Wpisy 108 305 – 108 408
26 kwietnia 2010 14:19 → 27 kwietnia 2010 11:04, 100 wpisów
wesoły, olercia :):piszesz tak zawile,ze dostaniesz po gaciach zobaczysz:):)
moja para weszła - wpis 108262.
Rany, dlaczego 22 nie 21??? Zamist 3900 mam 360 pln.
Rany, dlaczego 22 nie 21??? Zamist 3900 mam 360 pln.
Tak mówią Lilu, ale pozory czasem są bardzo mylące:(:na twarzy uśmiech w środku aż..
lila - o tym to przekonałem się wielokrotnie,że lubią obok....
Jak losowanie prowadzi ten grubszy to śmiało mogę skreślać kratki obok tych cyfr,które mi wychodzą.Tylko ostatni to chyba nie podają w wieczornych transmisjach kto będzie następnego dnia prowadził.Ja naprawdę miałem do wyboru 22 albo 21 i kurde,wybrałem.....
Jak losowanie prowadzi ten grubszy to śmiało mogę skreślać kratki obok tych cyfr,które mi wychodzą.Tylko ostatni to chyba nie podają w wieczornych transmisjach kto będzie następnego dnia prowadził.Ja naprawdę miałem do wyboru 22 albo 21 i kurde,wybrałem.....
ciekawe te Wasze typowania!:)
właśnie idę wysłac coś nie coś! :):):)
właśnie idę wysłac coś nie coś! :):):)
Witam,
pytanie jaka jest kumulacja w Jokera?
pytanie jaka jest kumulacja w Jokera?
Witam mam 3 liczby na 22
6-29-78
jak myślicie czy coś wejdzie czy zmienić je.
dzięki i pozdrawiam
6-29-78
jak myślicie czy coś wejdzie czy zmienić je.
dzięki i pozdrawiam
Simanes Lila :-)
KOCIO>>> chcesz zagrać na jeden strzał....poz za tym witam wszystkich.......
Na 22.15 MM
3) 53,57,74
5) 32,34,36,38,40
8) 3,6,24,31,38,46,63,67
pzdr i powodzenia :)
3) 53,57,74
5) 32,34,36,38,40
8) 3,6,24,31,38,46,63,67
pzdr i powodzenia :)
Może mi ktoś wytłumaczyć jaki sens albo logiczne wytłumaczenie mają wysokości wygranych w Jokera?
Chodzi mi o to ,że jesli trafię Jokera i 0/4 wygrywam 10 pln,prawda?
Ale,jeśli już uda mi się trafić Jokera i jedną liczbę dolosowaną to
wygrywam...również 10 zł.
I to ma być motywacja?
Chodzi mi o to ,że jesli trafię Jokera i 0/4 wygrywam 10 pln,prawda?
Ale,jeśli już uda mi się trafić Jokera i jedną liczbę dolosowaną to
wygrywam...również 10 zł.
I to ma być motywacja?
Za jokera i 1 trafioną liczbę nie wygrywasz 10 zł. Ta kwota jest ruchoma i zależy od ilości zawartych zakładów i ilości wygranych. Popatrz sobie na wcześniejsze wygrane. Tylko joker jest stałą kwotą równą 10 zł. Dlatego ta gra jest nieporozumieniem jakimś. 2,5 koszt a wygrane marne. Gorzej niż numerek. No ale to jest TS......
piterex - wiem,że nie jest to kwota gwarantowana.To dobrze,że bywają wyższe wygrane,ale przykład z ostatniego losowania pokazuje bezsensowne kryteria brane pod uwagę przy opracowaniu regulaminu gry.
Pozostaje mieć tylko nadzieję,że nie zdarzy się sytuacja w której przy małej ilości wysłanych zakładów i dużej ilości wygranych premia za wygraną 6go stopnie będzie niższa niż wygrana gwarantowana 7go stopnia.
O to mibardziej chodziło.
Pozostaje mieć tylko nadzieję,że nie zdarzy się sytuacja w której przy małej ilości wysłanych zakładów i dużej ilości wygranych premia za wygraną 6go stopnie będzie niższa niż wygrana gwarantowana 7go stopnia.
O to mibardziej chodziło.
Monet ja myślę że ten cały joker jest chory.... żeby maszyna za ciebie liczby losowała ...... to tak jak chybił trafił w dużego .....
Witam ponownie.
Ta "nagroda" w J to wiadomo - tragedia.
