Wpisy 1 082 952 – 1 083 051
27 sierpnia 2012 12:58 → 27 sierpnia 2012 13:58, 100 wpisów
scolls...robiale ja wolę jednak profesjonalistę bo jak mężuś tymi wielkimi łapskami robi masaż to bardziej mnie PO boli jak przed
Lila podobno ma tak byc zeby po bolalo,ja tam nie wiem bo ja to tylko lubie delikatnie bo jak raz sprobowalem to pozniej wszystko mnie tydzien jeszcze bardziej bolalo
to bedziem pić i wyprawkę szykowac ciotki i wójkowie ihihihihihihi
Lila bawisz się w tą zabawe Pasko bo ja właśnie poczytałam i mam zamiar sie bawić czyli typować regularnie
klaudiss...ale w jaką zabawę? Ja typuję w miarę regularnie ale do zdrapek mi daleko
Witam wszystkich. Nie mogę się dostać do internetu z przeglądarek Opera mini.
no o to mi chodzi j raczej nie regularnie le jest to fajna zabawa mobilizująco do typowania regularnego hiii
scollsik...pytaniewczoraj puściłam żeby mi nigdzie się nie zapodziały
test przegladarki mini opera w telefonie
scolls...w końcu wszystkim sie to oplaci jak wpadnie 6/6, no przynajmniej 3 osobom
Mirnam.. .
Wszystko dziala, mozna pisac z telefonu
Wszystko dziala, mozna pisac z telefonu
wedlug mnie to moze nawet 15 osob trafic byloby bardziej sprawiedliwe niz tylko 1
Mirnam.. .
2 poprzednie wpisy na Multipasko były z telefonu, ten jest z laptopa podłączonego do smartfona.. .
---------------------------------------
2 poprzednie wpisy na Multipasko były z telefonu, ten jest z laptopa podłączonego do smartfona.. .
---------------------------------------
Ja dziś w realu zagram na tego JOKERA bo tak naprawde grałąm w życiu może ze 3 razy jakoś do mnie nie przemawia hhiihiihihiihi
Michellex.. .
--------------------------
--------------------------
scols aleś wymyślił ihihihi tyle to i ja wim ale jakie oto jest pytanie
Znikam.. .
-------------------
-------------------
klaudiss ja mam swoje typy w profilu jak chcesz to sprawdz a jesli masz przeczucie ze trafisz w jokera to graj i powoooooooo
Wędrowca z Opery nie mam połączenia z internetem pisze z przeglądarki Nokia Bold ale tu są bardzo małe litery i nie można ich powiększyć
Scols ja mam stale przeczucie kurde i nic hiihihiih ale zagram a co mi tam w tego JOKERA
scolls...Ratujmy parówkę http://www.youtube.com/watch?v=QS3Ao1Yc6w8
Lila staram sie nie jadac parowek bo nie lubie wymion i innych toksycznych odpadow
scolls...a ja tam lubię i te cienkie i te grube serdelkiwłąśnie z Kotlinem
ale parówka jest robiona z odpadów fakt,mielom i nie widać co tam wsadzili, "dobra parowka" (o ile tak mozna powiedzieć)jest po 20zł za kg.-tyle co dobre mieso
Lila...a te paróweczki cielece to zazwyczaj cileciny nie widziały, maja tylko tłuszcz cielecy dodany heh
zaraz losowanie ah ale jestem podniecony