstawił na facebooka hehe kolega mi mówił bo tak mieszka he dobry gigant
Witam. jak tam wygrane?
widze ze tak samo jak ja z Włocławka
tak jak u mnie , ale to nic nowego heh
ostatnio wysyłałem te same cyfry przez 4 losowania w lotto przy 5 losowaniu zmieniłem a w tam tych była 4 hehe
hehe no to lipa troche ze tak przeszlo , mi znowu ostatnio przeszlo 5/5 i 7/10 na stawce x10 ;/
Mam nadzieję, że podzielisz się wygraną z użytkownikami tej strony
W sobote trafilem 4 (216,20 zl) zaklad kosztowal mnie 3 zl
Gra ktos w Jokera???
djti dzieki