Ktoś nie pomyślał, i tyle.
Liczy się liczba, a jeśli J wytypuje nam automat?
Tez tyle samo dostaniemy, logiczne.
Szkoda pisać, te 800.000 dziś do podziału.
P O W O D Z E N I A.
Ta "nagroda" w J to wiadomo - tragedia.
Ktoś nie pomyślał, i tyle.
Liczy się liczba, a jeśli J wytypuje nam automat?
Tez tyle samo dostaniemy, logiczne.
Szkoda pisać, te 800.000 dziś do podziału.
P O W O D Z E N I A.
I chyba dobrze liczę?
P w MM dla jednej liczby = 1:4, a J = 1:36, czyli 9x trudniej jest trafić tę liczbę.
Stawki są te same, więc skoro za 2,5 dają 4,00 - Kurs = 1.60, to analogicznie w J powinni dawać 2,5 x 1,6 x 9 = 36,00.
A oni dają TYLKO 10,00.
Aby zachęcić do J mówili "za jedną liczbę dajemy AŻ 10"...tylko zapomnieli dodać sedno tych obliczeń.
P w MM dla jednej liczby = 1:4, a J = 1:36, czyli 9x trudniej jest trafić tę liczbę.
Stawki są te same, więc skoro za 2,5 dają 4,00 - Kurs = 1.60, to analogicznie w J powinni dawać 2,5 x 1,6 x 9 = 36,00.
A oni dają TYLKO 10,00.
Aby zachęcić do J mówili "za jedną liczbę dajemy AŻ 10"...tylko zapomnieli dodać sedno tych obliczeń.
SirMavins witam ... ty mądrze rozpisałeś , łatwiej jest parkę w multi trafić ,temu ten joker mi się nie widzi....
Witam wszystkich
Są tu może jacyś kibice żużla?
Dobry Wieczór
A może te niskie kwoty wygranych wzięły się z małych wpływów i stosunkowo dużej ilości trafionych? Przecież np. samych J+0 było w ostatnim losowaniu(zgodnie z pewnego rodzaju schematem 7-ka,13-ka itd)ze wszystkich, jak dotąd, najwięcej...
A może te niskie kwoty wygranych wzięły się z małych wpływów i stosunkowo dużej ilości trafionych? Przecież np. samych J+0 było w ostatnim losowaniu(zgodnie z pewnego rodzaju schematem 7-ka,13-ka itd)ze wszystkich, jak dotąd, najwięcej...
Raz na 100 lat na miasto wychodzi wróżka złe ziółko szukając osób aby je zmusić do niewolniczej pracy w kuchni.Strach wychodzić z domu.Pozdrawiam.
lila>>
zagrane za wygrane ? czy przepuszczone na zbytki ?
hipopotan>>
ale rozumiem - wróżka daje coś w zamian ?
zagrane za wygrane ? czy przepuszczone na zbytki ?
hipopotan>>
ale rozumiem - wróżka daje coś w zamian ?
hipopotan>>
3 w co ? MM, czy J ?
I może, okaże się, że nie koszmar :)
Postaraj się - zmienić nastawienie
3 w co ? MM, czy J ?
I może, okaże się, że nie koszmar :)
Postaraj się - zmienić nastawienie
Witaj Lila,choroby ciągle atakują bezbronnego hipcia,komuś na tym zależy aby hipcio był chory.Może nietoperzom.
W multi,ale na razie nie podaję innych liczb jakie mi wybił,bo szpiedzy są wśród nas.
Najbardziej głupota,chyba przebiłem Szwejka.Pozostaje tylko iść na front.Pozdrawiam.
Nie wiem o co chodzi w sporach niektórych osób,ale mi się to nie podoba.Niektóre wpisy atakujące Madzia77,były bardzo nieładne.
Znów pech.Koszmar.Oto fatalne liczby z chybika:1,3,22,27,49,58,63,66,73.A te liczby kazał mi stawiać bałwan:3,6,21,56,67,74,64.Koszmar.
Lila pech mnie prześladuje,nawet nie potrafię już trafić 2złote,a jeszcze licho kusi mnie do zdrapek,które tradycyjnie przegrywam.
Na jutro mój pewniak to 18.Bałwan przez dzisiejszą przegraną straci dwie czekolady.Ale on ze wszystkiego się śmieje.
hipopotan każdy ma złe dni później nastaną dobre i wtedy to wykorzystaj na fullllllllllll
hipopotan...witaj w klubie posiadaczy zerowych kuponów :( ale zdrapka "Domino" dała mi dzisiaj za to 10 zeta.Pozdrawiam
HIPOPOTAN ja też Cię serdecznie pozdrawiam,oraz twego bociana i bałwana chorującego już chyba na cukrzyce.A może byś przygarnął pingwina tego co w lodówce latarką świeci.Podobno jak mu się zapewni ciepło to podają pewniaki częściej niż inne stwory.Pozdrawiam
dzień dobry
wyszedłem rano po zakupy
widze stoi kolejka.
pytam sie: za czym stoi ta kolejka
a pewna babcia odpowiada.
do totolotka,do totolotka
kumulacja :) :)
wyszedłem rano po zakupy
widze stoi kolejka.
pytam sie: za czym stoi ta kolejka
a pewna babcia odpowiada.
do totolotka,do totolotka
kumulacja :) :)
Witam graczy.
cień - no to mamy blisko 20 stopnia progresji.
Padasz ze śmiechu?
Pzdr
KOCIO - no nie miałem racji, nawet w 8 się nie zmieścili.
Mamy już 850.000 - może tu dojdą do 50.000.000?
JOKER
J+4 0 0,00 zł
J+3 4 2 907,40 zł
J+2 163 83,10 zł
J+1 1444 17,10 zł
J+0 4015 10,00 zł
0+4 1 9 968,10 zł
0+3 118 83,10 zŁ
cień - no to mamy blisko 20 stopnia progresji.
Padasz ze śmiechu?
Pzdr
KOCIO - no nie miałem racji, nawet w 8 się nie zmieścili.
Mamy już 850.000 - może tu dojdą do 50.000.000?
JOKER
J+4 0 0,00 zł
J+3 4 2 907,40 zł
J+2 163 83,10 zł
J+1 1444 17,10 zł
J+0 4015 10,00 zł
0+4 1 9 968,10 zł
0+3 118 83,10 zŁ
xelom ja to wczoraj już zauważyłem kolektura była zrana jeszcze zamknięta a babki za klamkę szarpały
SirMavins a kto ma rację ten stawia obiad i kolację.(tak się u nas mówi)
Witam wszystkich :)
Cześć SirMavins
Na tej śmiesznej stronce kręcą się już w okolicach 20progu?
Cześć SirMavins
Na tej śmiesznej stronce kręcą się już w okolicach 20progu?
xelom - w jakim mieście te kolejki takie wielkie?
Centrum pusto narazie bo chyba kol od 10 :)
Ja tylko system 7 swoich liczb puszcze i basta nie bede szalał bo i tak pewnie zamieszają te kulki że na czwartek bedzie kumulacja .
Centrum pusto narazie bo chyba kol od 10 :)
Ja tylko system 7 swoich liczb puszcze i basta nie bede szalał bo i tak pewnie zamieszają te kulki że na czwartek bedzie kumulacja .
yoyo>>>stać cię to graj u nich. Co cię tak boli że uświadamiamy ludzi jaką kasę muszą mieć żeby nie skończyć na ZERO w okolicach 10 progu.
Kiedyś padło u nich na czacie pytanie czy wystarczy 1000zł żeby zagrać z nimi. Odpowiedź była że jak najbardziej więc zobacz teraz jakie kwoty były potrzebne żeby z nimi zagrać w kwietniu i chyba też stwierdzisz że kantują.
Nie gram w lotto wiec 2,5 to nie moja stawka :) a co do ich progresji to jest do dupy, a moja własna nigdy nie przekracza 5 progu i to mi wystarcza.
KOCIO - nie wiem czy nawet do soboty nie podciągną kumulacji, myśle że tak łatwo teraz nie dadzą wygrać gdyż muszą odrobić straty a przy takich kumulacjach ładna kasa idzie, no chyba że na ch/tr jedna osoba wygra zobaczymy :)
bass teoretycznie jeśli nie zechcą dać wygrać to chybił-trafił nic tu nieda
yayo>>>ja rozumiem że ty znasz tylko prace pt. kopanie rowów i nie dziwi mnie że tam nie masz netu ale u wyobraź sobie że są stanowiska pracy gdzie internet jest dostępny :) a inna sprawa że skoro ty walisz takie kokosy dzięki tej magicznej stronie to po co ty w ogóle pracujesz? A no tak zapomniałem, powyżej 15progu brakło kasy :)